#Terlik yutan piton ameliyat edildi

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

Beyonce ve Jay Z'nin ikiz çocuklarının isimleri belli oldu 00:41

Beyonce ve Jay Z'nin ikiz çocuklarının isimleri belli oldu

Beyonce ve Jay Z çiftinin doğumları henüz doğrulanmayan ikiz çocuklarına Rumi ve Sir Carter isimlerini verdiği iddia edildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Balayı Dönüşü THY Uçağında Süpriz 01:06

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Balayı Dönüşü THY Uçağında Süpriz

Dönüşte çiçeği burnunda çifti uçakta pasta sürprizi bekliyordu. THY uçağında Fahriye ve Burak'a üzerine fotoğraflarının işlendiği ve Ömür boyu mutluluklar diliyoruz! yazılı pasta ikram edildi. Sürpriz karşısında mest o..

  • ANKA tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Süper Lig'de Fikstür Belli Oluyor 00:46

Süper Lig'de Fikstür Belli Oluyor

Süper Lig'de 2017-2018 sezonu fikstür çekimi, yarın gerçekleştirilecek.Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Süper Lig fikstür çekiminin, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp v..

  • OFSAYT tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takımda Kalıyorum Diyen Sneijder'in Yağ Oranı Yüzde 9 Çıktı 00:25

Takımda Kalıyorum Diyen Sneijder'in Yağ Oranı Yüzde 9 Çıktı

Galatasaray'da forma giyen Sneijder, bugün sağlık kontrolünde oldukça fit çıktı. Hollandalı futbolcunun yağ oranının yüzde 9 olduğu iddia edildi...

  • OFSAYT tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada 00:48

Atatürk Havalimanı’ndaki Polisin Kaçan Minibüse Ateş Açması Kamerada

Atatürk Havalimanında polislerin, 'Dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüsün tekerlerine ateş açma anı kameralara yansırken kaçan şahıs yapılan çalışmalar sonucunda gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı s..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Yaralı Şahini Belediye Ekiplerine Teslim Etti 01:37

Yaralı Şahini Belediye Ekiplerine Teslim Etti

Yaralı şahini belediye ekiplerine teslim etti. Çorum'da köy yolunda bulunan yaralı şahin belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duyduğunuz En İlginç Soyadı Nedir?-Röportaj 01:36

Duyduğunuz En İlginç Soyadı Nedir?-Röportaj

Soyadı kanunun 24 Kasım 1934 yılında kabul edildi. Bu kanun “Her Türk, öz adından başka soyadını da taşımaya mecburdur”diyordu. Yine aynı tarihte alınan bir kararla Rütbe ve memuriyet, aşiret ve yabancı ırk ve millet is..

  • JET TV tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Murat Dalkılıç Eski Aşkıyla Eşinden İntikam Mı Alıyor! 00:41

Murat Dalkılıç Eski Aşkıyla Eşinden İntikam Mı Alıyor!

Murat Dalkılıç, eşi Merve Boluğur ile aynı filmde rol alacaktı. Ancak ikili boşanma aşamasına gelince Dalkılıç, eşinin rolünü eski aşkı Ekin Türkmen'e verdi. Ünlü popçu Murat Dalkılıç ile oyuncu Merve Boluğur'un sürekli..

  • ANKA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Dünya Güzellerim'e Banu Alkan'ın Yerine Demet Akalın Gelecek 00:41

Dünya Güzellerim'e Banu Alkan'ın Yerine Demet Akalın Gelecek

Dünya Güzellerim'de Bülent Ersoy ile kavgası eksik olmayan Banu Alkan gelecek sezon olmayacak, Alkan'ın yerine Demet Akalın getirilecek. Show TV ekranlarında olayı eksik olmayan 'Dünya Güzellerim'in yeni sezonunda Afrodi..

  • ANKA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçenin Yeni 10 Numarası Geliyor! 00:27

Fenerbahçenin Yeni 10 Numarası Geliyor!

Fenerbahçe, orta saha oyuncusu Giuliano ile anlaştı. Brezilyalı yıldız bugün saat 18.30'da İstanbul'a gelecek! Sarı lacivertli kulüp transferde yeniden hızlandı ve Soldado'nun ardından Giuliano'yu da renklerine katıyor. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı 00:25

2 Deaş Üyesi Kardeş Yakalandı

Mersin'den yolcu otobüsüyle Samsun'a gelen DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen Iraklı 2 kardeş, polis tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekip..

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak 00:59

Elma Kabuğunu Koparmadan 5 Metre Soymak

Niğde’de elma üreticisi Zeki Şener, elma kabuğunu koparmadan 5 metre soydu. Değirmenli kasabasında yaşayan Zeki Şener, kasaba meydanında masa kurarak halkın önünde koparmadan 5 metre elma kabuğu soydu. Kasaba meydanında ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur? 06:42

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur?

TechRax kanalı, şimdiye kadarki en ilginç telefon testlerinden birine imza attı. Hiç kullanılmamış, yepyeni bir iPhone 7’nin manyetik sıvıya nasıl bir tepki vereceği test edildi. Manyetik sıvı, adından da anlaşılacağı üz..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Ankara Redbull Drift Gösterilerindeki Kaza Anı 00:13

Ankara Redbull Drift Gösterilerindeki Kaza Anı

Ankara'da Redbull yanlama adıyla ilk kez düzenlenen sözde drift alanında gerçekleşen olayda savrulan aracın çarpmasıyla 10 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Redbull kendi resmi sitesinde yaptığı açıklamada yaralanan kisini..

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Alişan & Eda Erol Ayrılığının  Nedeni Eski Sevgilisi Mi 04:18

Alişan & Eda Erol Ayrılığının Nedeni Eski Sevgilisi Mi

Kasım ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile Eda Erol ayrıldı.Ayrılık nedeninin Eda Erol'un, eski sevgilisi Ogan Şenyolcu olduğu iddia edildi...

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı 00:27

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı

Konya merkezli 31 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY soruşturması kaps..

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı 00:51

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı

Yunanistan'ın Rodos adasına gitmeye çalışan C.B, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü..

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı 00:41

Yozgat'ta Yolcu Otobüsü Devrildi, 3 ölü, 43 Yaralı

Kaza Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ağrı’dan İzmir’e giden Davut Kandemir idaresindeki 23 HA 669 plakalı yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. İlk belirlem..

Rohingya Derneği Başkanı'ndan Erdoğan İçin Duygusal Sözler 02:41

Rohingya Derneği Başkanı'ndan Erdoğan İçin Duygusal Sözler

Arakanlı Müslümanlara yönelik şiddet olayları, İsveç'in başkenti Stockholm'de protesto edildi. Eyleme katılan bazı Arakanlı kadınlar, Myanmar ordusu ve Budist milliyetçilerin Arakanlı Müslümanlara uyguladıkları şiddet ne..

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi 02:07

Aziz Kocaoğlu, Başbakan'ın Karşısında Öfke Nöbeti Geçirdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'de bir açılış töreninde kürsüye çıktı.. Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı programda İzmirlilerce protesto edildi. Ve o protestolar sürerken üslubu da ses tonu..

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı 01:26

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı

Ege Denizi'nde yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan yabancı uyruklu 40 kişi yakalandı.Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 8 Eylül'de lastik bot içerisind..