#Telefonla konuşurken horozun saldırısına uğradı

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Köyü 13:43

Dabbe 4- Cin Çarpması - Kübra'nın Köyü

Psikiyatrist Ebru Karaduman ve Cinci Faruk Akat olarak bilinen Cin Çıkarma uzmanının aynı anda ilgilendikleri cin çarpılma vakasının ana kahramanı Kübra Duran isimli genç bir kızdır. Bir define bulma olayıyla ilgili kork..

Söz | 61.Bölüm 2:17:26

Söz | 61.Bölüm

Hain pusudan ağır yaralı olarak çıkan Yavuz (Tolga Sarıtaş) tedavi altındayken, kardeşleri de sınır dışında ölüm kalım mücadelesi vermektedir.nBombanın etkisiyle savrulan aracın altında kalan Aşık (Doğukan Polat) zor dur..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi 01:09

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi

Asırlık El Yazması Kur'an-ı Kerimler Abd'de Sergilendi ABD'nin başkenti Washington'da açılan Kur’an-ı Kerim Sanatı: Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nin Hazineleri sergisi, ziyaretçi akınına uğradı...

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Nurgül Yeşilçay Sosyal Medyayı Salladı 00:14

Nurgül Yeşilçay Sosyal Medyayı Salladı

Nurgül Yeşilçay Instagram'da ilginç bir video paylaştı. Yeşilçay'ın koyduğu video ilk saniyelerinde takipçilerinin yüreklerini hoplattı. Ancak videonun sonunda görüntünün sahibinin Nurgül Yeşilçay değil de bir erkek ol..

  • Cowboy tarafından
  • 1.537 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Araçları Pert Eden Acemi Kepçe Sürücüsü 00:57

Araçları Pert Eden Acemi Kepçe Sürücüsü

Acemi ekskavatör kepçe sürücüsü park halindeki araçların arasında geçerken tüm araçlara çarparak araçları haşat etti, kızgın araç sürücülerinin hışmına uğradı ve feci bir dayak yedi...

  • Cowboy tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar 00:42

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar

Doğada pek karşılaşmadığımız bir olay gerçekleşti. Çoban, sürüsünü yol üzerinde yürütürken bir anda isyan eden koyunlar tarafından saldırıya uğradı. Sanki yıllardır fırsat kolluyorlarmış da şimdi o fırsatı yakalamışlar g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi 02:30

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi

Kayyumun İlk İcraatı Diyarbakırlıları Sevindirdi Diyarbakır’da vatandaşın 8 gündür yaşadığı ulaşım sıkıntısı Büyükşehir Belediyesine Cumali Atilla’nın kayyum olarak atanmasının ardından sona ererken, otobüslerin ücrets..

Başbakan Yıldırım 1. Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti 01:32

Başbakan Yıldırım 1. Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da gün boyu gerçekleşen programlarının ardında akşam saatlerinde Tuzla’daki ikametine dönerken sürpriz bir kararla Üsküdar Selimiye deki 1. Ordu Komutanlığına uğradı. Yıldırım’ın bu ziy..

Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!! 19:07

Ben Eşim Tarafından Defalarca Aldatıldım!!

Sosyal güvenlik uzmanı olan Erhan Nacar çok iyi giden bir evliliğimiz olmasına rağmen tuttuğum dedektif sayesinde eşimin beni defalarca aldattığını öğrendim,şoka uğradım açıklamasıyla son günlerde gündemden düşmeyen Erha..

  • ANKA tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı 00:33

Fransa Cumhurbaşkanı Adayı Macron’a Yumurtalı Saldırı

Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, katıldığı tarım fuarında yumurtalı saldırıya uğradı. Fransa Cumhurbaşkanı adayı Emmanuel Macron, başkent Paris'te düzenlenen tarım fuarını ziyaret etti.Ziyareti sırasında Macro..

Canlı Yayında Elbisenin Azizliğine Uğrayan Aly Eckmann 00:23

Canlı Yayında Elbisenin Azizliğine Uğrayan Aly Eckmann

Fenerbahçeli taraftarların büyük sevgilisi haline gelen güzel model Aly Eckmann, İspanya'da yayınlanan Gran Hermano VIP adlı reality TV şovunda elbiseniz azizliğine uğradı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.322 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Ömer Aşık'ın Yeni Görüntüsü Görenleri Hayrete Düşürüyor 01:02

Ömer Aşık'ın Yeni Görüntüsü Görenleri Hayrete Düşürüyor

NBA'deki yıldızımız Ömer Aşık, bakteri kaynaklı bir hastalık nedeniyle kilo kaybına uğradı. Ömer'in yeni görüntüsü ise görenleri hayrete düşürüyor...

Canavar Kamyonlar 01:30

Canavar Kamyonlar

Küçük bir kasabada bir petrol şirketi petrol arıyor. Jeolog Dowd patronu Tenneson'a sondaj haklarını etkileyebilecek bir ekosistem olabileceğini tespit ettiğini bildirdi. Fakat Tenneson onlara devam etmelerini söyler ve ..

Duygunun Abiyesi Boş Çıktı! Kemal Doğulu Uyardı! 10:29

Duygunun Abiyesi Boş Çıktı! Kemal Doğulu Uyardı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Duygu Çevik dün çok iddialı olduğu abiyesiyle podyuma çıktı ve yarışmacılar tarafından beğenilmedi. Duygu yarışmacılardan aldığı eleştirilerden ..

  • ANKA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..

İphone 7 Plus Ve Samsung Galaxy S8 Sıcak Su Testinde 03:59

İphone 7 Plus Ve Samsung Galaxy S8 Sıcak Su Testinde

Samsung Galaxy S8 Plus vs iPhone 7 Plus bir tavanın içine sıcak su konularak teste uğradı. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Tırnaklarını Törpülerken Yakalanan Spikerin Güldüren Tepkisi 00:21

Canlı Yayında Tırnaklarını Törpülerken Yakalanan Spikerin Güldüren Tep

ABC News 24 kanalının spor spikeri, canlı yayın esnasında tırnaklarını törpülerken yakalanınca şoka uğradı. Durumu bozuntuya vermemek için ise anonsuna devam etti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP Genel Merkezi Önünde AK Parti Konvoyuna Taşlı Saldırı 02:11

CHP Genel Merkezi Önünde AK Parti Konvoyuna Taşlı Saldırı

Referandum sonuçlarını kutlayan AK Partililerden oluşan konvoy CHP Genel Merkezi önünden geçerken taşlı saldırıya uğradı. Seçim sonuçlarını kutlayan AK Parti konvoyu CHP Genel Merkezi önünden geçişi sırasında burada bekl..

Etek Altı Sapığının Bakmakla Yetinmemesi 00:22

Etek Altı Sapığının Bakmakla Yetinmemesi

Asansör bekleyen bir kadın sapığın tacizine uğradı. Sapık ilk önce eğilip dikizledi ama bu ona yetmedi...

  • JET TV tarafından
  • 6.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı 01:39

Türk Hackerlar New York Borsasının Sunucularına Saldırdı

Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, New York Borsasına siber saldırıda bulundu. Sistemin sunucularına saldıran hackerlar, Tahmini kayıpları 800 milyon dolar açıklamasında bulundu. Ünlü Türk hacker grubu Aslan Neferl..

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane) 04:53

CAN BONOMO - Hep Bi' Derdi Olur (Akustikhane)

Keyfini bozmadı Yine bana gelmeden Kendine uğradı Geçer zaman geçer gider hemen Kafasına takmadı Sizi yolda görmeden Bileğini kesmişti Kanar şimdi ölür artık gider O der banane, banane Öldün gideli ben Oofff ..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..