#Terlik yutan piton ameliyat edildi

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı 01:35

Vahşi Yaşam Fotokapana Böyle Yansıdı

Karabük'te, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürlüğü İl Şube Müdürlüğü'nce yaban hayatıyla ilgili bilgi edinmek amacıyla doğaya yerleştirilen 35 fotokapanla boz ayı, karaca, kara leyl..

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü 01:46

Polislerin İmtihanı Alkollü Sürücü

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında alkolü sürücü polisleri zor anlar yaşattı. Polisler tarafından alkol testinden geçirilen sürücü, polisleri adeta sabır testinden geçirirken sürücü mahalleyi uykusuz bır..

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

Burası Amman Çok Yaşa Erdoğan Çok Yaşa 00:33

Burası Amman Çok Yaşa Erdoğan Çok Yaşa

Ürdün'ün başkenti Amman'da düzenlenen Kudüs eyleminde Recep Tayyip Erdoğan sloganı asılarak dua edildi...

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu 02:15

Yaşlı Adam Evinde Ölü Bulundu

Şanlıurfa'da yaşlı bir adam yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. 1 hafta sonra bulunan yaşlı adamın cesedinin fareler tarafından kemirildiği iddia edildi...

Önüne Çıkan Her Şeyi Parçalayan Psikopat Topaç 02:01

Önüne Çıkan Her Şeyi Parçalayan Psikopat Topaç

Bu topaç diğer topaçlardan biraz farklı dizayn edildi. Çelikten yapılan topaca eklenen bıçaklar sayesinde topacın önüne çıkan her şey parçalanıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi 00:51

Kamyon Polis Uygulama Noktasına Böyle Girdi

Isparta'nın Eğirdir ilçesi girişinde bulunan polis noktasına direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon girdi. Kazada 2 polis memuru ve kamyon sürücüsü yaralandı.Alınan bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen 27 N 8809 plakal..

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi 01:00

Başbakan Yıldırım'a Nahçıvan'da Doğum Günü Sürprizi

Resmi temaslarda bulunmak için Nahçıvan'a giden Başbakan Binali Yıldırım doğum gün sürpriziyle karşılaştı. Başbakan Yıldırım'ın onuruna Devlet Konukevi'nde verilen yemekte Babakan Yıldırım'a, kendisi için hazırlanan doğu..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası  2 Yaralı 02:24

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası 2 Yaralı

Şanlıurfa’da lahmacun sırası nedeniyle fırın çalışanları ile müşteri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kavga, dün akşam Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşandı. Fırına lahma..

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Deniz Kaplumbağası 53 Milyon Dolarlık Kokain İle Yakalandı 01:56

Deniz Kaplumbağası 53 Milyon Dolarlık Kokain İle Yakalandı

Okyanusta üzerinde 800 kiloluk kokain poşetlerinin bağlandığı deniz kaplumbağası ABD Sahil Güvenliği'ne bağlı devriye gezen bir bot tarafından fark edildi. İplerle sıkı sıkı bağlanan kokain poşetleri deniz kaplumbağasını..

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BM'den Trump'a Kudüs Reddi 02:05

BM'den Trump'a Kudüs Reddi

BM Genel Kurulu'ndaki Kudüs oylaması başladı. 193 ülkeyi BM Genel Kurulu'nda, ABD'nin skandal kararının yasadışı sayılması için oyların üçte ikisinin alınması gerekiyor. ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ol..

Kudüs Kararı Oylamasında ABD'ye Bozgun 10:29

Kudüs Kararı Oylamasında ABD'ye Bozgun

Dünya, ABD'nin tehdidine boyun eğmedi Kudüs tasarısı BM Genel Kurulu'nda 128 oyla kabul edildi. BM, ABD’nin kararına karşı Kudüs tasarısını kabul etti...

  • BETA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmamın En Acı Cenaze Namazı 01:09

İmamın En Acı Cenaze Namazı

Aydın'ın Germencik ilçesinde 23 yaşında trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden genç öğrencinin cenaze namazını imam olan babası kıldırdı. Aydın'ın Germencik ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden 3 ..

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Yurtta Skandal 9 Öğrenciye Cinsel İstismar 05:18

Yurtta Skandal 9 Öğrenciye Cinsel İstismar

İzmir'de özel bir erkek öğrenci yurdunda hademe olarak çalışan şahsın 9 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. Hademe olarak çalışan şahıs gözaltına alındı...

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Öğrenci Yurdunun Saniyeler İçinde Yok Edilmesi 00:39

Bir Öğrenci Yurdunun Saniyeler İçinde Yok Edilmesi

Nebraska Kampüsü Üniversitesi'ndeki Cather ve Pound yurtları 1963'te inşa edildi. Üniversite yeni gelişme için araziyi temizliyor. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önüne Çıkan Her Şeyi Parçalayan Psikopat Topaç 02:01

Önüne Çıkan Her Şeyi Parçalayan Psikopat Topaç

Topaç Diğer Topaçlardan Biraz Farklı Dizayn Edildi. Çelikten Yapılan Topaca Eklenen Bıçaklar Sayesinde Topacın Önüne Çıkan Her Şey Parçalanıyor İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sefaköy'de Doğalgaz Borusu Patladı 00:51

Sefaköy'de Doğalgaz Borusu Patladı

Sefaköy'de sokakta yapılan bir kazı çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte alevler metrelerce yükselirken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi...

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü! 03:30

Tartıştığı Ağabeyini Öldürdü!

Bursa’da gece yarısı tartıştığı ağabeyini yol ortasında bıçaklayarak öldüren kişi gözaltına alındı. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Mudanya ilçesi İpar Caddesi’nde gece yarısı Ram..

CHP İzmir İl Kongresi'nde Tekme Tokat Kavga 00:34

CHP İzmir İl Kongresi'nde Tekme Tokat Kavga

CHP İzmir İl Kongresi yapıldığı sırada taraflar arasında büyük bir kavga çıktı. Çıkan kavga nedeniyle CHP'nin il kongresi iptal edildi...

Teröristlere Bir Darbe Daha: 1 Sığınak Ve Patlayıcı Ele Geçirildi 00:34

Teröristlere Bir Darbe Daha: 1 Sığınak Ve Patlayıcı Ele Geçirildi

Tunceli'de güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda teröristlerin kullandığı 1 sığınak, 1 kilogram patlayıcı ve çok miktarda patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirilerek imha edil..