#Temizliği İle Örnek alınması gereken seyyar satıcı

Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Dublaj izle 23:51

Çizmeli Kedi Büyülü Kitaptan Kaçış Dublaj izle

Herkes tarafından bilinen şapkasını çıkarttığı zamanlar çok sevimli ve tatlı olan ama o şapkayı taktığı anda bir silahşöre dönüşen çizmeli kedi kısa film ile karşınızda. 24 dakikalık bu kısa filmde çizmeli kedi kısa bir ..

Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın 09:30

Piyasadaki Suların PH Testi İzlemeden Su Almayın

Bu test ile ilgili dikkat edilmesi gereken en önemli konu şu: bu testin sonucu suların kirli ya da temiz olduklarını veya sağlıklı/sağlıksız ayrımı yapmıyor. Bu test sadece ilan edilen pH değerleriyle gerçek değerler tut..

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mr. Gay Syria Fragman 01:39

Mr. Gay Syria Fragman

Mr Gay Syria, hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışan iki Suriyeli mültecinin hayatını anlatıyor. Avrupa'da bir ülkeye gitmek için gereken yerleşme iznini beklerken İstanbul’da berberlik yapan 24 yaşındaki Husein, muhafa..

Hakan'ın Hatası Pahalıya Patladı Takım Arkadaşları Çıldırdı 81. Bölüm Survivor 2018 01:59

Hakan'ın Hatası Pahalıya Patladı Takım Arkadaşları Çıldırdı 81. Bölüm

Hakan Hatipoğlu dokunulmazlık oyununda Turabi ile karşı karşıya geldi. Parkurda alması gereken topu unutunca sayıyı rakibine kaptırdı...

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:23

İzmir Bombası Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için yöresel bir lezzet olan İzmir Bombası Kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Kıyır kıyır kurabiye içinde nutella ile tam bir lezzet bombası olan izmir bombası kurabiyesi mutlaka denenmesi ..

Sigaralı Sosyal Deney Videosunda En İlgili Kişiye Denk Gelmek 02:39

Sigaralı Sosyal Deney Videosunda En İlgili Kişiye Denk Gelmek

Çocuğun yetişkinlerden sigarasını yakmak için ateş istemesi ile ilgili olarak bir sosyal deney videosu çekmişler, kimi sigarasını yakıp, sigara bile isterken, kimi de kızmış ama en sonda sigaradan ötürü boğazı delinen bi..

  • JET TV tarafından
  • 265 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi 00:44

İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi

Saat 23.??. Virusun 72 saatte yapmasi gereken etkiden cok daha fazlasini yaptığını gözlemledik. Vero hücrelerini beklenenden kısa sürede parçalamış. Neden? Çözmeye calisacagiz. Sonuc:Test tekrarı.... Sayın hocam size ve..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..

Canim Kardeşi̇m 84.Bölüm Hayvanlar Neden Konuşamıyor 10:49

Canim Kardeşi̇m 84.Bölüm Hayvanlar Neden Konuşamıyor

Galip ve Lale haftasonu çocukları alıp Lale’nin annesine gitmişlerdir. Mıncır evde yalnızdır. Tüm aile geri döner. Mıncır mamasını yemiş bitirmiş çok açtır. Ev halkı Mıncır’ın durmadan garip sesler çıkartmasına mana vere..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi 07:52

Sözcü Kalın’dan Almanya’ya DİTİB Tepkisi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya’da DİTİB mensuplarına yönelik yapılan suçlamalara ilişkin, Almanya ve Avrupa’nın diğer ülkelerinde PKK, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin cirit attığı bir dönemde asıl y..

Cinleri Kontrol Eden İnsanlar Hüddamlar 10:44

Cinleri Kontrol Eden İnsanlar Hüddamlar

Bazı kimseler , insanlar ve cinler arasında köprü görevindedirler. Bir şeytani cin musallat olurda, musallat olduğu bedeni terk etmez ise araya hüddam olarak bilinen bu kişiler girer. Hüddamlar bedeni terk etmeyen cinniy..

  • ZULMA tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.648 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor! 05:16

Vatanım Sensin 26.Bölüm - Misak-ı Milli Kararları Kabul Ediliyor!

Rıza Bey, Meclis-i Mebusan'da Misak-Milli kararlarını oylamaya sunuyor; herkes tarafından kabul ediliyor! Mebus Rıza Bey, İstanbul'a Meclis-Mebusan'da Misak-ı Milli kararlarını kabul etmek için gidecekti. Kara Fatma, Cev..

  • ANKA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Şey (Everything) Yabancı Film Full Hd İzle 1:36:32

Her Şey (Everything) Yabancı Film Full Hd İzle

Sürekli mikrop ve bakterilerden uzak yaşaması gereken, bağışıklık sistemiyle ilgili nadir bir hastalıktan muzdarip 17 yaşındaki Maddy Whittier (Amandla Stenberg) 24 saat evden çıkmadan ve hemşire kontrolü altında hayatın..

Çaylak  (Polisiye – Suç) Film Izle 1:55:01

Çaylak (Polisiye – Suç) Film Izle

The Recruit izle, Çaylak izle… Walter Burke (Al Pacino) tecrübeli bir FBI ajanıdır. Operasyon operasyon görevlisi yapacağı birini aramaktadır. James Douglas Clayton (Colin Farrell) tam onun aradığı bir kişiliktir. Onu eğ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:56:08

Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle

Ölümünün ardından 200 sene geçmiş olmasına rağmen Lt. Ripley, bir grup bilimadamı tarafınca klonlanıp yeniden yaratıklar ile savaşabilmesi için meydana getirilmek istenmektedir. Ancak Lt. Ripley yeni yaratıklarla gelir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985) 05:03

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985)

Uğur Dündar'ın hayat kadınları ile nasıl çalıştıkları ve kimlerle görüştükleri hakkında röportajı. Bu eski röportajlarda benim için en dikkat çeken şey uğur dündar'ın üslubu. karşısında kim olursa olsun ona önem verdiği..

  • PengoTV tarafından
  • 1.779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayseri Mantısı 08:13

Kayseri Mantısı

????Malzemeler: ????Hamuru için: 400 gr un(200 ml lik bardaklarla 4 su bardağı ) 1 büyük boy yumurta 2 tatlı kaşığı tuz (15 gr) Aldığı kadar su (azar azar kontrollü olarak ekleyin lütfen sert bir hamur olmalı) ???? İç h..

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı

Samson Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Eski Ahit'in akıllara kazınan kahramanı Samson, insanüstü güçlere sahip olan bir adamdır. Silah olarak kullandığı oyma bir kemik sayesinde düşmanlarını darmaduman etmektedir..

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi 03:16

Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi

Kaç Kişilik: 6-8 Hazırlama: 1 saat 45dk Pişirme: 25dk Örgülü Kafkas Çöreği Tarifi için gereken malzemeler Malzemeler 1, 5 çay bardağı su 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı toz şeker 1/2 çay bardağı sıvı yağ 2 çay kaşığı t..