#Terlik yutan piton ameliyat edildi

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..

Beylikdüzü'nde Patlama 00:44

Beylikdüzü'nde Patlama

İstanbul Beylikdüzü'nde tüp patlaması meydana geldi. Atrium Çarşı yakınlarındaki patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölge sakinleri art arda iki patlama sesi duyulduğunu belirtirken olayın ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Geleceğin Robotlarında Bugün! Arabaları Bir Oyuncak Gibi Taşıyan Devasa Robot 05:57

Geleceğin Robotlarında Bugün! Arabaları Bir Oyuncak Gibi Taşıyan Devas

Gün geçmiyor ki yeni bir devasa robotla karşılaşmayalım. Amerika'daki MegaBot ekibi ve Japonya'daki Suidobashi Metal Endüstrisi tarafından devasa bir robot inşa edildi...

  • PengoTV tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pekin'in Hava Kirliliğinden Görünmez Olması 00:09

Pekin'in Hava Kirliliğinden Görünmez Olması

Çin’in başkenti Pekin’in de aralarında olduğu öğrenilen ülkenin kuzey bölgesinde bulunan şehirlerde, yoğun hava kirliliğinin meydana gelmesinden dolayı iki gün alarm verildiği ifade edildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017 03:33

Trabzon Sürmene'de çok büyük yangın 8 Ocak 2017

Trabzon'da orman yangını çıktığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Sürmene ilçesi Çamburnu mevkiinde ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Arazinin sarp ve şiddetli..

Amerika Fetö Belgelerini Sümenaltı Ettiler 02:03

Amerika Fetö Belgelerini Sümenaltı Ettiler

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Gülen'in, geçici gözaltına alınması ve Türkiye'ye iadesi konusunda Adalet Bakanlığı tarafından gönderilen belgeler hasıraltı edildi. Bunu yapan ise Türkiye'nin stratejik ortağı Amerika. 15 ..

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi 00:18

Chp'li Engin Altay'dan İç Savaş Tehdidi

Cumhurbaşkanlığı sistemini içeren anayasa değişiklik teklifinin bütünü üzerindeki görüşmeler tamamlandı ve maddelerine geçilmesi 338 oyla kabul edildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüşmelerde, CHP’li Engin Altay'ı..

“Türkiye gıptayla bakılan noktaya geldi”  MPT-76 Tüfeği Kullanıma Hazır 00:45

“Türkiye gıptayla bakılan noktaya geldi” MPT-76 Tüfeği Kullanıma Hazı

İlk Etapta Üretilen 550 Adet MPT-76 Tüfeği Düzenlenen Törenle Türk Silahlı Kuvvetlerine Teslim Edildi. Vatana Millete Hayırlı olsun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Bebekler olarak ayrılan ikizler 10 yıl sonra tekrar bir araya gelince... 00:57

Bebekler olarak ayrılan ikizler 10 yıl sonra tekrar bir araya gelince.

Çin'de doğmuş Özdeş ikiz kardeşler, bebeklerde olarak ayrılmış ve iki farklı aileler tarafından kabul edildi. Şimdi 10 yıl sonra, kızlar ilk defa şahsen buluşuyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Üniversite Öğrencilerinden 15 Temmuz Şehitleri Muhteşem Klip 08:21

Üniversite Öğrencilerinden 15 Temmuz Şehitleri Muhteşem Klip

İstanbul Aydın Üniversitesi Müzik Kulubü öğrencileri tarafından 15 Temmuz şehitlerine ithaf eden sözleri ve müziğiyle tüyleri diken diken eden muhteşem bir performans Şehit!!!..

  • ANKA tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ Maaş Kartını Aldığı Öğretmeni Zorla Evlendirmek İstemiş 01:41

FETÖ Maaş Kartını Aldığı Öğretmeni Zorla Evlendirmek İstemiş

Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan öğretmenlerden 14'ü daha adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasından itirafçı olan bir kadın öğretmen..

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı 01:50

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı

İstanbul-Diyarbakır Seferini Yapan Uçakta Bomba İhbarı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Diyarbakır seferini yapacak olan Boeing 737-700 tipi yolcu uçağına kalkış öncesi bomba ihbarında bulunuldu. Uçağı kaçıran bir y..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi 02:42

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi

Cnn Türk'ün Bağlar Saldırısı Endişesi- Demirtaş İyi Mi Diyarbakır'da Bağlar ilçesinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında sabah 08.00 s..

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı 01:02

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı

Yunanistan'a Kaçan Darbecilerin Gözaltı Süreleri Uzatıldı FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Yunanistan'a kaçan darbeci 8 askerin, Türkiye'ye iade edilmelerine karar verilecek yargı süreci kapsamında gözaltı süreleri uzatı..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Nazlı Sultan Kayaaslan Yarışmaya Geri Mi Dönüyor? 07:05

Nazlı Sultan Kayaaslan Yarışmaya Geri Mi Dönüyor?

İşte Benim Stilim stil yarışmasının 71.bölümüne katılan eski yarışmacı Nazlı Sultan Kayaaslan stüdyoya ziyarete geldi. 2. sezon ve All Star'da yarışan Nazlı iki sezonda da yarışmayı tamamlayamadı ve jüri Nazlı'nın gönüll..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy'dan Safiye Soyman'a Ağır Gönderme! 06:00

Bülent Ersoy'dan Safiye Soyman'a Ağır Gönderme!

Bülent Ersoy'a Safiye Soyman'la ilgili bir program yapacakları sorulunca divadan ağır sözler geldi.Bakalım bu sözlere Safiye Soyman cephesinden nasıl bir açıklama gelecek....

  • ANKA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ'nün Sinsi Planı Ortaya Çıktı 09:10

FETÖ'nün Sinsi Planı Ortaya Çıktı

FETÖ'nün yeni taktiği olan çarpık ve çelişkili ifadeler konusu ele alındı. Özellikle verdikleri ifadelerde çarpıtmalarla FETÖ'yü de aklamaya çalıştıkları buna karşı dikkatli olunması ifade edildi...

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu 00:43

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu

Balina Kusmuğu Bulan Balıkçılar Zengin Oldu Umman'lı üç balıkçı, ambergris adı verilen İspermeçet balinası kusmuğu buldular. Parfüm endüstrisinde kullanılan kusmuğun, 80 kilosuna 3 milyon dolar teklif edildi! Times ..

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi 00:21

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla

Son Dakika! İzmir'de Behçet Uz ve Bozyaka Hastanelerinde 100'den Fazla Kişi Zehirlendi Son dakika gelişmesi... İzmir'de Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 100'den fazla hasta, has..

Azerbaycan Ordusunun Ermeni Ateş Noktasını İmha Etmesi! 00:21

Azerbaycan Ordusunun Ermeni Ateş Noktasını İmha Etmesi!

Azerbaycan ordusu, Ermenistan ordusuna ait bir ateş noktasını vurarak imha etti.Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Azerbaycan mevzilerini sürekli ateşe tutan Ermenistan ordusuna ait ateş noktası vu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce