#Tereyağlı yumurta kapama tarifi

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri 03:01

Gelin Pastası Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri içinde özellikle pasta sevenler için hem hafif hem de enfes tadı olan gelin pastası tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık keki ve üzerinde muhallebisi ile müthiş bir tad. Mutlaka denemelisiniz. En üstüne h..

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri 02:36

Hazır Yufkadan Peynirli Çıtır Börek Tarifi Börek Tarifleri

Pratik ve lezzetli börek tarifleri vermeye devam ediyoruz. Hazır yufkadan peynirli çıtır börek tarifi videosu ile sizler de çok hızlı bir şekilde nefis bir börek tarifi yapabilirsiniz. Özellikle çıtır çıtır kıvamı sevenl..

Maklube Tarifi  Maklube Nasıl Yapılır 04:18

Maklube Tarifi Maklube Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler bu tarifimize bayılacaklar. Birbirine çok yakışan lezzetleri bir arada bulabileceğiniz nefis bir maklube tarifi videosu hazırladık. Daha önceden denemediyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. ..

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri 04:05

Karamelli Tart Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri sevenler için nefis bir karamelli tart kek tarifi videosu hazırladık. Tadı gerçekten denemeye değer. Kakaolu keki, üzerinde karamel sosu ve en üstünde de çikolatası ile tam bir lezzet bombası. Üstelik yapım..

Soğan Halkası Tarifi 05:58

Soğan Halkası Tarifi

Malzemeler: 2 adet orta boy beyaz soğan, 1 su bardağı un, 1/2 su bardağı mısır unu, 1 su bardağı sade maden suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı şeker, 1,5 su bardağı galeta unu, Kızartmak için sıvı yağ. Soğan Halkas..

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:34

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

isküvili tatlı tarifleri sevenler için nefis ve pratik bir pasta olan bisküvili rulo pasta tarifi videosu hazırladık sizler için. Çok kolay ve hızlı bir şekilde hazırlanabilen bisküvili rulo pasta tarifi 15-20 dakika da ..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Kevserin Mutfağından Un Kurabiyesi Tarifi. Malzemeler: 250 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı nişasta (mısır veya buğday nişastası farketmez), 4 su bardağı u..

Fırında Makarna Tarifi  Fırın Makarna Nasıl Yapılır 02:36

Fırında Makarna Tarifi Fırın Makarna Nasıl Yapılır

Makarna tarifleri arasında bir börek şeklinde yapılan fırında makarna tarifimizi videolu ve resimli olarak sizlere gösterdik ve anlattık. Fırında makarna tarifleri olsun diğer fırında yemek tarifleri olsun fırında pişiri..

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri 02:04

Karamelli İrmik Tatlısı Tarifi Tatlı Tarifleri

Nefis tatlı tarifleri vermeye devam ediyoruz. Karamelli irmik tatlısı videosu hazırladık sizler için. Az malzeme ile nefis kıvamda ve tadta bir tatlı tarifi. İrmik tatlısının üzerinde karamel sos ile tadına tad katmış ol..

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 03:33

Kuru Üzümlü Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için cevizli ve kuru üzümlü kurabiye tarifi videosu hazırladık. Kurabiyemiz ağızda dağılan bir kıvama sahiptir ve içindeki ceviz, kuru üzümler ile inanılmaz bir lezzet oldu. Yapımı da oldukça ..

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Güllaç Tarifi 04:46

Güllaç Tarifi

Malzemeler: 300 g güllaç yaprağı, 2 lt süt, 2 su bardağı şeker, 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, 1/2 su bardağı iri çekilmiş kabuksuz badem, 2 yemek kaşığı gül suyu, 1 çay kaşığı vanilya, Üzerini süslemek için antep fı..

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri 02:41

Fırında Mantarlı Tavuk Tarifi - Yemek Tarifleri

Yemek tarifleri denince Türk mutfağında en lezzetli ve geleneksel yemeklerimizden olan karnıyarık tarifi videosu hazırladık sizler için. Fırında karnıyarık nasıl yapılır ve malzemeleri tam ölçülü nedir tüm detayları aşam..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif ) 05:43

PAMUK POĞAÇA TARİFİ ( Muhteşem bir tarif )

Malzemeler; 1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 4 adet yumurta ( 2 tanesinin sarısı üzerine,beyazı için..

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Çıtır Tavuk Burger Tarifi 06:38

Çıtır Tavuk Burger Tarifi

Malzemeleri 2 adet Tavuk Göğsü Hamburger Ekmeği Domates Yedikule Marulu 2 adet Yumurta 1 su bardağı Ekmek Kırıntısı 1 su bardağı Un 2 yemek kaşığı Ketçap 1 yemek kaşığı Mayonez Sriracha Sos Tuz Karabiber..

Lezzet Garantili Menemen Tarifi 05:33

Lezzet Garantili Menemen Tarifi

Malzemeler 4 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet kuru soğan 1 adet yeşil biber 2 adet büyük boy domates Tuz Karabiber..

Donut Muffin Tarifi 03:56

Donut Muffin Tarifi

Donut Muffin için Malzemeler: 1,5 bardak Un 1/2 bardak Şeker 2 bardak Süt 1 bardak Tereyağı 1 adet Yumurta 1 çay kaşığı Vanilya Tarçın Muskat 1 paket Kabartma Tozu 1/4 bardak Şeker..

Elmalı Cevizli Nefis Kek Tarifi 05:08

Elmalı Cevizli Nefis Kek Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta 1 bardak esmer şeker 1 bardak zeytinyağı 1 çay kaşığı vanilya 2 bardak Un 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tarçın 1/2 çay kaşığı zencefil 1/4 çay kaşığı muskat tuz 2 adet elma 1 bardak ceviz 1/4 b..

Çikolatalı Pankek Tarifi 06:26

Çikolatalı Pankek Tarifi

Malzemeler 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı sirke veya limon suyu Yarım su bardağı şeker 2 yemek kaşığı kakao 2 su bardağı un 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı vanilya 2 adet yumurta 2 yemek ka..

Mini Hamburger Tarifi Nasıl Yapılır 06:51

Mini Hamburger Tarifi Nasıl Yapılır

Malzemeler: Zeytinyağı 1 adet kırmızı soğan 1 yemek kaşığı ekmek Kırıntısı 500 gram kıyma Tuz Karabiber 1 adet Yumurta 2 yemek kaşığı parmesan peyniri Burger peyniri Burger Ekmeği Domates Sos: 1 yemek kaşığı mayonez 1 t..

Kabarma Garantili Kek Tarifi 06:07

Kabarma Garantili Kek Tarifi

Kabarma Garantili Kek Malzemeler: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ay çiçek yağı 1 su bardağı süt 3 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı toz kakao 2-3 yemek kaşığı süt..

Çikolatalı Kek Tarifi 08:59

Çikolatalı Kek Tarifi

Malzemeler 350 gram Un 250 gram Şeker 4 adet Yumurta 150 gram Tereyağı 4 yemek kaşığı Kakao 1 çay kaşığı Karbonat 1 bardak süt 1 bardak Su 1 çay kaşığı Limon Suyu 200 gram Çikolata 100 ml Krema 150 gram Antep Fıstığı..

Kabarma Garantili Kek Tarifi 06:07

Kabarma Garantili Kek Tarifi

Kabarma Garantili Kek Malzemeler: 4 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı ay çiçek yağı 1 su bardağı süt 3 su bardağı un 1 paket vanilya 2 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı toz kakao 2-3 yemek kaşığı süt A..

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:23

Cevizli Susamlı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Malzemeler : 1 Su bardağı kadar ince çekilmiş ceviz 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (ya da margarin) 1 Tane yumurta 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri 3 Yemek kaşığı sıvıyağ 1 Yemek kaşığı do..

İki Renkli Kurabiye Tarifi 07:41

İki Renkli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr. Yumuşak tereyağı ya da margarin 1 Su bardağı şeker 1 Tane yumurta 1 Yemek kaşığı kakao 1 Çay kaşığı kabartma tozu Yaklaşık 3 buçuk su bardağı un İsteğe bağlı limon kabuğu rendesi koyun. Kloroplast str..

 İçli Köfte Tarifi 02:47

İçli Köfte Tarifi

Malzemeler İçli köfte hamuru için: 2 su bardağı köftelik bulgur 1 çay bardağı irmik 3 su bardağı sıcak su 1 çay bardağı un 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı biber salçası Pulbiber Karabiber Tuz İçli köfte iç harcı için: yar..

Patlıcanlı Börek Tarifi 04:40

Patlıcanlı Börek Tarifi

Malzemeler: 2 adet Patlıcan 2 adet Domates 250 gram Kıyma 1 adet Soğan 4 adet Yufka 1 adet Yumurta Sarısı Su Zeytinyağı..