#Temizliği İle Örnek alınması gereken seyyar satıcı

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:58

Vladimir Putin - 6 Yaşından 64 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vladimir Putin, acımasız bir lider ve usta manipülatör olarak bilinir. Bu videoda Vladimir Putin'in hayatından en güzel anları göreceksiniz. Nadir genç Putin fotoğrafları, politikacılar, gençler ve ailelerle olan ilişkil..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 125 gr. yumusak Tereyagi 1 tane vanilya 3 yemek kasigi misir yada bugday nisastasi 4 yemek kasigi dolusu pudra sekeri 1 su bardagi un.Kontrollü ekleyin daha fazla yada daha azda gidebilir. Hazirlanisi Butun..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

Nuggets Tarifi 05:31

Nuggets Tarifi

Malzemeler Yaklasik 700 gr tavuk gögsü 1 cay bardagi galete unu yarim cay bardagi süt 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi tuz 1 tane yumurta Bulamak icin gereken malzemeler 2 yada 3 tane yumurta 1 su bardagi galete u..

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Limonata Tarifi 02:14

Limonata Tarifi

Gelelim limonata için gereken malzemelere 3-4 adet limon 7-8 yemek kaşığı şeker 1,5 litre su Hazırlanışı; 1.4 adet limonun kabuğu rendenin ince tarafı ile rendelenir. 2.Limon kabukları derince bir kaba alınır. 3.7-8 yem..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 10:31

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Kadayıflı Muhallebi İçin Gereken Malzemeler: 250gr. tel kadayıf 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (biraz daha eklenebilir isteğe bağlı olarak) yarım su bardağı tozşeker yarım ile 1 su bardağı arası iri kıyılmış ceviz içi ve..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre 06:26

Tahinli Çörek Tarifi Pastane Usulü Susamlı Şekerli Tatlı Çöre

Tahinli çörek gerçekten harika lezzetli ve tatlı bir tada sahip nefis şekerli bir çörektir. Tahinli tatlı çörek nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken detaylı videomuzu izlemek ve aşamalarıyla bu harika..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Çıtır Patates Kızartması Tarifi 03:04

Çıtır Patates Kızartması Tarifi

Tuz, Kızartmak için sıvı yağ. Patates Kızartması çok sevilir. Özellikle de sıcak ve Çıtır çıtırsa. Ama yağlı olması her zaman aman bu kadar yeter çok yemeyelim düşüncesiyle keyfi yarıda bıraktırır. İyi bir Patates kızart..

Fırında Patates Cipsi Tarifi 04:24

Fırında Patates Cipsi Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 1 çay kaşığı tuz. Patates cipsini sevmeyen kimse yoktur sanırım. Ola ki siz sevmiyorsunuz evde seven birileri mutlaka vardır..

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor 10:00

Bilim Yaşınıza Göre Uykuya Ne Kadar İhtiyacınız Olduğunu Açıklıyor

Yaşınıza Göre Ne Kadar Uyku Yeterlidir? İnsanlar genellikle 7–8 saatlik uykunun yeterli olduğunu düşünür, ancak bu her zaman böyle değildir. Aslında, iyi bir uykunun keyfini çıkarmak için kaç saat uyumanız gerektiği ve b..

  • JET TV tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle 1:59:28

Deadpool 2 Türkçe Altyazılı İzle

Muhteşem ve tuhaf kahramanımız Wade yani Deadpool bu sefer suçluları tamamen yok etme görevine kendini adıyor. Ancak bu defa suçlulardan bir tanesini elinden kaçırıyor ve gece bunun bedelini çok ağır ödüyor. Çünkü Wade'i..

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin 03:30

Serdar Ayyıldız feat. Yıldız Tilbe - Korktum Deseydin

Korktum Deseydin şarkı sözleri ile Korktum deseydin anlardım Alay etmen komik değildi Sevebilseydin ayrılık da güzeldi; özleşirdik... Bu kadar yakınımdan dönmen soğuttu içimi Başlayamadık! Gereken değeri verseydin kırı..

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler) 05:36

Mehmet Çelik - Yol (feat. Sirmc & Can Göksel & Toprak Kardeşler)

Yol şarkı sözleri ile Yaşıyoruz yaşamaksa hayat içinde ki bir dirhem Her koşulda dünya döner Alacaklı gibi bekler azrail kapıda beliren Son nefeste edel öder Seviyorum acıya aldanmayı Ömrüm geçti bu uzun yollarda Karan..

Kabala'ya Gizli Hizmet! 1:57:36

Kabala'ya Gizli Hizmet! "Bu Sınavdan Ya Geçtik, Ya Bittik..."

03:52 Kadir Gecesiyle İlgili Güzel Mesajlar Alıyoruz! 08:17 Size Verilen Bilgilere ÇOK DİKKAT EDİN! 17:14 Bilgilerin Yayılması Nasıl Engellenmeye Çalışıldı? 25:20 Sözde Tasavvuf ve Kabala'nın Hizmetkarları! 35:43 Rabb İl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..