#Terlik yutan piton ameliyat edildi

Fahriye Evcen'e Üzücü Haber 02:47

Fahriye Evcen'e Üzücü Haber

Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen'e mide kanseri teşhisi konuldu. 69 yaşındaki Evcen, teşhisin ardından özel bir hastanede önceki gün ameliyat oldu...

  • BETA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü Modacıdan Kötü Haber 02:15

Ünlü Modacıdan Kötü Haber

Ünlü modacı Nur Yerlitaş'a beyin kanseri teşhisi kondu! Geçen yıl meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan tetkikler sonucu meme kanseri teşhisi konan ve acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş’ın hastalığı..

  • BETA tarafından
  • 502 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şarkı Söyleyerek Anjiyo Olan Hastalar 03:48

Şarkı Söyleyerek Anjiyo Olan Hastalar

Diyarbakır’da bir kardiyoloji uzmanı, anjiyo esnasında müzik açarak işlemini gerçekleştiriyormuş. Doktorun açtığı müziğe hastalar da ameliyat masasında eşlik edince ortaya ilginç görüntüler çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fahriye Evcen Babasına Bakıcı Tuttu 02:45

Fahriye Evcen Babasına Bakıcı Tuttu

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen, vefasını gösterdi. Evcen'in mide kanseri teşhisi ile ameliyat olan babasına bakıcı tuttuğu öğrenildi..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Anestezi Etkisinden Çıkan Köpek 3 Kişiyi Yaraladı 01:34

Anestezi Etkisinden Çıkan Köpek 3 Kişiyi Yaraladı

Maltepe'de veterinerde ameliyat edildikten sonra sahiplerine teslim edilen köpek, otomobil içinde anestezi etkisinden çıkınca sahiplerine saldırdı...

Fazla Neşe Çoğu Zaman Izdırabın Maskesidir 00:56

Fazla Neşe Çoğu Zaman Izdırabın Maskesidir

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Öp Beni Yavrum 00:30

Öp Beni Yavrum

Meyhaneci / Can Düşmanı. Erol, yakışıklı bir mirasyedi. Günleri sigara, içki ve kadınla geçiyor. Evde iki neşeli hizmetçi, Hayganoş ve Temel de etrafında pervane. Aile dostları Dr. Melih'in çalıştığı hastanede kan tahlil..

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fedakar 2011 Türk Filmi İzle 1:33:16

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : İyi bir gazeteci olmasına rağmen, aksi ve başına buyruk tavırları nedeniyle; üçüncü sınıf bir ajansta, güç bela iş bulan Murat Eğilmez, Suriye deki olayları haber yapmak için bölgeye gönderilir. Bu isteksiz gel..

Nur Yerlitaş Tedavi Sürecini Anlattı 10:11

Nur Yerlitaş Tedavi Sürecini Anlattı

Nur Yerlitaş, geçirdiği zor günleri ve tedavi sürecini Beyaz Magazin'de anlattı. Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası hayatında neler değiştiğini de izleyenlerle paylaştı.....

  • BETA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi 04:54

Katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi

Mersin'de 39 yaşındaki bir kadın, hastanede katarakt ameliyatı olmaya hazırlanırken Covid-19 olduğunu öğrendi. Ne ateş ne de öksürük gibi hiçbir semptom ve belirti göstermemesine rağmen ameliyat öncesi yapılan testlerind..

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı bir halde yaşıyor 05:43

Çekicinin kaldırdığı araçtan düşen yaşlı kadın 10 aydır yatağa bağımlı

İstanbul’da geçtiğimiz Ocak ayında park halindeki bir aracı kaldırmaya çalışan çekici operatörü, araç içerisinde bulunan 85 yaşındaki kadını fark etmeyince akıl almaz bir kazaya neden olmuştu. Çekicinin kaldırdığı araçta..

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor 05:56

Tekrar yürümek isteyen Belinay arkadaşları ile oynamak istiyor

Doğuştan engelli olan, anne ve babasının engelli olduğu için kabul etmediği ve boşandığı 10 yaşındaki Belinay Karakoç geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyat sonrasında tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Belinay, yeniden yürüy..

Diz Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir 00:57

Diz Kireçlenmesi Nasıl Tedavi Edilir

Diz kireçlenmesinin kesin bir tedavisi yoktur, ancak kireçlenmeye bağlı şikayetler başladığında öncelikle hastaya ağrı kesici ilaçlar verilir. Daha sonra fizik tedavi veya ekleme binen yükleri azaltacak koltuk değneği ya..

  • NABIZ tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 19. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi? Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emred..

Hayata Alerjisi Olan Genç Kızın İnanılmaz Yaşamı 02:24

Hayata Alerjisi Olan Genç Kızın İnanılmaz Yaşamı

Konu: 23 yaşındaki genç kızın aklınıza gelebilecek hemen her şeye alerjisi var. Sadece süte ya da yumurtaya değil, tüm meyve ve sebzelere, sigaraya, parfüme, arıya hatta çimlere ve güneşe… kısacası, brynn’in hayata aler..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 78.Bölüm 2:16:15

Söz | 78.Bölüm

Derya’nın (Deniz Baysal) vurulmasının ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) için zamana karşı bir yarış başlar. Derya’yı kaybetmek istemeyen Yavuz son sürat onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.nMayına basan Aşık’ı (Doğukan Pola..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Narkozun Etkisiyle Cennetten Çiçek Şarkısını Söyleyen Adam 00:26

Narkozun Etkisiyle Cennetten Çiçek Şarkısını Söyleyen Adam

Ameliyat sonrası aldığı narkozun etkisiyle şarkı söyleyen gencin videosu sosyal medyada bir anda viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş! 01:31

Gaz değil tam 9 kilo tümörmüş!

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sıddıka Akkoyun’un (45), gaz şikayetiyle gittiği özel hastanede karnından 9 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Hastaneye geldiğinde kendisini 8 aylık hamile gibi hissettiğini ifade eden..

Minik bahar taburcu oldu 01:33

Minik bahar taburcu oldu

2,5 YAŞINDAKİ BAHAR'IN PİTBULL DEHŞETİ YAŞADIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ DÜN EKRANA GETİRMİŞTİK. BACAĞINDAN YARALANAN VE AMELİYAT EDİLEN MİNİK KIZ BUGÜN TABURCU OLDU. BAHAR VE ANNEANNESİNE KABUSU YAŞATAN KÖPEĞİN SORUMSUZ SA..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Saç ektirirken öldü! 02:43

Saç ektirirken öldü!

İtalya'da kuaförlük yapan 27 yaşındaki İbrahim Gül, saç ektirmek için Türkiye'ye geldi. Gül, hastanedeki operasyon sonucunda ameliyat masasında hayatını kaybetti. Yakınları Gül'ün son derece sağlıklı olduğunu belirtirken..

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA! 02:15

ONLAR DÜNYA EVİNE BABA AMELİYATA!

Antalya'da kızının düğününün ertelenmemesi şartıyla ameliyat olan ve kalpte tıkalı 3 ana damarı değişen babayı kızı hastanede gelinlikle ziyaret ederek sürpriz yaptı. Ziyaretle mutlu olan baba, kızının gelinlik kuşağını ..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri 00:49

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri

Tsk'nın Gururu Atak Helikopteri A AA T-129 ATAK helikopterlerinin on altıncısı teslim edildi...

Gaziantep'te Patlama 00:47

Gaziantep'te Patlama

Gaziantep'te Patlama Gaziantep 500 Evler Mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi...

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı 00:31

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı

Ankara’da 30 Kasım’a Kadar Gösteri Yasağı Ankara Valiliği, güvenlik gerekçesiyle bugünden başlayarak 30 Kasım'a kadar her türlü toplantı, miting ve yürüyüşü yasakladı. Büyük tepki gören kararı sosyal medyada eleştiren v..

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı 03:25

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı Can Dündar'ın “Terör örgütlerinin yayınlarını basmak veya yayınlamak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Davanın ilk duruşması 22 Aralık'da yapılacak. Gazeteci – Ya..