#Terlik yutan piton ameliyat edildi

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmediler 00:51

Personel Kartlı Geçiş Sistemini İki Yıl Boyunca Yanıltıp İşe Gelmedile

İtalya’nın Napoli şehrindeki Loreto Mare Hastanesi’nin 55 çalışanı, personel kartlı geçiş sistemini yanıltarak mesai saatlerinde görev yerlerinde bulunmayıp dışarıda zaman geçirdikleri için göz altına alındı. Söz konusu..

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi 04:14

Avni Özgürel, Hollanda’ya Verilen 2 Notayı Değerlendirdi

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Türk bakanlara uyguladığı engeller ve barışçıl toplantı hakkını kullanan Türk vatandaşlarına uygulanan kötü muameleden dolayı bu ülkeye iki ayrı nota verdi. Alınan bu kararı Yeni Birlik ..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

İstanbul’da Skandal;Başörtülü Diye Kaydını İptal Ettiler! 01:42

İstanbul’da Skandal;Başörtülü Diye Kaydını İptal Ettiler!

İstanbul Göktürk'te faaliyet gösteren özel bir kolej, skandal bir olaya imza attı. Bir kız öğrencinin kaydı, başörtülü olduğu gerekçesiyle iptal edildi...

Abd ve Kanada'da Arakan Protestosu 01:29

Abd ve Kanada'da Arakan Protestosu

Myanmar yönetiminin Arakan'da Müslümanlara yönelik katliamları ABD ve Kanada'da protesto edildi...

Şükredecek O Kadar Çok Şeyimiz Var ki 01:18

Şükredecek O Kadar Çok Şeyimiz Var ki

Doğuştan renk körü olan ve sadece siyah beyaz gören 66 yaşındaki adama doğum gününde renk körlüğünü düzelten enchroma gözlük hediye edildi. İşte izleyenleri duygulandıran o anlar....

Kuzey Irak'taki Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anı 00:43

Kuzey Irak'taki Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiği Operasyon Anı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik hava harekatı düzenlendi. Harekatta, terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı belirlenen silah mevzisi, barınak, silah ve mühimma..

''Babama Söyleyeceğim Deyince Boğarak Öldürdüm'' 04:00

''Babama Söyleyeceğim Deyince Boğarak Öldürdüm''

Suriyeli çocuğu öldürüp, cesedi çöp konteynerine atan Afganistan uyruklu Asad Khan, adliyeye sevk edildi. Zanlının polise verdiği ifadede cinsel istismarda bulunmak istediğini ve küçük çocuğun Babama söyleyeceğim deme..

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi 00:58

Erdoğan’ın Açılış Töreninde Görevli 60’a Yakın Polis Zehirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği açılış töreninde görev yapan yaklaşık 60 polis gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, polislerin durumların..

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı Taklidi 00:08

Acun Ilıcalı Ve Şeyma Subaşı Taklidi

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğünü sosyal medyada büyük ilgiyle takip edildi. Ve taklitler gelmeye başladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.503 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın 01:41

Çanakkale'de Açık Cezaevinde Yangın

Çanakkale Açık Ceza İnfaz kurumunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çanakkale Belediyesi'ne ait çok sayıda itfaiye aracı ile afat ekipleri açık cezaevine sevk edildi...

Eskişehir'de Orman Yangını 00:53

Eskişehir'de Orman Yangını

Eskişehir'in merkez Tepebaşı ilçesinde orman yangını çıktı.Alınan bilgiye göre, Yukarı Danişment köyü yakınındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda yangın sö..

Oyuncular İçin Özel Otel  iHotel 00:52

Oyuncular İçin Özel Otel iHotel

Tayvan'da bir otel bilgisayar oyuncuları için özel olarak dizayn edildi. Her odada 2 adet çok güçlü oyun bilgisayarları ve özel oyuncu koltuğu bulunuyor...

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu 01:38

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonda 3 kilogram esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlılar M.Z.G. ve G.G'nin Diyarbakır'dan uyuşturucu getirip Bursa'da pa..

Elimizden Çalınan Zamanlar 01:47

Elimizden Çalınan Zamanlar

Ayasofya önündeki 'Milyon Taşı' 4. yüzyıldan 1884 yılına kadar zamanın sıfır noktası olarak kabul edildi. 1884 yılında ise Washington'da düzenlenen kongreyle Greenwich'e taşındı. Saatlerin sıfır noktasının değişmesi ve d..

Londra’da Metro İstasyonunda Panik 00:26

Londra’da Metro İstasyonunda Panik

Londra’da Tower Hill metro istasyonunda bir telefonun sarj aletinin alev alması paniğe neden oldu. Metro istasyonu tahliye edildi...

Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Rusya:  03:15

Rusya: "Cephe El-Nusra Ait Beş Komutan Öldürüldü"

Suriye'nin Idlib eyaletinde aranan, terörist Jabhat an-Nusra( Elnusra Cephesi)'nın beş güçlü komutanı, Rusya bir füze hava saldırısı ile öldürüldüklerini bildirdi. Ayrıca An Nusraya ait olan mühimmat depoları ve teçhiza..

Pencereden Görünce Teslim Oldu 00:28

Pencereden Görünce Teslim Oldu

Antalya'da eşinden uzaklaştırması bulunan şahıs, eve gelerek eşini ve çocuğunu eve kilitledi. Bölgeye çok sayıda polis ve özel harekat timi sevk edildi. Kapıları kilitleyen öfkeli koca, pencereden özel harekat timinin ge..

Genç Kadın Dehşeti Yaşadı 00:25

Genç Kadın Dehşeti Yaşadı

Teksas'ta genç kadın, bir adam tarafından gece yarısı gasp edildi. İşte kadının yaşadığı korku dolu anlar.....

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar 00:27

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kahvehanede, Murat Ç. ve Süleyman G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasında çıkan kavgaya müşterilerin de dahil olduğu ve Murat Ç'yi d..