#Tel örgü

 Önden Örülen Denizkızı Örgüsü  Hızlı & Etkili 04:32

Önden Örülen Denizkızı Örgüsü Hızlı & Etkili

Önden Örülen Denizkızı Örgüsü - Hızlı & Etkili En Güzel Güzellik Sırları Seyredelim De. Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım..

Gevşek Saçlara Dokundurun , Saçların Mükemmelliği 01:29

Gevşek Saçlara Dokundurun , Saçların Mükemmelliği

Burada sadece örgü için gerçek saçların mükemmelliği nedir?..

  • PengoTV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aracını Gerçek Saç İle Kaplayan Kadın 00:57

Aracını Gerçek Saç İle Kaplayan Kadın

Maria Lucia Mugno isimli kadın aracını yaklaşık 100 kilogram saç kullanarak kapladı. Dünyanın en saçlı otomobili olarak da Guinness Rekorlar Kitabına giren aracın saçla kaplanma işlemi 150 saatten fazla sürdü. İtalyan st..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şiş Mantısı 04:20

Şiş Mantısı

Şiş Mantısı Tarifi İçin Malzemeler 3 tane yufka 3, 5 ya da 4 numara örgü şişi üzeri için; 1 kase sarımsaklı yoğurt 1 tatlı kaşığı salça çok az sıvı yağ pulbiber kızartmak için; biraz sıvı yağ..

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez - Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi 01:14

Şekli Şahane Milföy Böreği Tarifi

Malzemeler 1 paket milföy Yeteri kadar peynir ve maydanoz Üzeri için 1 yumurta sarısı Hazırlanışı; 1.Az miktarda unladığımız tezgaha 1 adet milföyü alarak kare alacak şekilde açalım. 2.Milföyü ekranda izlediğiniz şeki..

Çikolatalı Tatlı Ekmek  Brioche Bread 10:04

Çikolatalı Tatlı Ekmek Brioche Bread

Yarım kilo un 1 su bardağı ılık süt (250ml) 1 tane yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı Yarım paket yas maya (ya da 1paket kuru maya) 5 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 çay kaşığı tuz İsteğe bağlı olarakta şekil verirken ..

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi 09:15

Tek Lokmada Ağzınızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tarifi

Tarif Metni: 300 gr, 3 su bardağı un 200 gr tereyağı 3 tatlı kaşığı yoğurt 1,5 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı mahlep 1 dolu çay kaşığı kabartma tozu 1çay kaşığı tuz 1 yumurta sarısı Çörek otu Öncelikle işe sade yağ ya..

Aslı Afşaroğlu Atkı Nasıl Örülür 04:54

Aslı Afşaroğlu Atkı Nasıl Örülür

Bugün sizinle örgü örmeye başlayabilmeniz için gerekenleri ve birde atkı yapımını gösterdiğim bir video paylaşıyorum. Beğen butonuna tıklamayı unutmayın..

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü 02:50

Sebile Ölmez Kör Düğüm Saç Örgüsü

Okul sezonu için istekleriniz doğrultusunda ısı kullanmadan hem orta boy hem uzun boy saçlar için kolay ama değişik bir örgü modeli paylaşmak istesim. Umarım kolayca saçınızda deneyebilirsiniz...

Belgin Uruk 2018 Kolay Saç Modelleri 10:09

Belgin Uruk 2018 Kolay Saç Modelleri

Yarım balık sırtı örgü ile yapmış olduğum topuz özel günler için sade ve şık bir model hazırladım sizlere ..iyi seyirler, arkadaşlar..

Tuğçe Ay 8 Saat Saçımı Ördüler 10:02

Tuğçe Ay 8 Saat Saçımı Ördüler

Evet saçımı kısa bi süreliğine ördürdüm. Ama nasıl ördürdüm ? :) yaklaşık 8 saat süren bi örgü serüvenim oldu sonrasında neler oldu hepsini anlattım...

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi 07:26

Hazır Baklavalık Yufkadan Kolay Burma Baklava Tarifi

Malzemeler 1 paket 480 gram baklavalık yufka 200 gram çekilmiş ceviz 250 gram tereyağı (isteyenler yarım paket kullansın yarim çay bardağı sıvı yağ eklesin) Şerbeti için gerekenler Su bardagimin ölcüsü 250ml 3 su ba..

Paskalya Çöreği Tarifi 10:26

Paskalya Çöreği Tarifi

MALZEMELER Yarim paket yas maya 1 cay bardagi un 1 tatli kasigi seker 1 tatli kasigi mahlep Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi ilik süt 1 cay bardagi seker 2 tane yumurta 125 gr eritilmis tereyagi Yaklasik 4 su b..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Suriye'de bölgesel ateşkes 00:53

Suriye'de bölgesel ateşkes

Suriye'de çatışmalar cuma günü Halep'in güneyinde yoğunlaştı. Feth üş-Şam Cephesi ağırlıklı muhalif milisler şehrin Şeyh Said bölgesine saldırı düzenledi. İnsan hakları izleme örgütüne göre milisler bölgenin yüzde 70'e y..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) 03:49

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu)

Hoşçakal (İşte Gidiyorum) (Kazım Koyuncu) İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum s..

  • Candy tarafından
  • 3.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Celik - Aynalı Dolap 04:44

Ayla Celik - Aynalı Dolap

Sesi soluğu çıkmadı sevdalı kuşun Başka bir tel sallanıyor uzaktan Nasıl da alışmışım nokta kadar bir cana Nerde kaldı yolda mıdır acaba? Sen de hiç düşündün mü beni? Sen de merak ettin mi ne yiyip içtiğimi? Aşkı inkar ..

Maceracı _ Bartın 1:14:52

Maceracı _ Bartın

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, Bartın’dan çok özel görüntülerle ekrana geliyor... Murat Yeni, Batı Karadeniz’in doğal güzelliği Bartın’ı ekrana taşıyor. Bartın’a has, taş sacın ilginç hikayes..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Magazin Dünyasında Renkli Bir Haber Turu! 07:33

Magazin Dünyasında Renkli Bir Haber Turu!

Magazin dünyasında geçen hafta öne çıkanlar ve neler yaşandığına dair renkli bir magazin turuna çıkmaya ne dersiniz.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe’den İnanılmaz Basket 00:25

Fenerbahçe’den İnanılmaz Basket

Turkish Airlines Euroleague'de 27. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, evinde Maccabi Tel Aviv'i konuk etti. Fenerbahçe, üçüncü çeyreğin sonunda inanılmaz bir tam saha alley-oop yaptı ve Vesely tribünleri ayağa kaldırdı...

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı 01:14

İsrailliler Netanyahu'nun Heykelini Yıktı

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun Tel Aviv'deki Rabin Meydanı'na sabah saatlerinde dikilen altın kaplama heykeli bir grup İsrailli tarafından yıkıldı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..