#Tekirdağ İl emniyet müdürlüğü

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021) 01:29

MANAVGAT YANGIN YENİ GELİŞME (31 TEMMUZ 2021)

MANAVGAT'TAKİ BÜYÜK YANGIN 4'ÜNCÜ GÜNÜNDE. Manavgat'ta sert esen rüzgarın etkisiyle yangınlar birçok alanda etkisini sürdürürken, itfaiye ve Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yangını ç..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu 01:34

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bağcılar'da düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 13 kişiyi gözaltına aldı...

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi 00:38

Diyarbakır'daki facianın büyümesini böyle engelledi

DİYARBAKIR merkez Bağlar ilçesinde, Emniyet müdürlüğü ek binasına düzenlenen ve 2'si Polis 11 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan bombalı araçlı saldırısı sırasında bomba yüklü minibüsün önünü keserek gidip içindeki ..

Engelliler Bir Günlügüne Polis Oldular 01:06

Engelliler Bir Günlügüne Polis Oldular

Adana’da 16 engelli çocuk, Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde 1 günlüğüne polis oldu. Kep takıp telsizle konuşan engelliler, annelerini gözyaşlarına boğdu...

Antalya'da DEAŞ Operasyonu_ 9 Gözaltı 01:51

Antalya'da DEAŞ Operasyonu_ 9 Gözaltı

Antalya il Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin düzenlediği operasyonda, çatışma bölgelerindeki DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı olduğu belirlenen 9 Suriyeli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamam..

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Ele Geçirilen Silahlar izle 01:43

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Ele Geçirilen Silahlar izle

15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Ankara'da ele geçirilen silahların Emniyet Müdürlüğü'nde sergilenmes..

TSK'da İstihdam Seferberliği 01:30

TSK'da İstihdam Seferberliği

İstihdam seferberliğine bir destek de Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık orduya, 24 bin erbaş alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2017. Ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü de 2 bin 500 polis adayı a..

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 01:10

Diyarbakır'da 140 bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Diyarbakır'da gümrük mühürlü dorse içerisinde 140 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekipleri şüphe üzerine merkez Bağlar ilçesi Kamışlı Bulvarı'nda uygulama n..

İstanbul’da Fetö Operasyonu  Çok Sayıda Gözaltı Var 02:48

İstanbul’da Fetö Operasyonu Çok Sayıda Gözaltı Var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde önceden belirlenen 60 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi...

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 01:58

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

İstanbul’da FETÖ Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde şafak operasyonu düzenlendi...

Bursa'da Fuhuş Operasyonu 00:28

Bursa'da Fuhuş Operasyonu

Bursa’da kentin çeşitli yerlerinde fuhuş için müşteri bekleyen kadınlar ve travestilere yönelik polis dün gece operasyon yaptı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Osmangazi İlçesi..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:05

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik kent genelinde şafak operasyonu düzenlendi...

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine Operasyon 01:19

İstanbul'da Bank Asya Üst Düzey Yöneticilerine Ve FETÖ Şüphelilerine O

Bank Asya'da 2014 yılı ve sonrasında görev alan üst düzey yöneticiler hakkında 'FETÖ üyeliği' ve 'Örgüte finansman sağlama' suçları kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde operasyon başlatıldı. İstanbul Anadolu Cumh..

Londra Yangınında Ölü Sayısı 100'ü Aşabilir 01:41

Londra Yangınında Ölü Sayısı 100'ü Aşabilir

Londra'nın batısındaki Kensington semtinde 24 katlı sosyal konutta çıkan yangında ölü sayısının 100'ü aşabileceği belirtildi. Londra Emniyet Müdürlüğü polis şefi Stuart Cundy ise yangında ölenlerin resmi sayısının 30'a y..

Türk Askeri Türk Anasını Vurur Mu 00:57

Türk Askeri Türk Anasını Vurur Mu

FETÖ tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde hainlerin açtığı ateş sonucu yaralanan Münire Aydın, “Kendi askerimiz olsa Türk anasını vurabilecek cesareti olur mu? Am..

Kurt Kapanı 8  Başladı 00:28

Kurt Kapanı 8 Başladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde 2 bin polisle “Kurt kapanı 8” adı verilen uygulama başlatıldı...

Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu 04:09

Kahramanmaraş'ta Okul Öncesi Huzur Operasyonu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, bugün sabah itibariyle başlayacak 2017-2018 eğitim öğretim yılına saatler kalan il genelinde okul öncesi huzur operasyonu düzenledi...

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı! 00:43

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı!

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekiplerince 420 kilogram kaçak domuz eti ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-400 karayolunun Sanayi Kavşağı'nda, E. K'nın kullandığı 34 FB 5903 pla..

Polislere Sizinle Savaşacağım Dedi, Küfürler Yağdırdı 01:56

Polislere Sizinle Savaşacağım Dedi, Küfürler Yağdırdı

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan Park Polisi uygulamasında üzerilerinde silah ele geçen iki şahsın gözaltına alınması esnasında gerginlik yaşandı. Polislere zorluk çıkaran ve tehdit savuran 2 kişi yaka paç..

Polis ve Zabıtadan Dilencilere Yönelik Uygulama 00:28

Polis ve Zabıtadan Dilencilere Yönelik Uygulama

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve zabıta ekiplerinin dilencilere yönelik ortaklaşa yaptıkları uygulamada 9 şahsa işlem yapıldı...

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor 00:17

Sosyal Medya Bu Polisi Konuşuyor

Trabzon'da Valilik ve Emniyet Müdürlüğü çevresindeki caddede görev yapan ve park cezası yazarken şarkı söylemeyi de ihmal etmeyen trafik polisi Hüseyin Yeşiltaş'ın görüntüleri sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler ..

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı 03:07

Kocaeli'de Aranan 22 Şahıs Yakalandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı Koordinesinde ülke genelinde genel güvenlik ve asayişin sağlanması için yapılan uygulamaların Kocaeli ayağında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 22 aranan kişi yakalandı...

Şanlıurfa'da 33 Çalıntı Araç Ele Geçirildi 00:54

Şanlıurfa'da 33 Çalıntı Araç Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü çalıntı ve ikiz plakalı araçlara yönelik il genelinde düzenlediği operasyonlarda terör olayları ve kaçakçılıkta kullanılabileceği değerlendirilen 33 araç ele geçirdi...

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi 00:55

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesine bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği Narkotimleri tarafından, Beyoğlu’nda yapılan operasyonda, boş arazideki yeşilliklerin arasından 12 adet poşet i..

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi 01:19

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde16 tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma..