#Terk

Osmanlı'dan Sonra Arap Yarım Adası 01:51

Osmanlı'dan Sonra Arap Yarım Adası

Osmanlı'nın 1918 Ağustosuna çekilmesinden, 1935'ê kadar Arap yarım adasınındaki siyasi haritasındaki değişmelerdir. Kırmızı renkli bölgeler, Britanya (ingiliz) işgal bölgeleri. İngilizler bölgeyi 1971'de terk etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Mahkeme Binasına Saldıran Polis Helikopteri Bulundu 01:11

Yüksek Mahkeme Binasına Saldıran Polis Helikopteri Bulundu

Venezuela'da Yüksek Mahkeme binasına saldırı düzenleyen polis helikopteri bulundu. Yetkililer helikopterin Vargas eyaleti kırsalında terk edilmiş halde bulunduğunu ve saldırıyı düzenleyen şüphelilerin arandığını duyurdu...

İlk Buluşmada Elenen Kadınlar-Kedili Kadın 01:51

İlk Buluşmada Elenen Kadınlar-Kedili Kadın

Eğer bir kadın size 3'ten fazla kedisi olduğunu söylüyorsa, o hayatta size yer yok demektir. Mesajı alıp, usulca ortamı terk edin!..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..

 Hadise, Büyük Paralar Yatırdığı Mekandan Ceketini Alıp Çıktı 00:41

Hadise, Büyük Paralar Yatırdığı Mekandan Ceketini Alıp Çıktı

Şarkıcı Hadise'nin Bodrum macerası kısa sürdü. Rakibi Hande Yener gibi plaj işletmeciliğine soyunan Hadise, iş ortaklarıyla arası açılınca Bodrum'u terk etti. Gözde tatil beldesi Bodrum Tilkicik Koyu'nda işletme ortağı o..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:57

İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı - 2 Yayında! Duygu, vicdanının sesini dinliyor ve Serkan'a olan aşkından vazgeçmek zorunda kalıyor. Duygu'ya olan aşkını açıklayan Serkan'ın kafası allak pullak oluyor. Duygu'nun davranışlar..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Myanmar Arakanlı Müslümanları  Terörist  İlan Etti 00:57

Myanmar Arakanlı Müslümanları Terörist İlan Etti

Myanmar'da zulüm ve baskı altında olan Arakanlı Müslümanlar, yayınlanan dua görüntüleri sebebiyle Myanmar hükümeti tarafından 'terörist' olarak adlandırıldı. Arakanlı Müslümanların evleri yakıldı yıkıldı, köylerinden ter..

 Murat Başoğlu Tepkilere Dayanamayıp Yunanistan'a Kaçtı! 01:15

Murat Başoğlu Tepkilere Dayanamayıp Yunanistan'a Kaçtı!

Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile yaşadığı yasak aşkın ortaya çıkmasının ardından, gelen tepkilere daha fazla dayanamayıp Türkiye'yi terk etti. Başoğlu, lüks teknesiyle Yunanistan'a kaçtı...

  • ANKA tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arakanlı Müslümanların Kaçışı Sürüyor 02:15

Arakanlı Müslümanların Kaçışı Sürüyor

Arakan'da Müslümanlara yönelik saldırılar sürüyor. Köyleri yakılan Arakanlı Müslümanlar, hayatlarını kurtarmak için bölgeyi terk ediyor...

Saksağanın Kendisini Horoz Zannetmesi 00:59

Saksağanın Kendisini Horoz Zannetmesi

Avustralya'da tavuk çiftliğinde yavru olarak terk edilmiş bulunan saksağan çiftlikte duyduğu sesleri taklit ediyor ve çoğu zaman horoz gibi davranıyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca Ünlü Tenisçi Basın Toplantısında Göz Yaşlarına Boğuldu! 01:27

Dünyaca Ünlü Tenisçi Basın Toplantısında Göz Yaşlarına Boğuldu!

Dünyaca ünlü eski Wimbledon şampiyonu tenisçi Venus Williams karıştığı ve yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası hakkında kendisine sorulan soru üzerine basın toplantısında gözyaşlarına boğularak salonu terk ..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Hadise'nin Gizli Aşkı!! 02:07

Hadise'nin Gizli Aşkı!!

adise son dönemin en çok konuşulan kadınlarından biri. O Ses Türkiye yarışması sayesinde daha çok tanınan sempatiklik kazanan Hadise'nin yeni aşkı ortaya çıktı. Hakan Sabancı ile yakın zaman da aşk yaşadığı iddia edilse ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında 00:53

Eski Koca Vahşeti Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te 17 yıl önce boşandığı eşi S.Ç ile aynı evde yaşamaya devam eden G.Ç., şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 çocuğuyla birlikte evi terk ederek İstanbul'a yakınlarının yanına geldi. Bir kafede eşinin yakınlarıyla ..

Trafikte Büyük Abdestini Yapıp Giden Adam 00:40

Trafikte Büyük Abdestini Yapıp Giden Adam

Trafiğin ortasında hacet giderip hiç bir şey olmamış gibi ortamı terk eden adamın ''sıçarım böyle trafiğin içine'' adlı eserini izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plajda Başlayan Hortum İnsanların Üzerinden Böyle Geçti! 00:23

Plajda Başlayan Hortum İnsanların Üzerinden Böyle Geçti!

Tokyo'da bir plajda başlayan hortum insanların üzerinden geçerek plajı terk etti. O korku dolu anlar böyle kaydedildi...

İsimsizler  - Kor Yakupu Şok Eden Tokat! 05:25

İsimsizler - Kor Yakupu Şok Eden Tokat!

Her sabah düzenli olarak yıllar önce görev uğruna terk ettiği eşi ve kızını gizlice uzaktan izlemeye giden Kor Yakup bu sefer eşi Mehveş tarafından fark ediliyor. Kor Yakup, beklemediği bir anda eşi Mehveş'i yanında bulu..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Ayı Ailesine Ricada Bulunan Adam 00:50

Ayı Ailesine Ricada Bulunan Adam

Kanada’nın İngiliz Kolumbiyası eyaletinde evinin bahçesinde bir ayı ailesi gören adam, beklenenin aksine oldukça rahat davranmış. Kamerasıyla anne ile yavru ayıları kayda alan şahıs, işe gitmek zorunda olduğunu söylemiş ..

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Gönül Akkor   Dost Bildiklerim 05:19

Gönül Akkor Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem, İçimde ümitti dost bildiklerim. Ne zaman yıkılıp yere düştüysem, Bırakıp ta gittik dost bildiklerim. Nerde o sözlere kandığım günler, Her gülen yüzü dost sandığım günler, Acıdan kahrolup..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:31

Patlamanın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı. Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının şiddeti gün ağarınca ortaya çıkt..

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı 01:14

Rio Olimpiyatları'ndan Geriye Enkaz Yığını Tesisler Kaldı

Ekonomik, siyasi ve sosyal gündemi oldukça çalkantılı olan Brezilya’da 2016 olimpiyatlarının mirası tartışılıyor. Oyunların hemen öncesindeki günlere kadar itirazlarını sürdürenler “olimpiyatların ülkeye sadece yük getir..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle 43:38

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm İzle

My Little Lover – Minami kun no Koibito 1.Bölüm izle türkçe Alyazılı Çizgi Roman Serisi Shunichi Minami, iyi görünüme sahip, başarılı bir liselidir. Chiyomi Horikiri, dansı seven parlak bir kızdır. İkisi çocukluktan ark..

  • Tv Series tarafından
  • 54.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce