#Telefonla konuşurken horozun saldırısına uğradı

Işıklarda Duran Sürücüye Yumruklu Saldırı! 00:57

Işıklarda Duran Sürücüye Yumruklu Saldırı!

Gaziosmanpaşa'da kırmızı ışıkta duran bir aracın sürücüsü 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Trafikte yaşanan yumruklu kavga , yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı...

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarıyer’de Temizlik İşçisine Silahlı Saldırı 02:46

Sarıyer’de Temizlik İşçisine Silahlı Saldırı

Sarıyer’de bir firmada temizlik işçisi olarak çalıştığı öğrenilen bir şahıs, kendisini iş için buluşmaya davet eden motosikletli ve maskeli kişinin park halinde beklediği araçta silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda 2 ku..

Asabi Köpeğe Şaka Yapan Adamın Acı Sonu Kamerada 00:17

Asabi Köpeğe Şaka Yapan Adamın Acı Sonu Kamerada

Sinirli köpeğe yaklaşarak şaka yapmaya çalışan zavallı adam köpeğin saldırısına uğradı..

  • JET TV tarafından
  • 1.319 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu 03:26

Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu

İzmir'de ters yöne giren otomobildeki şahısları uyaran gençler, bir süre sonra aynı kişilerin tekmeli yumruklu saldırısına uğradı. Sandalyelerin havada uçuştuğu büyük kavgada 2 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kamera..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Beykoz'da Değnekçi Dehşeti Para Vermek İstemeyen Araç Sahibi Bıçaklandı 08:03

Beykoz'da Değnekçi Dehşeti Para Vermek İstemeyen Araç Sahibi Bıçakland

Beykoz’da bir kişi, aracını park ettiği boş arazide kendisinden para isteyen değnekçinin bıçaklı saldırısına uğradı. Şehir eşkıyası tarafından insanların gözü önünde saldırıya uğrayan adam bir iş yerine sığındı. O anlar ..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çitaların Fotoğrafını Çekmek İsteyen Aile Ölümle Burun Buruna Geldi 02:44

Çitaların Fotoğrafını Çekmek İsteyen Aile Ölümle Burun Buruna Geldi

Hollanda'da bulunan Hilvarenbeek Safari Parkında fotoğraf çekmek için araçlarından inen çocuklu Fransız aile, çitaların saldırısına uğradı. O anlar başka bir aracın içindeki ziyaretçiler tarafından görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minibüs Sürücüsü Kemerle Polise Saldırdı Polis Silahını Ateşledi 02:24

Minibüs Sürücüsü Kemerle Polise Saldırdı Polis Silahını Ateşledi

Beylikdüzü E-5 yanyolda, polis trafikte yol verme kavgası yüzünden tartıştığı minibüsçülerin, kemerli saldırısına uğradı...

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada 01:21

Otobüs Şoförüne Saldırı Kamerada

Bursa'da özel halk otobüsü şoförünün saldırıya uğraması anı güvenlik kamerasına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Üçevler Mahallesi'nden Heykel'e giden özel halk otobüsünün şoförü Kerem Tanas, (30) Altıparmak Caddesi'ndeki d..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Safari Grubuna Eşlik Eden Köpeğe Leopar Saldırdı 00:26

Safari Grubuna Eşlik Eden Köpeğe Leopar Saldırdı

Afrika'da bir leoparın, yolculuk yapan gruba eşlik eden köpeğe saldırma anı kameraya yansıdı. Afrika’da yolculuk yapan gruba eşlik eden köpek, bir leoparın saldırısına uğradı. O dehşet anları güvenlik kamerası kaydetti. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı 00:59

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı

Bursa İnegöl'de içi yolcu dolu olan halk otobüsü, kendini bilmez vatandaşların taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Araç içerisindeki vatandaşların ve çocukların büyük panik yaşamasına ve yerlere düşmesine sebep olan olay..

Kural İhlali Yapan Sürücüye Baltayla Saldırdı 00:54

Kural İhlali Yapan Sürücüye Baltayla Saldırdı

Yoğun trafikte, karşı şeride geçerek ilerlemek isteyen uyanık sürücü, girdiği yoldaki sürücülerin saldırısına uğradı. Öfkesine yenilen bir sürücü ise baltayla saldırdı. Meksika'da yaşanan olay ülkede güne damgasını vurdu..

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler 02:12

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler

TIP ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR MÜZİSYEN... SAHİLDE GİTAR ÇALARKEN 'BİZE SİGARA VER' DİYEN İKİ KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI... LİSANSLI BOKSÖR OLDUKLARI ORTAYA ÇIKAN ŞEHİR EŞKİYALARI, MÜZİSYEN GENCİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ.....

Pitbull dehşeti! 01:15

Pitbull dehşeti!

11 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU ARKADAŞLARIYLA PARKA GİDERKEN PİTBULL CİNSİ 3 KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI. KANLAR İÇİNDE YERLERDE SÜRÜKLENEN TUĞBA'YI KÖPEKLERİN ELİNDEN ÇEVREDEKİLER KURTARDI...

Sokak hayvanlarını besledi, başına bunlar geldi 02:44

Sokak hayvanlarını besledi, başına bunlar geldi

KISITLAMADA YİYECEK BULMAKTA ZORLANAN SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITAN GENÇ BİR KIZ... İDDİASINA GÖRE, 'BURADA KÖPEK BESLEYEMEZSİN' DİYEN BİR GRUBUN SALDIRISINA UĞRADI... BAKIN O ANLARI NASIL GÖRÜNTÜLEDİ.....

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı 02:18

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı

BİR TÜRK ŞİRKETİNE AİT KARGO GEMİSİ NİJERYA AÇIKLARINDA DENİZ HAYDUTLARININ SALDIRISINA UĞRADI. AZERBAYCAN UYRUKLU İKİNCİ MÜHENDİS YAŞAMINI YİTİRİRKEN, 19 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 15'İ KAÇIRILDI. GEMİDE KALAN YARALI ÜÇ PERS..

15 Türk Denizci Korsanların Elinde 02:18

15 Türk Denizci Korsanların Elinde

Türk konteyner gemisi, Gine Körfezi'nde korsanların saldırısına uğradı. Saldırıda Azerbaycanlı mühendis öldürüldü. 15 Türk gemici kaçırıldı... Türk gemisi, Gabon'un Gentil Limanı’na demirledi. Türk denizcilerin kurtarılm..

17 sokak köpeği saldırdı! 01:33

17 sokak köpeği saldırdı!

6 YAŞINDAKİ EMİRHAN EVİNİN ÖNÜNDEN OYNARKEN 17 SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI, KÜÇÜK ÇOCUK DAKİKALARCA KÖPEKLERLE MÜCADELE ETTİ. YARDIMINA İSE İNŞAAT İŞÇİLERİ KOŞTU. O DEHŞET ANLARINI KAMERAYA ANLATIRKEN BABASI DA İS..

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara'ya Yürüyor 03:35

Nafaka Mağduruyum- Diyen Adam Sesini Duyurmak İçin İstanbul'dan Ankara

Beykoz’da yaşayan Erkan Can isimli vatandaş için, iddiaya göre eşinden boşanınca eşine 300 bin TL ile aylık 2 bin TL nafaka ödemesine hükmedildi. Nafaka mağduru olduğunu söyleyen Erkan Can, eşinin kendisine oyun oynadığı..

Ankaragücü başkanı Faruk Koca, maç sonu Halil Umut Meler'e yumruk atmış, oha 00:35

Ankaragücü başkanı Faruk Koca, maç sonu Halil Umut Meler'e yumruk atmı

Halil Umut Meler, Rizespor maçı sonrası Ankaragücü başkanının saldırısına uğradı...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 9 ay önce
Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Sivas'ta 'FETÖ' Bahanesiyle Dolandırıcılık 00:41

Sivas'ta 'FETÖ' Bahanesiyle Dolandırıcılık

Sivas'ta telefonla aradığı kişileri kendisini polis diye tanıtıp ve 'Adınız FETÖ'ye karıştı' diyerek dolandırıcılık yapan 1 kişi dolandırmak istediği şahsın dikkati sayesinde polisk eipleri tarafından yakalandı...

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

İbrahim Tatlıses oğlu İdo'nun Doğum Gününe Niçin Katılmadı!! 01:25

İbrahim Tatlıses oğlu İdo'nun Doğum Gününe Niçin Katılmadı!!

İdo Tatlıses doğum gününü sahne aldığı mekanda kutladı.Geceye katılmayan İbrahim Tatlıses,oğlunu telefonla arayarak doğum gününü kutladı.O andaki konuşmasını dinleyenlerle paylaşan İdo kendini izlemeye gelenlere çok öze..

  • ANKA tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..