#Temizlik Ürünleri birbirine karıştırılırsa ne olur

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler 26:41

Duygu ÖzaslanUygun Fiyatlı Ürünlerle Makyaj Pembe Düşler

Bu videoda uygun fiyatlı ürünleri ilk kez kamera karşısında denedim ve de görüşlerimi paylaştım. Bu tarz videolara devam edeceğim. Kutu kutu uygun fiyatlı ürün bekletiyorum gelecek videolar için. Bu tarz daha fazla video..

Duygu Özaslan FBI Gibiyim Dizi Film Spotify Listem Mart Sohbetleri 20:25

Duygu Özaslan FBI Gibiyim Dizi Film Spotify Listem Mart Sohbetleri

Sevdiğim ürünleri, dizileri, filmleri ve müzikleri paylaştığım sohbetlerin mart 2018 bölümü sizlerle ???? Bilgi kutucuğunun devamında videoda bahsettiklerimi bulabilirsiniz????..

Duygu Özaslan 5 10 15 Dakikalık Günlük Makyajlarım 13:43

Duygu Özaslan 5 10 15 Dakikalık Günlük Makyajlarım

Günlük makyajım o gün makyaja ayırabileceğim zamana göre değişiyor. Bu videoda 5, 10 ya da 15 dakikası olanlar için 3 farklı günlük makyaj rutinimi paylaştım. Bilgi kutucuğunun devamında videoda bahsettiğim ürünleri bula..

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm 17:55

Mutfakta Aci̇l Durumlar İçi̇n 30 Prati̇k Çözüm

Haydi, mutfakta çok sık yaptığımız ve hayatımızı zorlaştıran hataların bazılarına ve bunların üstesinden gelmek için çözüm önerilerine birlikte göz atalım. Meyve ve sebzeleri en kısa sürede soymayı-dilimlemeyi ve pişirme..

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği 03:55

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği Kullandığım ürünler Decap Four ve Mineralli Krem Bunları kullanın kesinlikle çıkar. Bana en çok sorulan sorulardan biri fırınım nasıl bu kadar temiz görünüyor fırınım 3 senelik ç..

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj 17:35

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte hem yeni ürünleri yorumladım hemde benden bir önceki videodaki yapmış olduğum makyajı istediğiniz için bugün her iki başlığıda toparlayarak bir video çektim, umarım sizde izlerken..

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske 04:58

Tuğçe Ay Aknesiz Cilt İçin En İyi Maske

Herkese Merhaba Bu videomda Uzun Süredir evde kendime hazırladığım doğal içerikli peelingimden bahsedeceğim; Öncelikle söylemeliyim ki; son zamanlarda kafein bazlı maskeler, cilt bakım ürünleri sık sık gözüme çarpar ol..

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj 08:02

Şule Karaok Yeni Ürünlerle Makyaj - Mavi Makyaj

Üçüncü yeni ürünlerle makyaj videosunun rengi bu kez size ait! Mavi makyaj en çok istenen renk olduğu için bu videoda onu hazırladım ve açıkçası renklere karşı daha sempatik bakmaya başladım! :)) Bir sonraki rengi ve den..

Aşkım İrem Aktulga Maske - Makyaj - Film 14:33

Aşkım İrem Aktulga Maske - Makyaj - Film

Bir ay daha farkına varmadan geçmiş. Ekim ayında hem favorim olan kozmetik ürünlerini, kullandığım işlevsel bulduğum ürünleri hemde favori filmlerimi sizinle paylaşmak istedim umarım keyifle izlersiniz...

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj 21:34

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj

Çok eskiden beri biriktirdiğim, bozulmayan veya yeni aldığım ürünleri sizlerle paylaştım...

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak 07:31

Selma Çiçekdal 5 Adımda Göz Altı Morlukları Kapatmak

Göz altınızda oluşan morlukları nasıl kapatacağınızı gösterdiğim videoma hoşgeldiniz.Size referans olması açısından elimdeki tüm ürünleri örnekledim.Umarım işinize yarar bilgiler paylaşmışımdır ,kullandığım tüm ürünlerin..

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum 07:43

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum

Videomda gördüklerinizin aynılarını tıpatıp edinmek zorunda değilsiniz, Gratis ve Watsons’larda satılmıyor ama Rossman’larda oluyordu bir ara , hem beyaz gri renklerde pilli olan hem de Kaş Şekillendirici adı altında ust..

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj 15:27

Merve Kutlu Tek Marka Makyaj

Yine uygun fiyatlı bir marka yine beeen! ???? Makeup Academy Eve Shop'lara geldiiiğ ve hafta sonu tüm ürünlerinde indirim var. ???? Ben durur muyum hemencecik ürünleri aldım, inceledim benim tatlış takipçilerimi bilgiled..

Merve Kutlu Saçlarımı Nasıl Hacimli Ve Yakmadan Maşalıyorum 12:27

Merve Kutlu Saçlarımı Nasıl Hacimli Ve Yakmadan Maşalıyorum

Merhabalar güzellikler. Çook uzun süredir saçların nasıl bu kadar hacimli ve gür görünüyor, video çek artık behh diyordunuz. İşte geldiiimm! ???? Kullandığım ürünleri de gösteriyorum zaten. Öpüldünüz!..

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum 09:58

Selma Çiçekdal Saçlarımı Maşa Yapıyorum

Hepinize merhabalar :) Bu videomda saçlarımı kurutup şekillendirirken sizin de merak ettiğiniz boncuklu perde/tres kaynak deneyimimi paylaştım.Sevgili arkadaşım @chunlibeauty sayesinde tanıştığım bu hızlı saç uzatma t..

The Miraz Cilt Bakım Rutinim 11:59

The Miraz Cilt Bakım Rutinim

Merhaba, Ben Mira ♡ ✨Ürünleri en kısa zamanda ekleyeceğim..

Merve Özkaynak Vazgeçemeyeceğiniz Uygun Fiyatlı Ürünler 18:58

Merve Özkaynak Vazgeçemeyeceğiniz Uygun Fiyatlı Ürünler

Hem uygun fiyatlı hemde vazgeçemediğim ürünleri detaylıca anlattığım bir video hazırladım. Sizlerin de vazgeçemeyeceğinizi düşündüğüm bu ürünlerin hepsini uygulamalı olarak gösterdim ve deneyimlerimden bahsettim. Umarım ..

KAÇ PARA VERİRSİN - Konuk- Oğuzhan Uğur + Onedio Ekibi - Açık Artırmayı Kazan Senin Olsun 10:15

KAÇ PARA VERİRSİN - Konuk- Oğuzhan Uğur + Onedio Ekibi - Açık Artırmay

Yeni bir açık artırma videosu daha çektik. Bu videodaki konuklarımız Oğuzhan Uğur ve Onedio ekibi. Her zaman olduğu gibi yine en iyi ürünleri alabilmek için kıyasıya mücadele var...

  • JET TV tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanlardan Poşet Parası İstemek (Sosyal Deney) 05:05

İnsanlardan Poşet Parası İstemek (Sosyal Deney)

Sokakta ellerinde marketten aldığı ürünleri koymak için poşet alması gerektiğini söyleyip poşet parası isteyen genci izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pençe Makinesinde Kafayı Çalıştıran Eleman 00:20

Pençe Makinesinde Kafayı Çalıştıran Eleman

Her birimizin en az 5-10 lirasını yutan bu makineden intikamımızı bu adam almış zekice bir hareketler ürünleri kapmış...

  • JET TV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Amerikan Abur Cuburu Denedik - Uras Benlioğlu 13:20

Amerikan Abur Cuburu Denedik - Uras Benlioğlu

Bu abur cubur videomda sizin için bu kez Amerikalıların sofralarında kullandıkları ürünleri denedim. Dünyanın en acı biberlerinden yapıldığı iddia edilen acı sosun da bir tadına baktık...

  • JET TV tarafından
  • 180 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Webmaster Sitesi 06:34

Webmaster Sitesi

WEBMASTER FORUM SITESI Kaliteli Webmaster Forumu Uzun yılllardan beri aktif olan genel forumumuz artık Webmaster Forumu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Link ile birlikte Site Tanıtım ve hazır sistemlere kadar aramış ..

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali 06:28

Antalya'da deredeki balık ölümlerinde kimyasal madde ihtimali

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Sarısu Deresi’ndeki balık ölümlerinin suya kimyasal karışması sonucu gerçekleşmiş olabileceğini söyledi...

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro 04:17

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro

Samsun'da “fabrika gibi okul” olarak anılan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi korona virüs döneminde ürettikleri hijyen ürünleri ile bu yıl 5 milyon TL ciro elde etmeyi başardı...

Geceden sabaha balık hali 02:14

Geceden sabaha balık hali

Kış aylarının gelmesiyle deniz ürünlerine ilgi artarken, İstanbul Su Ürünleri Hali’nde her gece balıkçıların sabaha kadar sürecek hareketli mesaisi başlıyor...

Pilav Üstü Sucuklu Yumurta Yapan Pilavcı 00:26

Pilav Üstü Sucuklu Yumurta Yapan Pilavcı

Sosyal medyayı etkin kullanan Baruthane Pilavcısı ürünleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Baruthane Pilavcısı bu defa pilav üstü sucuklu yumurta yaptı. İşte o anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 144 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Küçük esnafın yüzünü güldüren düzenleme 02:04

Küçük esnafın yüzünü güldüren düzenleme

1500 METREKAREDEN KÜÇÜK ZİNCİR MARKETLERDE ARTIK TÜTÜN ÜRÜNLERİ, CEP TELEFONU, ELEKTRONİK EŞYA VE MOBİLYA SATILAMAYACAK. İŞTE KÜÇÜK ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN O ÇALIŞMANIN DETAYLARI....

Alışveriş yapıyor gibi hırsızlık yaptı, sepeti doldurup kaçtı 00:42

Alışveriş yapıyor gibi hırsızlık yaptı, sepeti doldurup kaçtı

Bağcılar’da bir markete müşteri kılığında gelerek raftaki ürünleri sepete dolduran hırsız, daha sonra sepetle birlikte marketten çıkarak kayıplara karıştı. Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık anı ise güvenlik kamerasın..

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce