#Terlik yutan piton ameliyat edildi

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Burcu Bi̇ni̇ci̇ “İhanet Yok Merve Özbey Reklam Yapıyor” 01:09

Burcu Bi̇ni̇ci̇ “İhanet Yok Merve Özbey Reklam Yapıyor”

Ünlü popçu Merve Özbey, 2.5 yıllık nişanlısı işadamı Murat Binici'yle ayrıldı. İddialara göre bu aşkın bitmesinin sebebi ihanet, üstelik araya giren kadının güzel oyuncu Burcu Binici olduğu ifade edildi. Merve Özbey’in b..

  • BETA tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı 01:56

Esenler’de Tır Üst Geçide Takıldı

Olay, saat 21.00 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey-Aksaray bağlantı yolu Esenler mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 FU 911 plakalı tır sürücüsü Remzi Başkurt, Esenler Atışalanı mevkiinde taşıdığı beton kö..

Hadi̇se Ve Aureliaen Aşk Mı Yaşıyor Kli̇pten Aşk Çıktı 01:22

Hadi̇se Ve Aureliaen Aşk Mı Yaşıyor Kli̇pten Aşk Çıktı

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz, Hadise’nin yeni aşkını ele verdi. Kameralara bu aşkı doğrulayan Hülya Açıkgöz “Birbirlerini tanıma aşamasındalar” dedi. Şarkıcı Hadise Sıfır Tolerens klibi için Fransız manken Aurelien Mu..

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Fethiye'de Tekne Battı 01:05

Fethiye'de Tekne Battı

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında bir dalış teknesi battı. Olay yerinde ilk belirlemelere göre herhangi bir ölünün olmadığı tespit edildi...

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti 00:44

Şok İddia : Adil Öksüz Mü İkna Etti

FETÖ'den tutuklanan eski Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir'in, Tekirdağ Çorlu Kaymakamı olduğu dönemde konutunda, 15 Temmuz darbe girişiminin organizatörlerinden Adil Öksüz tarafından ziyaret edildiği, elebaşı Gülen'in tali..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 01:22

Bursa'da İş Yerlerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'da iş yerlerinden hırsızlık güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesindeki 9 iş yerinden 10 pantolon, 3 deri ceket, 30 kazak, 17 k..

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı 00:33

Afrin Ve Bitlis'te Tespit Edilen Patlayıcıların İmha Anı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) el yapımı patlayıcı tespit ve imha timi (METİ) tarafından Afrin Tell Dilur köyü ile Cinderes'te tespit edilen el yapımı patlayıcılar imha edildi...

Filistin Direnişini Susturmak İçin Şehit Ettiler 01:00

Filistin Direnişini Susturmak İçin Şehit Ettiler

Yasir Murteca abluka altındaki Gazze'nin sesini dünyaya duyurmak için çabalıyordu. 30 yaşındaki Filistinli gazeteci Murteca, yine aynı uğurda Büyük Dönüş Yürüyüşü nde şehit edildi...

Türk Doktorlar Suriye'de Şifa Dağıttı 01:48

Türk Doktorlar Suriye'de Şifa Dağıttı

Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından yürütülen İyilikle Sağlık Bulsun projesi ile Suriye'nin Azez ilçesinde yaşayan 2 bin 500 Suriyeli, gönüllü Türk doktorlarınca tedavi edildi...

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor 00:45

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terörist işgalinden kurtarmasının ardından bölgede sağlık hizmetleri de tüm hızıyla sürüyor. TSK'nın resmi Twitter hesabından 'Cenderis'de halka sunulan..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı 00:54

Diyarbakır'da Dedaş Şubesine Saldırı

Olay, saat 21.00 sıralarında, merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi’nde bulunan DEDAŞ Tahsilat Şubesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, şube yerleşkesine ..

Kıvıcım Ural Ve Kaan Tangöze Arasında Soğuk Rüzgarlar 01:20

Kıvıcım Ural Ve Kaan Tangöze Arasında Soğuk Rüzgarlar

İlişkilerinde ciddi bir kriz yaşadıkları konuşulan Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural, önceki akşam yemekte buluştu. İddiaya göre, Ural’ın son dönemde girdiği polemikler yüzünden Tangöze’yle arası açılmıştı. Kaan Tangöze ile ..

  • BETA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor 00:55

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat Devam Ediyor

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen 10 otobüs komando Hatay'a geldi.Türkiye'nin değişik bölgelerinden gönderilen komando birlikleri, Hatay'ın Hassa ve Kırıkhan ilçelerine ulaştı.Komandolar, ilgili bir..

Şişli'de Teşvikiye Camii'nde Korkutan Yangın 00:30

Şişli'de Teşvikiye Camii'nde Korkutan Yangın

Şişli'de bulunan Teşvikiye Camii'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi...

Azez'de Türkiye'nin Eğittiği 200 Polis Mezun Oldu 01:50

Azez'de Türkiye'nin Eğittiği 200 Polis Mezun Oldu

Türkiye'nin eğittiği 200 Suriyeli polis, Halep'in Türkiye'ye sınır ilçesi Azez'de törenle mezun edildi...

Şam’da Sel Felaketi 06:35

Şam’da Sel Felaketi

- Suriye’nin başkenti Şam'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle birçok bölgeyi sel bastı. Suriye’nin başkenti Şam’da fırtına yaşandığı, şiddetli yağışların ise su taşkınlarına yol açtığı belirtildi. Uzun yılların ard..

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti 00:22

Generali Alıkoyduğu Görüntülerini İnkar Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam edildi...

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar 04:05

1952'den Günümüze En Güzel Miss Universe Ödülünü Kazananlar

Miss Universe, Miss Universe Organizasyonu tarafından işletilen yıllık uluslararası bir güzellik yarışmasıdır. Rakip yarışmaları Miss World ve Miss Earth ile birlikte bu yarışmacı, dünyadaki en önemli ve en beğenilen güz..

O Saldırı Planlı Provokasyon Çıktı 00:38

O Saldırı Planlı Provokasyon Çıktı

İYİ Parti Kurucu üyesi Mehmet Arslan'ın Beykoz'daki evinin kurşunlanması provokasyon çıktı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen soruşturma birimleri saldırganların kovanları yere düşürmemek için ellerinde poşetle ateş ..

Hawaii'de Lavlar Evleri Yutuyor 01:00

Hawaii'de Lavlar Evleri Yutuyor

ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'nın faaliyete geçmesiyle binlerce kişi tahliye edildi. Lavlardan hasar gören konut ve binaların sayısı 35'e ulaştı...

ATAK Efes-2018 Tatbikatında Hünerlerini Sergiledi 01:38

ATAK Efes-2018 Tatbikatında Hünerlerini Sergiledi

Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın gece faaliyetleri icra edildi. Tatbikatta tespit edilen hedefler ATAK ve Kobra helikopterleri tarafından vuruldu...

İstanbul Ve Batman'da İsrail Protestosu 01:22

İstanbul Ve Batman'da İsrail Protestosu

İstanbul ve Batman'da, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması protesto edildi...

Anne Frank'ın Ergenliği 01:00

Anne Frank'ın Ergenliği

Holokost kurbanlarından Anne Frank'ın Nazi işgali sırasında Amsterdam'da tuttuğu dünyaca ünlü günlüğün, bugüne kadar bilinmeyen iki sayfası ortaya çıktı. Anne Frank'ın bu iki sayfada cinsel eğitim ve cinsel içerikli fıkr..

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor 01:30

Dev Petrol Arama Platformu İstanbul Boğazı'ndan Geçiyor

Bahama bayraklı 115 metre uzunluğunda, 78 metre genişliğinde ve 57 metre yüksekliğinde, 36 bin 863 gross ağırlığındaki 'Scarabeo 9' adlı petrol arama platformu, sabah saatlerinde Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giriş ya..

Ebru Şallı'dan Aylar Sonra Gelen Uğur Akkuş İtiraf Onayladı 02:22

Ebru Şallı'dan Aylar Sonra Gelen Uğur Akkuş İtiraf Onayladı

Ebru Şallı ile evli iş adamı Uğur Akkuş ilk kez birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin yasak aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Şallı önceki akşam Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı ve yasak aşkıyla ..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce