#Teknolojik destek

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzlerken Rahatlatan Video 10:23

İzlerken Rahatlatan Video

Size izlerken rahatlatan video sundum . Umarum hosunuza gitmisdir .Yeni katildim. Bana destek olan her kese tesekkur edrim. Bana destek olan her kese bende destek olacagim!..

  • JET TV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare- 03:21

Kök Hücre İle Kısırlığa Çare-

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) araştırmacılar kök hücre ile kısırlığa çare bulmak için çalışmalarına başladı. OMÜ Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde hastalıkların tedavisine yönelik çözümler üretmek..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Tüm Zamanların En Önemli Tarihi Olaylarından Olan Romantizmin Tarihi 09:37

Tüm Zamanların En Önemli Tarihi Olaylarından Olan Romantizmin Tarihi

Tüm zamanların en önemli olaylarından biri olan Romantizm tarih olarak anılan diğer olayların aksine bir savaş, bir teknolojik gelişme veya siyasi bir olay değildir. Yeni bir fikirler dizisinin doğuşunu anlatmaktadır...

  • PengoTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1993 Yılında Ev Yapımı İlk VR Gözlüğü Yapan Mucit Genç 01:45

1993 Yılında Ev Yapımı İlk VR Gözlüğü Yapan Mucit Genç

Günümüzün popüler teknolojik aletlerinden VR gözlük 1993 yılında bir çocuk tarafından evdeki imkanlarla yapılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Terzioğlu_ Yabancı Dil Sorunu Bitecek 04:51

Terzioğlu_ Yabancı Dil Sorunu Bitecek

Türkiye geçen yıl 4,5G hızında internete başarılı bir geçiş yaptı. Şimdi ise sırada 5G'ye hazırlık süreci var. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, NTV ekibinden Murat Üzel'in sorularını yanıtladı. 5G hızında internetin..

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş! 04:37

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş!

Bugün hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olan icatların ilk ne zaman ve ne şekilde ortaya çıktığını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uzay Yolcuları Film İzle 1:56:10

Uzay Yolcuları Film İzle

Film imdb ye göre Macera,Dram, Romantizm ve Bilim Kurgu içermektedir. Yılların geçmesi ile birlikte insanoğlu teknolojik olarak çok gelişmiştir ve artık uzay gemisi ile çok uzak galaksilere bile yolculuk yapabilmektedir...

  • Tv Series tarafından
  • 22.649 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri 01:26

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri

İşte Tamamen Yerli Silahımız 'Sapan'ın Özellikleri Türk mühendislerinin yerli ve milli imkanlarla ürettikleri, sadece enerji kullanarak barutsuz mermi atabilen Sapan , sesin 10 katı hızda hedefe ulaşabilip ve dakikada ..

Japonya'daki İlginç Metro Sistemi 01:05

Japonya'daki İlginç Metro Sistemi

Japonya'da bulunan monorail(tek raylı sistem) metrolarının, yol değişim süreçleri hızlandırılmış bir şekilde kameralara kaydedildi. Hızlı olduğundan mıdır bilinmez, ama bir tane yanlış sinyalin gelmesi trenlerin birbirin..

  • JET TV tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapmak 01:50

Drift Yapmak

Efendiler yerli üretim fırtına öbüslerinin test aşamalarından görüntüleri izleyeceksiniz. Bundan sonrası alıntıdır. Sakarya'da bulunan 1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığında yerli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Panther Teaser Trailer [HD] 01:52

Black Panther Teaser Trailer [HD]

Kral olarak yerini almaya Wakanda izole, teknolojik açıdan gelişmiş Afrika ülkesi için evine döner: Marvel Studios'un ‘Kara Panter’, ‘İç savaş, Kaptan Amerika’ olaylarından sonra T'Challa izler. Eski bir düşman radar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nostaljik Kara Kutu Atari 02:14

Nostaljik Kara Kutu Atari

NumismatikTV olarak bilinen kanal eski paraların yanı sıra eski ürünlerle ilgili videolar da yayınlamaya başlamış. 1990'lı yılların en teknolojik aletlerinden olan kara kutu atari. Televizyona bağlanan atari çocukları sa..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

The Alienist Fragmanı 00:30

The Alienist Fragmanı

The Alienist Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refahı..