#Teoman boşu boşuna mahzuniye saygı müzik dinle

Kalp Atışı Bana Öyle Bakma 03:05

Kalp Atışı Bana Öyle Bakma

Kalp Atışı Bana Öyle Bakma Teoman Şarkısıyla Karşınızda..

  • En Yeniler tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar 02:49

Ebru Yaşar & Burak Bulut - Kehribar

Söz & Müzik : Burak Bulut Aranje : Efe Can Mix : Efe Can , Esad Fidan Mastering : Buğra Kunt Editör : MHZ Edisyon Yönetmen : Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni : Özkan Karaköse Klip Yapım : Sun Film Production, Serkan Türk..

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Vahdet Vural - Ahirim Sensin 05:21

Vahdet Vural - Ahirim Sensin

Vahdet Vural - Ahirim Sensin Dinle Ahirim Sensin şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Mehmet Günsür Kimdir? 06:00

Mehmet Günsür Kimdir?

Mehmet Günsür, Türk oyuncu. Doğum: 8 Mayıs 1975 (41 yaşında), Fatih Boy: 1,78 m Eşi: Katerina Mongio (e. 2006) Çocukları: Cloe Günsür, Maya Günsür, Ali Günsür Ebeveynleri: Sibel Günsür, Teoman Günsü..

Ünlü İsimlerin Yıllar İçindeki Saç Stili Değişimleri 07:33

Ünlü İsimlerin Yıllar İçindeki Saç Stili Değişimleri

Ünlülerin yıllar içindeki imaj değişimleri; Tuba Büyüküstün, Demet Akalın, Gülşen, Hande Yener, Murat Boz, Murat Dalkılıç, Aslı Enver, Serenay Sarıkaya, Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ, Ebru Şallı, Kenan Doğulu, Atena Gök..

  • ANKA tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
A.R.O.G  Devamlı Buğdaya Yüklenmeyin Az Da Kepekli Yapın 06:44

A.R.O.G Devamlı Buğdaya Yüklenmeyin Az Da Kepekli Yapın

Senin Adını Koydum Teoman..

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı 01:57

Ünlü Oyuncu Kemal Pekser’e Saldırı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ailesinin yanında tatil yapan ünlü oyuncu Kemal Pekser meçhul bir kişinden yumruk yedi. Pekser’in yaşadığı talihsiz olayın son dizisinde kötü bir adam karakteri canlandırması nedeniyle gerç..

  • ANKA tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin 04:09

Eyyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin

Eyvah Eyvah 3 -Zabıta Hüseyin Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan'la da nihayet evlenmiştir. Mutlulukları Müjgan'ın hamilelik haberiyle bir kat daha artmıştır. Ancak çiftin hayatı maddi zorlukla..

  • ANKA tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Ocağı 1977  Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle 1:14:41

Baba Ocağı 1977 Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle

Filmde, bir adamla kardeşinin arasında yaşanan güç savaşı anlatılır. Halil’in beraber çalıştığı ortakları silah kaçakçılığı yapmak ister. Ancak Halil bu işin tehlikeli olduğunu söyleyerek reddeder. Bu durum idare heyetin..

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum 04:15

Yasin Keleş Ft. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Bir volkan kopuyor yine bedenimde Anlamsız sızılar içimde Saklarım sevdamı gücüm yetmese bile Yangınımın içinde Bir hasret büyüyor yine yüreğimde Sebepsiz heceler dilimde Tutardım sevdamı kalbim ağlasa bile Gözyaş..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.362 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Üzgünüm 04:16

Kemal Doğulu - Üzgünüm

Üzgünüm ama cevap veremem duygularına Sen sevdiğini sanıyorsun Küskünüm al kalbini Senin istediğin bende yok ki Vaktimi boşuna harcıyorsun Derman değilim inadına Gönül yarana, yalvarma Lütfen beni bundan sonra B..

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer 04:42

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer

Kiraz Çiçekleri - Güler Tuncer Dinle Şarkı Sözü: Uzaksın görmüyorsun Açtı, Kiraz çiçeklerini Kolay sanıyorsun Bilmiyorsun Güneşi beklemeyi Uykusuz sevgisiz Ve buna inanmış Zordu çok zor O an ki gelecek Pişmanlığın hükü..

Hakan Altun - Telefon 05:10

Hakan Altun - Telefon

Hakan Altun - Telefon Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Herşeye sahip olabilirsin ama Aşkımız serve..

  • PengoTV tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 02:31

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

Söz : Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Müzik: Burak Bulut & Kurtuluş Kuş Aranje : Onur Aşar(Opirus Music) Kayıt-Mix : Onur Aşar(Opirus Music) Mastering : Buğra Kunt Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş, Vedat Aygıran Yönetmen : Sed..

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda 04:30

Azer Bülbül - Amansız Bir Sevda

Amansiz bir sevda geldi Basima Yürek yandi gönül yandi ben yandim Ziyan oldu akti gitti bosuna Ömrüm yandi dünyam yandi ben yandim Ask dedigin koskoca bir yalanmis Dost bildigim gencligimi calanmis Koynumdaki yilandanda..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var 04:05

Kemal Doğulu - Uzayda Aşk Var

Bugün dersi kırıyorum Biraz mola istiyorum Öğren öğren bitmiyor Biraz harcamak istiyorum Bildiğin her şeyi yapmayı yapmak için Yetmez sınırlı zamanlar O zaman belki de bir yerde Başka bir hayat var Neyin telaşı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.297 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim Sen Oldun şarkı sözleri ile; Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kır..

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı 04:00

Halıda Buluşanlar - Günler Dünlerin Aynısı

GÜNLER DÜNLERİN AYNISI Günler dünlerin aynısı Bu düzen böyle baymasın Ucu sonu olmayan tren gibi Dümdüz bir aydasın Debelenip durma boşuna Gitmese de hoşuna Henüz basmanın vakti geldi değil Kendini imha tuşuna Örtüler..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim sen oldun şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıl..

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Orhan Ölmez  Sana İhtiyacım Var 05:38

Orhan Ölmez Sana İhtiyacım Var

Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle gitti aklımdan gereksiz sorular Kalbimin sahibisin Aklımın hakimisin Sen ki nefes gibi vazgeçilmezsin Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle sustu aklımdan ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barakka - Alevler İçindeyim 04:11

Barakka - Alevler İçindeyim

Alevler İçindeyim şarkı sözleri ile İşte tam karşımda Buldum seni bir anda Kalbimde güçlü bir fırtına Zaman durdu sanki Sözlerim tükendi Alevler içindeyken şimdi Kaçmak istesem de uğraşmak boşuna İçim acıyor sen yanım..

Mue - Her Yer Yanacak 02:35

Mue - Her Yer Yanacak

Nakarat : Canını yakanların kanlarıyla söndürücem Bu ateşi ! Cehenneme alıştım ben Yanacak yanacak Heryer yanacak Herkes bunu Kabus sanacak Verse : Tak beni duy yine yak dene Durmak yok herkes gidicek vaktine Ge..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..