#Temel reis

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Amerikalı Şener Şen Film İzle 1:28:19

Amerikalı Şener Şen Film İzle

Şerif Gönen'in o yılların Amerikan film, dizi ve diğer kültür ürünleriyle dalga geçtiği parodili bir yapıt. Evde Tek başına, Temel İçgüdü,Özel Bir Kadın gibi filmlere bol bol atıf var. Şener Şen'in az bilinen, televizyon..

  • PengoTV tarafından
  • 5.319 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ders İşlenirken Kapanan Lise 01:19

Ders İşlenirken Kapanan Lise

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bulunan Özel Umut Temel Lisesi, 6749 sayılı kanuna göre Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması'yla bağlantısının belirlenmesi üzerine kapatıldı. İşlemler sırasında derste olan öğre..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Call Of Duty WWII Insider  War Mode Trailer PS4 04:05

Call Of Duty WWII Insider War Mode Trailer PS4

War Mode tasks players in team-driven assault and defend missions for strategic objectives. Get the basics on this Call of Duty®: WWII addition. ( Savaş Modu, oyuncuları takım temelli saldırıda görevlendirir ve stratej..

  • BETA tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Başına Beton Pompası Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti 00:22

Başına Beton Pompası Düşen İnşaat İşçisi Hayatını Kaybetti

Kastamonu’da inşaat halindeki binanın temel atmasında çalışan inşaat işçisi, başına beton pompasının düşmesi sonucu hayatını kaybetti...

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız 01:21

Bahçeli Baraj Olursa Geçeriz Önümüze Set Çekerlerse Aşarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'nın Selendi ilçesindeki toplu açılış ve temel atma töreninde konuştu. Bahçeli MHP'nin baraj altında kalacağını iddia edenlere çok sert çıktı...

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle 1:25:12

Alışırım 1987 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Çok ünlü bir şarkıcı kızı (Harika Avcı), dört genç kaçırıp bir dağ evinde tecavüz ederler. Saldırgan gençlerinde biri (Hakan Ural), şarkıcıya aşık olur. Kadın bir süre sonra kendi yaşamına döner. Yapımı : ..

Ateş Dağlı 1985 Türk Filmi İzle 1:25:47

Ateş Dağlı 1985 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Hapisten çıktıktan sonra, Çeşme'ye sürgüne gönderilen genç adam, orada bir kıza aşık olur. Bu arada genç adamı takip eden ve öldürmek isteyen bir de kabadayı vardır. genç adam iki olay arasında kalmıştır. ..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Çoraptan Oyuncak Yapımı 07:14

Çoraptan Oyuncak Yapımı

Bu videoda sizlere evdeki eşi kaybolmuş ya da eskimiş çorapları değerlendirerek nasıl oyuncak haline getirebileceğimizi anlattım. Sizler için üç farklı oyuncak yaptım, umarım keyifle izlersiniz. Başka videolardan da habe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Ayrılamam 1986 Türk Filmi İzle 1:34:13

Ayrılamam 1986 Türk Filmi İzle

Amcası tarafından kandırılan Emrah'ın ailesinin parçalanması anlatan, Nuri Alço ve tecavüzcü Coşkun'un rol aldığı Emrah'ın en popüler ve en meşhur filmi. Tür: Dram Yapım Yılı: 1986 Yönetmen: Temel Gürsu Yapımcı: Fahri İ..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

İlk Yardımın ABC'si Nedir Ve Nasıl Yapılır 00:59

İlk Yardımın ABC'si Nedir Ve Nasıl Yapılır

İlkyardımın temel uygulamaları sırayla ve hızla yapılmalı. Bu uygulamaların ingilizce baş harfleri A, B ve C harflerinden oluştuğu için İlkyardımın ABC'si denir. ► Kanalımıza Abone OL: https://goo.gl/GwjvIg 1 bilgiyi v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık 00:55

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık

Başbakan Binali Yıldırım, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde YEKA-Fotovoltaik Güneş Modülü Fabrikası ve Ar-Ge Merkezi Temel Atma töreninde konuştu. Türkiye'nin kurulu enerji kaynağını son 15 yılda iki buçuk kat artırdığ..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü   N2O 04:22

Küresel Isınmanın Çok Bilinmeyen Katalizörü N2O

Azot protoksit sera etkisi olan çok güçlü bir gaz. Norveç‘te araştırmacılar özellikle tarım alanlarında salınan bu gazın etkileriyle daha iyi mücadele edebilmek için azot protoksiti daha iyi tanımaya çalışıyor. Kahkaha ..

Bel ve Göbek Yağlarını Eriten Egzersizler 04:32

Bel ve Göbek Yağlarını Eriten Egzersizler

Doktorum'un bu bölümünde, evde yapacağınız 5 temel egzersiz hareketi ile bel ve göbek evresindeki yağlardan nasıl kurtulacağınız anlatıldı!..

  • NABIZ tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fibromiyaljinin Belirtileri Nelerdir 02:27

Fibromiyaljinin Belirtileri Nelerdir

Fibromiyalji birçok belirtiyi barındırsa da temel belirtisi ağrıdır. Ağrı bütün vücuda yayılır, özellikle boyun, sırt, bel gibi bölgelerde yoğunlaşır. Fibromiyalji hastalarının çoğunda baş ağrısı ve dikkat eksikliği de v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mers’in Belirtileri Nelerdir 01:18

Mers’in Belirtileri Nelerdir

MERS, bir çeşit soğuk algınlığı virüsüyle oluşan bir hastalıktır. Temel belirtileri halsizlik, iştahsızlık, yüksek ateş, burun akıntısı, boğaz ağrısı ve öksürüktür. Zamanla solunum yetmezliği, nefes darlığı gibi solunum ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu 00:56

Hayır Diyeceğini Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Kanal D, sosyal medya hesabı üzerinden 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda 'Hayır' diyeceğini açıklayan haber spikeri İrfan Değirmenci'nin işine son verildi. İrfan Değirmenci ise bu yaşananların ardından ilk açıklama..

  • PITIRCIK tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti 01:20

NASA Dünya'ya Benzeyen 7 Yeni Gezegen Keşfetti

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Güneş Sistemi dışında 7 yeni gezegen keşfetti. Bilim insanları Dünya’dan 40 ışık yılı uzaktaki Trappist-1 isimli yıldızın yörüngesinde bulunan gezegenlerin çapları ve kütle..

Ebolanın Belirtileri Nelerdir 00:58

Ebolanın Belirtileri Nelerdir

Ebola, pek çok enfeksiyon hastalığında görülebilecek belirtilerle kendini gösterir. Aniden yükselen ateş, halsizlik, iştahsızlık, vücut ağrıları ve daha sonra ortaya çıkan bulantılar ebolanın temel belirtilerindendir. Ha..

  • NABIZ tarafından
  • 535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebola Hangi Hastalıklarla Karışır 00:53

Ebola Hangi Hastalıklarla Karışır

Ani ateş yükselmeleri, halsizlik, iştahsızlık, vücut ağrıları, bulantı ve kusma gibi temel belirtilerle kendini gösteren ebola, pek çok enfeksiyon hastalığıyla karıştırılabilir. Belirtilerin çok şiddetli bir şekilde görü..

  • NABIZ tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce