#Tekirdağ İl emniyet müdürlüğü

Lise Devriyesi - 7.Bölüm Fragmanı 00:37

Lise Devriyesi - 7.Bölüm Fragmanı

Arc Film'in yapımcılığını yaptığı Yahya Samancı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bir gençlik dizisi kanal d ekranlarında yayınlanıyor. Gençlik türündeki dizinin kadrosunda Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşma..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada 01:05

İnşaat Malzemesi Çalan Hırsız Kamerada

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde inşaat yapı malzemeleri satan bir dükkandan malzeme çalan hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı. 7 Eylül Perşembe günü saat 20.00 sıralarında Akyazı ilçesi Ada Caddesi Cumhuriyet Mahallesi'nd..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu 02:49

ABD Vize Kararına Gözaltları Neden Oldu

ABD'nin dün gece Türkiye'ye vizeleri durdurmasının, ikinci bir konsolosluk çalışanı hakkında FETÖ gerekçesiyle tutuklama kararı alınmasından kaynaklandığı ortaya çıktı. ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin To..

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı 01:12

Galizia'yı Öldürülen Bomba Uzaktan Kumadayla Patlatıldı

Maltalı gazeteci Daphne Caruana Galizia’nın öldürüldüğü suikasta ilişkin soruşturmanın ayrıntıları kamuoyuyla paylaşıldı. Polis, gazetecinin aracına yerleştirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı kanısında. 53 ..

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:33:43

Wasabi Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Wasabi 2001 filmnini konusunda Fransanın başkenti olan Paris’te polis dedektifi olarak görev yapan Hutbert. Bir kriz sırasında bağlı olduğu emniyet müdürünün oğlunu döver ve kısa zaman sonra izne cıkartılır. Bu sırada 20..

  • PengoTV tarafından
  • 12.198 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı 00:32

Gülen’in Örgüt Üyelerine Yönelik Talimat Yazısı Ortaya Çıktı

FETÖ elebaşının 2015 yılında hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer’e FETÖ soruşturmalarında tutuklu bulunan 63 şüphelinin tahliye edilmesi için gönderdiği talimat yazısı Zaman gazetesi görsel yönetmeni Fevzi Yazıcı’dan..

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:02

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen Ergenekon davasının bugün yapılan duruşmasında, Ankara Zir Vadisi ve Sapanca'daki bağ evinde yapılan aramaya ilişkin FETÖ'cü emniyet ve yargı mensuplarınca yıllarca sa..

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı 00:50

Pkk Propagandası Yapan İki Kişi Tutuklandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Balıkesir İli Edremit İlçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütünün propgandasını yapma,..

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle 1:18:38

Kader Yolcuları 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Mahkûm Ömer ile onu izlemesi için yanına yerleştirilen polis Ali’nin hapishane arkadaşlıkları anlatılır. Ömer’in kardeşi, Süha tarafından vurularak öldürülür. Ölmeden önce Ömer’e, Süha’ya ait çok yüksek miktard..

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle 1:23:54

Ammar 2 Cin İstilası Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Ammar: Cin Tarikatı'nda 2009 yılında Emniyet tarafından bulunan bir kasetin izlenmesiyle kurgulanmıştı. Ammar 2: Cin İstilası’nda ise bu kaset, gazetecilik bölümü okuyan bir grup gencin eline geçer. Ekip, Feride..

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua 03:19

Yüzlerce Din Görevlisinden Afrin'e Duygu Dolu Dua

Çanakkale İl Müftülüğü tarafından, Şehitler Abidesinde 'Zeytin Dalı Harekatı'nı katılan Mehmetçiğe destek olmak için Kuran-ı Kerim ve dua programı düzenledi. Şehitlikteki programa Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Eceabat Ka..

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı 06:00

Ece Seçkin'in Evini Soyan Hırsızlar Yakalandı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dip - Fragman 00:59

Dip - Fragman

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..