#Telefonla konuşurken horozun saldırısına uğradı

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması 01:38

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları mensubu bir grup öğrenci, Boğaziçi Üniversitesi'nde bazı öğrencilerin Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için program düzenlediği sırada başka bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin açıklama..

Kirpiye Saldıran Köpeğin Hazin Sonu 00:35

Kirpiye Saldıran Köpeğin Hazin Sonu

Kirpiye saldıran köpek hayatının en büyük hatasını yaptı. İğneleriyle köpeğin saldırısına karşılık veren kirpinin akıbeti bilinmezken, köpeğin son hali sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.595 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Bayrağını PKK’lılara Vermeyen Kahraman Kadın Konuştu 03:06

Türk Bayrağını PKK’lılara Vermeyen Kahraman Kadın Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere ziyareti sırasında PKK'lıların saldırısına uğrayan ve Türk bayrağını PKK'lılara vermeyen Fethiye Kubal olay anını anlattı. Kubal, “Bayrağıma, namusuma, Türkiye'me, Cumhurba..

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı 02:19

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı

Çin Seddi- Taotie Şehre Sızdı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları 03:00

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 1.702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız 02:34

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız

Çin Seddi - Daha Üstün Bİr Şey İçin Savaşırız Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kime Oy Vereceksiniz Sorusuna Chp'lilerden Taciz 02:43

Kime Oy Vereceksiniz Sorusuna Chp'lilerden Taciz

AK Partiye oy vereceğini söyleyen yaşlı kadın CHP'li seçmenlerin sözlü saldırısına maruz kaldı. 24 Haziran seçimlerine özel sokak röportajlarını sürdüren Gazete 365 TV bu kez Büyükçekmece'deydi...

Teknedeki Aileye Saldıran Yılan 00:34

Teknedeki Aileye Saldıran Yılan

Tekne gezintisi yapan aile, su üzerindeki yılanın saldırısına maruz kalmış. Yılan zehirli mi zehirsiz mi bilmiyorum ama aileye korku dolu anlar yaşatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Domuz Saldırısından Tatlı Dille Kurtulan Amca 01:30

Domuz Saldırısından Tatlı Dille Kurtulan Amca

Ordu'da bir amca fındık bahçesinde ağırlığı yaklaşık 150 kilogram olan bir domuzun saldırısına uğramış. Neyse ki amca domuzla tatlı bir konuşmuş ve kurtulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi 03:38

Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi

Ankara'da, trafikte tartıştığı kişilerin saldırısına uğradığı öne sürülen kick boks sporcusu Ümit Ö. (26), üzerine gelen 3 kişiyi tekme ve yumruklarla 30 saniye içinde yere düşürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga, ma..

Başka bir yılan ısırığına hoş geldiniz 00:49

Başka bir yılan ısırığına hoş geldiniz

görünüşe göre bazı kim sadece içinde bir sandalyede oturuyor.) yılanın saldırısına uğrayan mağdur adam şok geçirme anıları...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle 1:59:17

Dabbe 3 Bir Cin Vakası İzle

Konusu : ‘Dabbe: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatı..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebek hayali kuruyor; Yiğit beklenmedik bir saldırıya uğruyor! Aslı ile Ferhat, bebekleri için yeniden bir araya gelirler. Aralarındaki engelleri kaldırmak..

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Kadir Şeker davasında şok olay 03:27

Kadir Şeker davasında şok olay

Kadir Şeker’in kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, cumartesi günü akşam saatlerinde sokakta yaşayan oğluna yemek vermek için dışarı çıktığını ve Ayşe D.'nin kardeşi Figen D’ni..

Köpek saldırınca... 01:09

Köpek saldırınca...

AKRABALARININ ÇİFTLİĞİNE GİTTİ. İÇERİ GİRDİĞİNE GİRECEĞİNE BİN PİŞMAN OLDU. KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN ADAMIN YAŞADIKLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTINA AFYONKARAHİSAR'DAN YOLLANDI...

3 yaşındaki çocuğunu bıraktı, kaçtı! 01:27

3 yaşındaki çocuğunu bıraktı, kaçtı!

3 YAŞINDAKİ OĞLUYLA GEZMEYE ÇIKAN ADAM, HUSUMETLİSİNİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRAYINCA, EVLADINI BIRAKTI... CAN KORKUSUYLA OLAY YERİNDEN KAÇTI.....

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken… 01:55

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken…

Adana'da bisikletiyle kaldırımda giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca kaçmak için birden yola fırlayan çocuk, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Dehşet veren anlar saniye saniye görüntülere yansıd..

Dabbe 4- Cin Çarpması - Azerbaijani Trailer 01:58

Dabbe 4- Cin Çarpması - Azerbaijani Trailer

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Dabbe 4- Cin Çarpması - İlk Cin Çıkarma Ayini 11:04

Dabbe 4- Cin Çarpması - İlk Cin Çıkarma Ayini

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kıbledere Köyünde Dehşet 29:37

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kıbledere Köyünde Dehşet

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Dehşet Anı 19:12

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Dehşet Anı

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Kuzeniyle evlenmek istemediği için öldürdüler! 01:30

Kuzeniyle evlenmek istemediği için öldürdüler!

Irak'ın başkenti Bağdat'ta yaşayan 30 yaşındaki Nourzan Al-Shammari isimli kadını ailesi kuzeni evlendirmek istedi. Daha önce evlenip boşanmış olan Nourzan, bu evliliğe karşı çıkınca iş çıkışı, üç kişinin bıçaklı saldırı..

Kadını Yere Seren Koyun 01:06

Kadını Yere Seren Koyun

Bir hayvan barınağında bulunan bir çok hayvanın bakımını üstlenen kadın, koyunları dışarıya salmak isterken bir koyunun saldırısına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce