#Tepsi böreği

Kavala Kurabiyesi Tarifi 03:10

Kavala Kurabiyesi Tarifi

1.1 su bardağı iri çekilmiş çiğ badem ve 1 su bardağı un tavaya alınır. 2.Kısık ateşte 5dk kadar kavrulur. 3.Kavrulan un ve badem geniş bir tabağa alınarak iyice soğuması beklenir. 4.Hamur için yoğurma kabına, 125g tere..

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi 08:36

Yumuşacık Hamburger Sandviç Ekmeği Tarifi

Yumuşacık Puf Kabarak Hamburger Sandviç Ekmekleri için malzemeler: ön mayalama: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su 1 yemek kaşığı kuru maya yarım bardak un ana hamur: 1 yemek kaşığı dolusu tereyağ 1 yumurta 3-4 su barda..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm 50:14

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Hatay'da 1.Bölüm

Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Hatay oluyor. Turgay Başyayla Hatay'da Harbiye Şelale’lerinde yöreye özgü müzik ekibi türkülerini seslendirirken, “Tavuklu Kepse Pilavı”, “Peynirli İrmik Helvası” ve “Kayt..

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi 03:09

Pamuk Gibi Kahvaltıya Peynirli Pizza Tarifi

Bugün Kahvaltiniz benden olsun istedim ve size en kolayindan nefis bir kahvaltilik peynirli pizza veya tepsi böregi tarifi veriyorum...

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi 04:33

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek Tarifi

Miföylü Yufkalı Peynirli Ispanaklı Börek İçin Malzemeler: 12 kare milföy hamuru 2 adet yufka Börek sosu için: 2 yumurta Yarım şişe soda 1 çay bardağı (100ml kadar) zeytinyağı veya başka bir çeşit sıvıyağ Peynirli b..

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek 04:53

Ispanaklı Üçgen Puf Börek Tarifi Hazır Yufkalı Muska Şeklinde Börek

Bu leziz ıspanaklı börek tarifini çok seveceksiniz. Üçgen şeklinde bu börekler fırından çıktıktan sonra puf puf olmuş oluyor. Hazır yufka ile yapılan ve tepsi böreklerine göre yapımı çok daha kolay olan bu iç olarak ıspa..

Sodalı Banyolu Börek Tarifi 02:10

Sodalı Banyolu Börek Tarifi

Su Böreği Tadında Sodalı Sarma Börek Tarifi İçin Malzemeler; 2 adet hazır yufka 100 g tereyağı 1 şişe soda (200 ml) içi için; maydanozlu peynir karışımı üzerinde sürmek için; yumurta sarısı susam çörek otu Hazırlanış..

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi  Pileli Börek 04:10

Yeşil Mercimekli Büzgülü Midye Börek Tarifi Pileli Börek

Kırmızı et yerine tercih edilecebilecek harika bir tat olan yeşil mercimeği mutlaka bu midye börek tarifinde denemelisiniz. Aslında bakarsanız yeşil mercimek soğanla kavrulduğunda lezzet olarak aynı kıymaya benziyor. Ayn..

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm 46:50

Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu Urfa'da 1.Bölüm

“Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu”nun durağı; Urfa oluyor. Turgay Başyayla Urfa’da Balıklı Göl'e gidip yöreye özgü “Urfa Ciğeri”, “Fıstıklı Kebap”, “Şıllık Tatlısı”, “Domates Kebabı”, “Urfa Tepsi Kebabı”, “Haşhaş Keb..

Maceracı _ Balıkesir - Gönen 58:07

Maceracı _ Balıkesir - Gönen

Maceracı Balıkesir HD izle..

Yerli Thor 01:07

Yerli Thor

Yerçekimine meydan okuyup fizik kurallarını alt üst eden çaycıyı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahurda Çıldıran Fırıncının Stres Atması 00:54

Sahurda Çıldıran Fırıncının Stres Atması

Şanlıurfa'da bir fırıncı sahur vakti aşırı tepsi, patlıcan ve biber ile karşılaşınca strese girdi.Fırıncının imdadına ramazan davulcusu yetişti. Ramazan davulcusu çaldı ve ocağın başındaki usta ise oynayarak stresini att..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Isaac Newton'a Meydan Okuyan Tokatlı Çaycı! 01:02

Isaac Newton'a Meydan Okuyan Tokatlı Çaycı!

TOKAT'ın Reşadiye İlçesi'nde bir çay ocağı çalışanı Adem Kaya'nın, çay dolu tepsiyi bağladığı iple bardakları düşürmeden ve çayı dökmeden kendi etrafında çevirmesi görenleri hayrete düşürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta 37.Bölüm Fragmanı 00:39

Evim Lokanta 37.Bölüm Fragmanı

Evim Lokanta 37. Bölüm Fragmanı yayında! Şef Burak Zafer Sırmaçekici Salı günü bizlere Mayasız Ekmek, Hindistan Cevizli Koko ve Tepsi Kebabı tarifi veriyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek 00:59

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde belediye bünyesinde çöp toplama işlerinde kullanılan kadrolu eşeklerden 3’ü, hizmet sürelerinin dolması nedeniyle törenle emekli edildi. Törende, semerleri kırmızı kurdelelerin kesilmes..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merdaneyle Dünyanın En Kolay ve Çıtır Baklava Tarifi 10:32

Merdaneyle Dünyanın En Kolay ve Çıtır Baklava Tarifi

2 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 50 Gram eritilmiş tereyağ 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı limon suyu 1 paket kabartma tozu 4,5 su bardağı un şerbeti için 5 su bardağı şeker 5 su bardağı..

İşte kavurmanın rakipleri! 02:26

İşte kavurmanın rakipleri!

KAVURMA, BAYRAMIN VAZGEÇİLMEZİ... AMA KURBAN ETİYLE YAPILACAK ÇOK LEZZETLİ VE PRATİK BAŞKA YEMEKLER DE VAR... MESELA, ELİ BÖĞRÜNDE, ARAP TAVA VE TEPSİ KEBABI... ŞİMDİ GELİN, TARİFLERİ İÇİN SÖZÜ İŞİN USTASINA BIRAKALIM.....

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En İlginç 10 Restoranı 03:02

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı

Dünyanın En İlginç 10 Restoranı Sualtı restoranı- Maldivler Hilton otellerine ait bu sualtı restoranı dünyada bir ilk. İlk olarak Yeni Zelanda'da tasarlandı, Singapur'da yapıldı ve Maldivler'e getirildi., Restoranın içi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Maceracı _ Alanya HD 1:06:33

Maceracı _ Alanya HD

Kar, kış ve soğuk havadan bunaldık! Şöyle Akdeniz kenarında bir nefes alsak mı diyorsunuz? O zaman gülümseyin. Çünkü Maceracı bu hafta sizleri, Antalya’nın güzel ilçesi Alanya’ya götürüyor. Alanya macerası tadına doyulma..

Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır 05:04

Balparmak Tatlısı Nasıl Yapılır

Balparmak Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : 1 Tane yumurta 2 Yemek kaşığı yoğurt 2 Yemek kaşığı tereyağı (100gr.) 4 Yemek kaşığı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı irmik Yarim paket kabartma tozu Yaklaşık 3 ..

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi 07:57

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi

Pekmezli Şam Tatlısı Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo irmik 1 su bardağından bir parmak eksik yoğurt 1 su bardağından bir parmak eksik seker 1 Türk kahvesi fincanı sıvıyağ Yarım Türk kahvesi fincanı üzüm pekmezi 1 tatlı..

 Etli Ekmek Tarifi 01:32

Etli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru için; 500 gr un Ilık su Tuz 1 paket yaş maya İç harcı: 250 gr kıyma 3 domates 3 soğan 3-4 sivri biber Sıvı yağ Tuz, karabiber, kırmızı biber Hazırlanışı; 1. Yoğurma kabına yaş maya ve ılık suyu alarak..