#Temizlenen

Afrin’de Teröristlere Ait Sığınakta Mühimmat Ele Geçirildi 00:46

Afrin’de Teröristlere Ait Sığınakta Mühimmat Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'de yapılan arama tarama faaliyetinde teröristlere ait iki ayrı sığınakta muhtelif silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin ele geçirildiğini bildirdi. TSK, sosyal paylaşım sitesi Twitter..

Mehmetçiğin İllüzyonunda Tüm Foyayı Ortaya Çıkaran Afrinli Çocuk 00:30

Mehmetçiğin İllüzyonunda Tüm Foyayı Ortaya Çıkaran Afrinli Çocuk

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen Afrin'de huzur hakim. Çocukların arasında onlara parmak illüzyonu yapan askerimizin hilesini, Afrinli çocuk ortaya çıkarıyor. O neşeli anlar bir başka Mehmetçiğin..

Afrin'de Teröristlere Ait Yeni Tüneller Bulundu 02:12

Afrin'de Teröristlere Ait Yeni Tüneller Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında YPG/PKK'lı teröristlerden temizlenen Afrin ilçe merkezinde, PKK'nın Kandil'den gönderdiği teröristlerin kaldığı bir villa ile çevresinde sığınak amacıyla inşa edilen uzun beton tüneller bu..

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu 01:16

Afrinli Zeynep Nine'nin Yardımına Mehmetçik Koştu

TSK ve ÖSO tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin ilçe merkezinde yalnız yaşayan, konuşmakta ve yürümekte güçlük çeken 89 yaşındaki Zeynep Hasalmanu'ya, Mehmetçik s..

Afrin'de Ypg Pkk'nın İşkencesine Maruz Kalanlar Yaşadıklarını Anlattı 01:59

Afrin'de Ypg Pkk'nın İşkencesine Maruz Kalanlar Yaşadıklarını Anlattı

Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Afrin'in Racu beldesinde teröristlerin alıkoyduğu kişler yaşadıklarını işkenceyi ve korku dolu anlarını anlattı...

Cindereslilerin Sıcak Ekmeği Mehmetçik'ten 01:04

Cindereslilerin Sıcak Ekmeği Mehmetçik'ten

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen Afrin'in Cinderes beldesinde Mehmetçik, halkın ekmek ihtiyacını kurduğu mobil fırınla gideriyor...

Afrin'de Bin Teröristi Alacak Yer Altı Karargahı Bulundu 03:38

Afrin'de Bin Teröristi Alacak Yer Altı Karargahı Bulundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen Afrin ilçesinde yaklaşık bin teröristi barındıracak kapasiteye sahip bir yer altı karargahı bulundu...

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı 01:05

Bursa'da çöp ihbarı ile gidilen evden servet çıktı

Bursa'da zabıta ekipleri, temizlik için gittikleri çöp evden 112 bin lira nakit ve 6 bin 100 dolar çıkınca şok yaşadı. Bulunan paralar polis eşliğinde ev sahibi yaşlı kadının banka hesabına yatırıldı. Bursa'nın merkez O..