#Temsilcileri

Kargo, kurye ve dağıtım sektöründe 6,5 milyar sipariş teslimi hedefleniyor 07:56

Kargo, kurye ve dağıtım sektöründe 6,5 milyar sipariş teslimi hedeflen

Kargo kurye ve dağıtım sektörü temsilcileri bu yıl ilk kez düzenlenen Post & Parcel Uluslararası Zirvesi'nde buluştu. 230 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan sektör, bu yıl 6 milyar 500 milyon sipariş dağıtmayı hedef..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı 01:19

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir göreve başladıUŞAK - Bakanlar Kurulunun 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Salim Demir için vilayet binası önünde karşılama töreni düzenl..

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle 1:23:40

İnatçı Kemal Sunal Türk Filmi İzle

Baraj projesinde kamulaştırmaya gidilecektir. Sarı Kavak ve Uzun Kavak köyleri bu kamulaştırılacak alana girmektedir. Sözde bu durum gizliliğini korumalıyken komisyonda görevli olan biri bu bilgiyi bir holdinge satar o h..

  • PengoTV tarafından
  • 7.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 54.Bölüm 2:18:39

Söz | 54.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) elinden kurtulan Dragan (Sarp Akkaya), İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır. Artık hedefine çok ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı 06:25

'Adana- Urfa kebabı' tartışması Gaziantep’te tatlıya bağlandı

Gaziantep'te bir araya gelen Şanlıurfalı ve Adanalı kebap ustaları, birbirlerine kebaplarını yedirdi. Uzun süredir devam eden 'en güzel kebap' tartışması, ustaların iki lezzetin de kendine has olduğunu kabul etmesiyle ta..