#Teklif ettiler

Baba Ocağı 1977  Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle 1:14:41

Baba Ocağı 1977 Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle

Filmde, bir adamla kardeşinin arasında yaşanan güç savaşı anlatılır. Halil’in beraber çalıştığı ortakları silah kaçakçılığı yapmak ister. Ancak Halil bu işin tehlikeli olduğunu söyleyerek reddeder. Bu durum idare heyetin..

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇ 01:36

Azra Akın Öpüşme Sahnesi̇ İçi̇n Veto Mu Yedi̇

Ağustos ayında Atakan Koru ile evlenen Azra Akın dün akşam Arnavutköy’de görüntülendi. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, dört yıllık sevgilisi Atakan Koru ile geçen Ağustos'ta Edirne Keşan'da evlenmişti. Bugüne kadar sadece d..

  • BETA tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Itaewon Class 1.Sezon 7.Bölüm 1:08:46

Itaewon Class 1.Sezon 7.Bölüm

DanBam'a istenmeyen bir ziyaretçi gelir. Saeroyi, Kang Min-jung'a ağır bir teklif götürür ve Yi-seo ile tüm hikâyesini paylaşır...

İSKİ'den su fiyatlarına zam! 03:18

İSKİ'den su fiyatlarına zam!

İstanbul'da İSKİ tarafından istenen yüzde 35'lık su zammı yerine AK Parti ve MHP gruplarının teklif ettiği yüzde 12,6'lık zam kabul edildi...

Evlilik Teklifi Ederken Yüzüğü Denize Düşürmek 00:13

Evlilik Teklifi Ederken Yüzüğü Denize Düşürmek

Sevgilisine sürpriz bir evlilik teklif etmeyi planlayan adam tam o an geldiğinde arkadaşından yüzüğü istemiş ancak arkadaşı hedefi tutturamayınca yüzük denize düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 4 yıl önce
3 Milyon Euro'luk teklifi reddetti! 01:19

3 Milyon Euro'luk teklifi reddetti!

MİHRİYE YALAZI 85 YAŞINDA. MANİSA'NIN AKHİSAR İLÇESİNDE 3 KATLI BİR EVDE YAŞIYOR. O EVE BİR YUNAN VAKFI 3 MİLYON LİRA TEKLİF ETTİ. AMA YAŞLI KADIN O TEKLİFE TOKAT GİBİ BİR CEVAP VERDİ. O 3 KATLI EVİN GİZEMİ VE TEKLİFİN H..

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma 01:58

Vergi ve Prim Borçlarına Yapılandırma

İstihdamı teşviki ve borç yapılandırmasına ilişkin teklif Meclis'te kabul edildi. Buna göre vergi, prim borçları, köprü ve trafik cezaları yeniden yapılandırılacak. İşte milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren düzenleme..

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı! 01:55

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı!

AŞIĞIM, EVLENMEK İSTİYORUM DEDİ, KARŞILIK BULAMASA DA EVLİLİK TEKLİF ETMEYİ SÜRDÜRDÜ. AŞIK ADAMA SADECE SEVDİĞİ KADIN DEĞİL, YARGITAY DA KÖTÜ HABERİ VERDİ...

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse 01:57

Serenay Sarıkaya Kerem Bürsi̇n Bana Tekli̇f Geti̇rse

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya dün akşam “Arzu Tramvayı” oyununu izlemek için Zorlu Uniq Hall’de görüntülendi. Oyun öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya “Tiyatro bambaşka bir dünya hani derler..

  • BETA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı 00:45

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 461. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, oğlu Tekin'i tutuklatıyor! Hüsnü'den Gonca'ya sürpriz teklif geliyor! Hakan, son yaşadığı etik olmayan olaylardan sonra istifa etmeye karar verir. Rıza Baba, bu durmu bü..

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle 2:44:40

Gönüllerin Fatihi Yunus Emre (Yunus Emre) 1973 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir müridin şeyhiyle olan ilişkisi anlatılır. Bir köyde kuraklık olur ve ekin yetişmez. Köy büyükleri herkese yardım eden Hacı Bektaşi Veli’den yardım istemeye karar verir. Bunun içinde köyden Yunus’un gitmesini ..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle 2:00:39

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : İftira yüzünden ayrılan bir çiftin yaşadıkları konu edilir. Müzisyen Kemal, çalıştığı konservatuarı daha iyi bir hâle getirmek ister. Ancak yeteri kadar parayı bulamaz. Bu sırada iş adamı Sermet, Kemal ve Nermi..

Şoka Sokan Evlilik Teklifi 00:59

Şoka Sokan Evlilik Teklifi

Kız arkadaşına artık evlilik teklifinin edilmesi gerektiğine kara veren adam, bu teklif için romantik bir anı beklemiş. Adam böyle bir anda evlilik teklifini yapıştırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Türkiye’nin konuştuğu o ses kaydı 04:04

Türkiye’nin konuştuğu o ses kaydı

“Bin lira para teklif etti. ‘Yakar mısın’ dedi. Yakarım sıkıntı yok dedim” Zanlı şok ses kaydında ormanları nasıl yaktığını ayrıntılarıyla anlatıyor. Hatta kimlerden nasıl para aldığını söylüyor. İşte Türkiye’nin konuşt..

Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilen Funda Gök’ün Babası Konuştu İğne Vuralım Öldürelim Dediler 07:11

Hollanda’dan Türkiye’ye Getirilen Funda Gök’ün Babası Konuştu İğne Vur

Aylarca Hollanda'da tedavisi gerçekleştirilemeyen, ötanazi teklif edildiği belirtilen 36 yaşındaki kanser hastası Funda Gök dün Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye'ye getirildi...

Evlilik Teklifini Yarıda Kesip Gol Pozisyonunu İzleyen Fenerbahçeli Taraftar 00:06

Evlilik Teklifini Yarıda Kesip Gol Pozisyonunu İzleyen Fenerbahçeli Ta

Fenerbahçeli taraftar, kız arkadaşına tribünde evlilik teklif etmeye karar vermiş. Gencin tam yüzüğü takarken gol pozisyonunu kaçırmamak için teklifi yarıda bıraktığı anları izliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İntizar 1973 Türk Filmi İzle 1:31:45

İntizar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Matbaa işçisi bir kızla bir şoförün fakirlik yüzünden altüst olan hayatları anlatılır. Neşe, bir matbaada çalışan fakir bir kızdır. Bir nakliye firmasında şoförlük yapan Kemal, Neşe ile evlilik hayalleri kurmakt..

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle 1:33:30

Bas Gaza Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kelime Oyunu Temalı Evlilik Teklifi 00:47

Kelime Oyunu Temalı Evlilik Teklifi

Kız arkadaşına evlilik teklifi etmek isteyen genç çok farklı bir yöntem uygulamış. Hazırladığı panoda kelime oyunu temalı bir teklif gerçekleştirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Depremin Artçısı Sorular | 20 Yıl Önce Yapılan Tuhaf Tatbikat 40:47

Depremin Artçısı Sorular | 20 Yıl Önce Yapılan Tuhaf Tatbikat

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen yıkıcı depremin ardından kurtarma ve önleme adına nasıl çalışmalar yapılıyor? Oluşumunda HAARP teknolojisinin kullanılmış olabileceğine dair şüphelerin dile getirildiği ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle 2:03:46

Aslan Ailem 19. Bölüm Tek Parça Hd izle

Murat’ın Burcu’ya evlenme teklif ettiğini düşünen Hatice, Hayriye ve Vedat’la birlikte Burcu’yu bir dizi teste tabii tutar. Böylece Burcu’nun Murat’a iyi bir eş olmayacağını ispat edecektir. Fakat işler beklediği gibi gi..

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:16

Uyarısız Şiddet ATM Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir parti çıkışı David, hoşlandığı Emily'yi eve bırakmayı teklif eder. Corey ile birlikte üçü yolda giderlerken para çekmek için bir ATM'ye uğrarlar ve tam yola devam edecekleri sırada esrarengiz bir adamın dışa..

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı 01:02

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı yayında! Mine'nin hain planı ile Teksoy, para için Gülizar'ı kaçırıyor! Mine'nin Murat'a olan aşkından gözü iyice kararmıştır. Teksoy'a para teklif ederek Gülizar'ı kaçırmasını istemiş ve tekr..

Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle 1:23:22

Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle

Konusu : Hakan evlilik bağının ilişkileri tükettiğine inanan, sürekli partner değiştiren bir şarkı sözü yazarıdır. Derya ise Hakan'ın hem en yakın arkadaşı, hem de zor gün dostudur. Karşılarına kim çıksa ilişki kurmakta..

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle 1:19:56

Sevimli Serseri 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, gizli bir teşkilat ajanının yerine geçen bir adamın yaşadıklarını konu edinir. Kurt, Nato’ya bağlı gizli bir teşkilat ajanıdır. Çalışmaları yüzünden pek çok düşman edinmiştir. Kendisine kurulan bir tuzak ..