#Tekirdağ İl emniyet müdürlüğü

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragmanı 00:35

Lise Devriyesi 8. Bölüm Fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev alır. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çetin Soyer’e oğlu Fırat üzerinden..

Olacak O Kadar 2.Bölüm İzle 27:23

Olacak O Kadar 2.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 2. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Canlı Yayın, Reklamlar, Haberler, Emniyet Kemeri, Bunu Da Bil Bakalım Yarışması ve Pazartesi Hikay..

İstanbul Sokaklarında Karadenizlilerin Bomba Ferrari Muhabbeti 02:27

İstanbul Sokaklarında Karadenizlilerin Bomba Ferrari Muhabbeti

Lüks Ferrari sahibi hemşehrisi çıkınca sohbeti koyulaştıran adamımız her şey güzel güzel giderken sonunda emniyet şeridine girerek üzüyor. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'cü Polisin Kızı Cezaevine Telefon Sokacaktı! 02:20

FETÖ'cü Polisin Kızı Cezaevine Telefon Sokacaktı!

FETÖ'cü Polisin Kızı Cezaevine Telefon Sokacaktı! İzle Eski Emniyet Fetöcü Hapise Telefon Parçaları Sipariş Etti...

Doğru Yola Sokan Rus Abiler 04:47

Doğru Yola Sokan Rus Abiler

Stop a Douchebag(çakalları ezikleri durdur)şeklinde çevirebileceğimiz bir youtube kanalından görüntüler. Bizim ülkemizde de sıkça karşılaştığımız emniyet şeridi yaya yolu gibi yerlerden gidip sonra pişkin pişkin yola kat..

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı 00:29

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianame kabul edilerek, soruşturma aşamasında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Denizli eski Valisi Abdulka..

Polisin Alkollü Sürücü İle İmtihanı 02:00

Polisin Alkollü Sürücü İle İmtihanı

Antalya'da 2.95 promil alkolle polise yakalanan motosiklet sürücüsü Yıldırıl Arınık, “Ne vardı sanki bıraksaydın? Sen git başkasını yakala beni yakalama. Senin adın ne? Sen görürsün şimdi bu şekilde emniyet müdürünün yan..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutlu Çelik - Kaç Volt Verelim, Müdürüm? 03:58

Mutlu Çelik - Kaç Volt Verelim, Müdürüm?

Dünyada bir ilk olarak Türkiye'de uygulanan Çocuk Polisinin kurucusu olan eski emniyet müdürü Mutlu Çelik'in başından geçen bir hikayedir, izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman’da Operasyon Yapılan Esnaf Emniyete Yürümek İstedi 01:00

Batman’da Operasyon Yapılan Esnaf Emniyete Yürümek İstedi

Batman’da kaçak cep telefonu operasyonu yapılan şahıslar, Emniyet Müdürlüğüne yürümek istedi. Çevik Kuvvet ekipleri tarafından durdurulan şahıslar, bir süre oturma eylemi yaptıktan sonra dağıldı...

Mardin'de HDP'li Eşbaşkan Tutuklandı 00:26

Mardin'de HDP'li Eşbaşkan Tutuklandı

Mardin Artuklu Belediyesi eski Eşbaşanı HDP’li Sevinç Bozan Mardin Cumhuriyet Başsavcılığınca ve Mardin İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen soruşturma kapsamında silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı...

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama  1 Yaralı 00:59

Gaz Sıkışması Nedeniyle Patlama 1 Yaralı

İzmir’in Konak ilçesinde, bir evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Olayda Suriye uyruklu bir kişi yaralanırken, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerine gelerek patlama hakkında bilgi aldı...

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti 01:56

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti

Mardin Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 183 bin 550 paket kaçak sigara, 225 kilogram kaçak nargile tütünü, 9 adet Ecstasy hap, satışa hazır ..

Kahramankazan Şehidini Uğurladı 07:53

Kahramankazan Şehidini Uğurladı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Muhammet Uz için İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cehaletle mücadelemiz süre..

Mobese Direği Park Halindeki Otomobilin Üzerine Düştü 01:09

Mobese Direği Park Halindeki Otomobilin Üzerine Düştü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde kamyonetin çarptığı MOBESE direği park halindeki otomobilin üzerine devrildi.Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 65 AL 874 plakalı kamyonet, 203. Sokak 3. Cadde'de geriye gittiği sırada İlçe Emniyet..

Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı, Arabasını Yakmaya Kalktı 01:14

Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı, Arabasını Yakmaya Kalktı

Diyarbakır'da sıkma meyve suyu satan seyyar satıcı, zabıtanın kaldırım işgaline karşı başlattığı uygulamaya kızarak, aracını ateşe vermeye kalktı. Emniyet mensuplarının müdahale ederek, satıcıyı sakinleştirmesiyle olay t..

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Açığa Alınan Polis 40 Kilogram Eroinle Yakalandı 02:39

Açığa Alınan Polis 40 Kilogram Eroinle Yakalandı

Van’ın Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevliyken iki ay önce açığa alınan polis memuru, Diyarbakır’da 40 kilogram eroinle yakalandı. Kentte, gerçekleştirilen iki farklı operasyonda da 1 ton 272 kilogram esrar ele geçir..

İsrail Polisi Yolu Geçmeye Çalışan Ziyaretçi Kadına Şiddet Gösterdi 02:40

İsrail Polisi Yolu Geçmeye Çalışan Ziyaretçi Kadına Şiddet Gösterdi

Paza Kudüs'teki Ultra Ortodoks bir protesto oturarak yapıldı. bu esnadayolu geçmeye çalışan bir bayan polisin su ile müdahalesi sonucu yaralandı. daha sonra israil emniyet gücleri koku bombası denediler. Ziyaret için or..

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor 02:06

Polise Ateş Açıp Kaçan Şüpheliler Aranıyor

Karaman'da polisin dur ihtarına uymayarak polise ateş açıp kaçan şüphelilerin içinde bulunduğu öne sürülen araç, Emniyet ve Jandarma'nın ortaklaşa operasyonu ile Konya’nın Ereğli ilçesinde terk edilmiş halde bulundu. Pol..

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada 02:07

Diyarbakır'da Nefes Kesen Operasyon Kamerada

Diyarbakır'da polisin, kasten adam öldürme suçundan kaydı olan şahsı yakalama anı MOBESE kameralarına yansıdı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'da kasten adam öldürme suçundan aranan M.B.'nin aracı Şanlıurfa yolu üze..

Hüseyin Çapkın Tahliye Edildi 01:04

Hüseyin Çapkın Tahliye Edildi

FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına ilişkin davada hakkında tahliye kararı verilen İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tahliye edildi...

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu 02:30

Eski Ak Parti Yalova Milletvekili Tahliye Oldu

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan AK Parti eski Yalova Milletvekili ve emekli Emniyet Müdürü Şükrü Önder, tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu...

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Başbakan Yıldırım Ülke Genelindeki Uygulamayı Koordinasyon Merkezinden Takip Etti 06:03

Başbakan Yıldırım Ülke Genelindeki Uygulamayı Koordinasyon Merkezinden

Başbakan Binali Yıldırım, ülke genelindeki uygulamayı Emniyet Genel Müdürlüğündeki koordinasyon merkezinden takip etti...

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı 01:36

Park Etme Tartışmasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde park etme kavgasında çıkan tartışma ve silahlı kavgaya dönüşen olayda, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Ayağından aldığı 5 kurşunla yaralanan A.G., olay yerin..

Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi 00:37

Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği (Yunus Timleri) 2017 yılında yaklaşık bin olaya müdahale ederken bin 500 kişiye yasal işlem yaptı...

Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açıldı: 1 polis yaralı 01:34

Uyuşturucu operasyonunda polise ateş açıldı: 1 polis yaralı

Bursa’da emniyet ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı polise ateş açtı. Olayda 1 polis memuru yaralanırken, 2 şahıs gözaltına alındı...

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada 02:14

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, emniyet şeridinden geçtiği için kızdığı zabıta memurunu, herkesin içinde dövdü. Müdürünün gitmesiyle bayılan memurun dayak yediği anlar ise saniye saniye..