#Terlik yutan piton ameliyat edildi

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ 01:18

ABD TEMSİLCİLER MECLİSİ "OBAMACARE"İN FESHEDİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde Senato’nun ardından Temsilciler Meclisi de “Obamacare” adıyla bilinen sağlık sigortası sistemini yürürlükten kaldırmak için harekete geçti. Fesihle ilgili yasal düzenlemenin ilgili komite..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

 Mustafa Ceceli'nin Konserleri İptal Oldu!! 02:21

Mustafa Ceceli'nin Konserleri İptal Oldu!!

Eşiyle boşanmadan önce sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşayan Mustafa Ceceli'nin konserleri Belediyeler tarafından iptal edildi. Mustafa Ceceli'nin, dokuz yıllık eşi oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den boşandıktan b..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceliden Hodri Meydan 03:53

Mustafa Ceceliden Hodri Meydan

Mustafa Ceceli ile ilgili konserleri ard arda iptal edildi haberlerinden sonra, Mustafa Ceceli konser tarihlerini paylaşarak Nerede kalmıştık yazısıyla paylaştı....

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö/pdy Operasyonu - Bursa 00:28

Fetö/pdy Operasyonu - Bursa

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı uyru..

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı 01:31

İki Metrobüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kadıköy Söğütlüçeşme metrobüs durağında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralılar odluğu bildirilirken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi...

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı 00:43

Kadir Güntepe Kayınvalidesinin Evinde Gözaltına Alındı

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Elazığ Hukuk Müşavirliği'ne atanan Kadir Güntepe, Kayseri'de kayınvalidesinin evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Eski Beytüşşebap K..

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu 01:40

Kullanılmayan Tekstil Ofisinde 5 Tabanca Bulundu

Adana'da 15 yıldır kullanılmayan bir tekstil firmasının ofisinde çelik kasa içinde 5 tabanca bulundu. Edinilen bilgiye göre olay Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir tekstil atölye..

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş 01:24

Lüks Araç Çetesi Kaçak Helikopter De Getirmiş

Yurda kaçak yollarla lüks araç sokan “Erşahinler Çetesine” yönelik operasyon kapsamında 13 kişi tutuklandı. Örgüt üyelerinin Pendik Limanı’ndan konteyner içerisinde yurda kaçak helikopter soktukları da tespit edildi. Hel..

Mustafa Ceceli'nin Aşk Yuvası Bulundu 05:02

Mustafa Ceceli'nin Aşk Yuvası Bulundu

Mustafa Ceceli ve Selin İmer'le yaşayacağı Beykozdaki evin kaporasını Amerikaya gitmeden önce verdiği anlaşıldı.Mustafa Cecelinin Düzcedeki konserleri iptal edildi.Amerikada dönüşü verdiği konserde ise Ceceliye seyirci ş..

  • ANKA tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy Ilçelerine Bağlı 39 Köy ve Mezrada Sokağa Çıkma Yasağı 02:50

Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy Ilçelerine Bağlı 39 Köy ve Mezrad

Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerine bağlı 39 köy ve mezrada sokağa çıkma yasağı ilan edildi..

Fetöden 15 Kişi Yakalandı 00:28

Fetöden 15 Kişi Yakalandı

Fetö Mütevelli Heyeti Sorumlusunun da Aralarında Bulunduğu 15 Kişi Adliyeye Sevk Edildi..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi 02:36

BND-FETÖ İşbirliği Belgelendi

Alman İstihbaratının FETÖ ile işbirliği Arka Plan programında deşifre edildi. Programa konuk olan A Haber İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek şok etkisi yapacak ayrıntıları paylaştı. İşte o çarpıcı açıklamalar... 17 Ara..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

Meşhur Tecavüz Sahnesinde Yıllar Sonra Fark Edilen Hata 00:51

Meşhur Tecavüz Sahnesinde Yıllar Sonra Fark Edilen Hata

1984 yapımı 'Kader' filminde 'Tecavüzcü Coşkun'un ilaç attığı bardaktaki içkiyi kendisinin içtiği yıllar sonra fark edildi. Bu hata da Türk sinemasının unutulmazları arasındaki yerini aldı...

  • JET TV tarafından
  • 3.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İşte Hüsnü Çoban'ın Gerçek Hayattaki Eşi! 03:34

İşte Hüsnü Çoban'ın Gerçek Hayattaki Eşi!

Arka Sokaklar'ın sezon finali fragmanının ardından sosyal medya resmen coştu. Hüsnü Çoban'ın eşini kaybetmesinin ardından Özgür Ozan'ın gerçek hayattaki eşi merak edildi. Özgür Ozan'ın gerçek hayattakı eşinin adı Nesli..

  • ANKA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Pepe PSG ile Anlaştı.. 04:33

'Pepe PSG ile Anlaştı..

Beşiktaş’ın günlerdir Pepe transferiyle çalışmalarını sürdürmesine rağmen İspanya’dan gelen haberler siyah beyazlı taraftarları üzdü. AS gazetesi bir süredir PSG’nin talip olduğu Pepe ile her konuda anlaşmaya vardığını d..

Rusya’da Bitüme Saplanan Tilki Yavrusu Kurtarıldı 00:45

Rusya’da Bitüme Saplanan Tilki Yavrusu Kurtarıldı

Rusya’nın Yekaterinburg şehrinde nehir üzerinden botla seyahat eden sporcular, bitüme saplanan ve ölüme mahküm edilen bir tilki yavrusunu kurtardı. Tilki neredeyse 5 saat boyunca yıkanıp temizlendikten sonra hayvan hakla..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

İngiltere Brexit Yoluna Girdi 00:41

İngiltere Brexit Yoluna Girdi

İngiltere parlamentosu, ülkenin Avrupa Birliği’nden ayrılmasıyla ilgili müzakereleri başlatması için hükümete yetki verdi. Avam Kamarası’nda yapılan oylamada, AB’den ayrılma sürecini başlatacak Lizbon Anlaşması’nın 50. ..

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

 İrem Derici Lider Şahin Ayrıldı 06:44

İrem Derici Lider Şahin Ayrıldı

İrem Derici-Lider Şahin aşkı bitti! Bir süredir aşk yaşayan popçu İrem Derici ile Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin'in, ayrılık kararı aldığı iddia edildi.Rıza Esendemir’le iki yıllık evliliğini noktalayan İrem Derici, ma..

  • ANKA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 7 yıl önce