#Tereyağlı yumurta kapama tarifi

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi 05:16

Fındıklı Limonlu Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta Bir cimdik tuz 1 bucuk su bardagi seker 1 cay bardagi yogurt 1 cay bardagi süt 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 2 su bardagi un 2 su b..

Venedik Poğaçası Tarifi 02:57

Venedik Poğaçası Tarifi

Malzemeler 2 yumurta 100 gr tereyağ 1 çay bardağı ılık süt 1, 5 tatlı kaşığı toz şeker 1, 5 -2 tatlı kaşığı tuz Yarım paket instant maya 1 adet ince rendelenmiş havuç Yarım demet ince kıyılmış dereotu Yeterince un İçi i..

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi 04:11

Porsiyonluk Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Porsiyonluk muzlu rulo pasta için malzemeler: 4 yumurta 1 çimdik tuz yarım su bardağı tozşeker yarım su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta yarım paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı su fırın kağıdı kreması için: 2 yumurta y..

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Krem Karamelli Kek Tarifi 02:32

Krem Karamelli Kek Tarifi

Krem Karamelli Kek Tarifi İçin Malzemeler; Karameli için: 1 su bardağı şeker Krem karameli için: Yarım kilo süt 4 yumurta 3/4 su bardağı şeker Keki için: 2 yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı (100 ml)sıvı yağ 1 ç..

Mini Torpil Kurabiye Tarifi 04:06

Mini Torpil Kurabiye Tarifi

Mini Torpil Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler; Hamuru için: 2 adet yumurta 1 su bardağından biraz az şeker Yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt Yaklaşık 4, 5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Mu..

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu 03:07

Kolay Kandil Simidi Tarifi Susamlı Yumurtalı Çörek Otlu

Sizlere bu videoda nefis bir kandil simidi tarifi vereceğiz. Artık kandil simidinizi pastanelerden ve fırınlardan hangi yağlarla yapıldığını bilmediğiniz kandil simitlerini almanıza gerek kalmayacak bir tarif vereceğiz. ..

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır 17:20

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Y

BÖREK MALZEMELERİ: 1 Kg yufka Yarım kg ıspanak 300 gr beyaz peynir 1 adet soğan 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 kahve fincanı mısır özü yağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber BÖREK TARİFİ: Ay..

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır 03:56

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır

MALZEMELER 3 su bardağı tam buğday unu 2 adet yumurta 100 gr beyaz peynir 100 gr tereyağı 100 ml mısır özü yağı 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke Yarım demet dereotu 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz TA..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi  Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu 03:45

Mayasız Zeytinli Poğaça Tarifi Galeta Unlu ve Kabartma Tozlu

Yeni bir poğaça tarifi! Bu kez üzeri yumurta akı ve galeta ununa bulanmış kabartma tozu ile yapılan zeytinli yumuşacık bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Tarifimizi izledikten sonra bu leziz poğaçanın yapımını tamamen ..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..