#Temizlik Ürünleri birbirine karıştırılırsa ne olur

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Mağazanın Orta Yerinde Soyunan Kadın Şakası 01:53

Mağazanın Orta Yerinde Soyunan Kadın Şakası

Giyim ürünleri satan bir mağazaya giren çiftleri eğlenceli bir şaka bekliyor. Aynı mağazaya alışveriş yapmak için gelen şakacı kadın aldığı ürünleri soyunma kabinin de değil mağazanın orta yerinde denemeye kalkmış...

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Midenizi Bulandıracak 43 İğrenç Ürün 04:59

Midenizi Bulandıracak 43 İğrenç Ürün

Bu videoda midenizi bulandıracak birbirinden ilginç ürünleri derledik. Bu ürünleri almak da, kullanmak da cesaret (veya mide) ister!..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun 11:28

Sebile Ölmez Nisan Favorilerim Kozmetik Instagram Filtresi Oyun

Nisan ayı boyunca severek kullandığım makyaj ürünleri, cilt bakım ürünleri (temizleyici, gözenek temizleyici), oyun ve instagram filtresi uygulamarından bahsettim. Videoyu beğenmeyi lütfen unutmayın ❤️️ Videoda Golden Ro..

Duygu Özaslan Bu Ruj Beni Çok Şaşırttı Pahalı Ürünlerle Makyaj 23:36

Duygu Özaslan Bu Ruj Beni Çok Şaşırttı Pahalı Ürünlerle Makyaj

Bu videoda bana gelen ve aldığım pahalı ürünleri denedim. Genelde yeni ürünleri denediğim videolardaki makyajımı çok çok iyi bulamıyordum ama bu makyajı bir hayli beğendim. Özellikle de ruj beni çok şaşırttı...

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 01:49

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir zincir marketin önünde meydana gelen olayda, zincir markette dağıtıcı olarak çalışan İbrahim T., ürünleri getirerek marketin önün..

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acılı Ezme Tarifi 01:50

Acılı Ezme Tarifi

1 adet soğan, 2 adet olgun domates, 2 adet yeşil Acı biber, 2 diş sarımsak, 1 avuç maydanoz, 1 avuç dereotu, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1/2 çay bardağı çekilmiş ceviz içi, 1/2 çay kaşığ..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Güllü  Çıldıracağım 05:02

Güllü Çıldıracağım

Bölünür günler acı renklere Ayrılık öyle zor alışamadım.. Mutsuzum yalnızım nerdesin nerde.. Geri dön ne olur çıldıracagım. Yoksun gül kurusu akşamlarımda Yoksun sen muhtacken yoksun yanımda.. Sıgındım çaresiz hat..

Müslüm Gürses - Gitme 06:23

Müslüm Gürses - Gitme

Ne çabuk tükendi olduğun günler Yinemi hasretler yaşayacağım Dün gelmiş gibisin doymadım sana Ne olur sevgilim birgün daha kal Gitme gitme gitme, benim olursun Gidersen geriye dönmeyeceksin Birdaha yüzümü görmeye..

Sinem Güngör - Oyalama Beni 04:22

Sinem Güngör - Oyalama Beni

Kimbilir kaç günüm kaldı seninle Acısı sevinci ve her şey ile Kimbilir daha ne kadar sürücek kimbilir Yetmiyor bu sevgi bir tek an için Son defa insafa gel benim için ne olur Ne olur erteleme beni de ne olur Bir a..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı 03:41

En Yeni Mobil İletişim Teknolojileri Barcelona'da Tanıtıldı

Telefon şirketleri akıllı telefonlarının en son sürümlerini İspanya’nın Barselona kentinde 12’ncisi yapılan Dünya Mobil Kongresi’nde piyasaya sundu. Çinli teknoloji devi Huawei, rakipleri Apple ve Samsung’un yokluğunda P..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇ 00:39

Gülben Yolga Aşkını S.kaya İti̇raf Etti̇ Ama Şey Deği̇li̇z Dedi̇

Bir mekan çıkışı modacı Nur Yerlitaş ile görüntülenen Serkan Kaya, Gülben Ergen-Tolga Duğles aşkı için çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serkan Kaya’nın olayı “Herkesin birbirine gönlü kayabilir” şeklinde yorumlaması di..

  • BETA tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nişanı attılar, altını tuttular! 02:33

Nişanı attılar, altını tuttular!

BİRBİRİNE AŞIK OLUP EVLENME KARARI ALAN ÇİFT, NİŞAN SONRASI AYRILINCA AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ... NİŞANDA TAKILAN ALTINLARIN, ÇEYİZLERİN GERİ VERİLMEDİĞİNİ SÖYLEYEN ERKEK TARAFI, GELİNİN AİLESİNİ DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI...