#Terlik yutan piton ameliyat edildi

Günün En Güzel Haberi: Türk Polisi Yine Duygulandırdı 01:28

Günün En Güzel Haberi: Türk Polisi Yine Duygulandırdı

Şanlıurfa'da gittiği hastaneden eve dönmeye çalışırken kaybolan ve 2 gün boyunca dışarıda kalarak açlıktan bitkin düşen Alzheimer hastası 85 yaşındaki Suriye uyruklu yaşlı kadın, polis tarafından fark edildi. Evinin yolu..

FETÖ’nün Firari Malatya İmamı ABD'de Ortaya Çıktı 00:34

FETÖ’nün Firari Malatya İmamı ABD'de Ortaya Çıktı

Anadolu Ajansı tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülenen Adil Öksüz'ün kayınbiraderi Abdulhadi Yıldırım'ın yanında bulunan kişinin örgütün Malatya imamı Eyyüp Doğan olduğu tespit edildi...

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:49

100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

İstanbul Ümraniye ve Maltepe'de girdikleri PTT, eczane ve evlerden yaklaşık 100 bin lira çalan hırsızlar, polis ekipleri tarafından yakalandı. İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Ümraniye Dudullu'da PTT ve eczanelerden 11 hırsız..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

Kartal'da Orman Yangını 01:12

Kartal'da Orman Yangını

Kartal Aydos Ormanı'nda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda 110 İtfaiye ekibi sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor...

Haliç’te Deniz Taksilerde Yangın Paniği 00:41

Haliç’te Deniz Taksilerde Yangın Paniği

Haliç'te deniz kıyısında bağlı bulunan kullanılmayan deniz taksilerde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Haliç'te deniz kıyısına bağlı bulunan deniz taksilerinden birinde henüz belirlenemeyen bir neden..

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaşlandı Diye Sokağa Atılan Köpek 04:08

Yaşlandı Diye Sokağa Atılan Köpek

Abimizin iddia ettiğine göre videodaki sevimli köpek yaşlandığı için sokağa terk edildi.???? Terk edildikten sonra da abimize getirilmiş ve güzel yürekli abimiz de köpeğe sahip çıktığını söylüyor. ???? Hayvan sevgisiyle ..

  • JET TV tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı… 00:50

Böyle Baba Olmaz! Oğlunu Satmaya Çalıştı…

Çin'de yaşayan bir adam, parası kalmayınca 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Dedenin durumu fark etmesi üzerine bebek talihsiz bebek kurtarıldı. Babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan ..

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi 00:46

TEM’de Feci Kaza! Şoför Öldü, Trafik Kilitlendi

TEM Otoyolu'nda Selimpaşa mevkiinde sis nedeniyle meydana geldiği belirtilen trafik kazasında 1 kişi öldü. Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. Balık taşıyan Eş..

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı 00:29

Kapana Yakalanan Ayı Kurtarıldı

DÜZCE'nin Akçakoca ilçesinde ormanlık alanda kapana yakalanan ayı, uyuşturucu iğne ile uyutulduktan sonra kurtarıldı. Akçakoca Altunçay köyünde ormanlık alandan gelen sesleri duyan vatandaşlar, o noktaya doğru ilerledi. ..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Protestoyla Karşılandı 00:55

Trump Protestoyla Karşılandı

Trump protestoyla karşılandı ABD Başkanı Donald Trump'ın İngiltere'yi ziyareti, başkent Londra'da protesto edildi...

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı 00:48

Erkek Çocukları Taciz Eden Adama Meydan Dayağı

İddiaya göre, sosyal medyada adı Fırat E. olan şahıs, buradan iletişim kurduğu 4 erkek çocukla görüştü. Çocuklara ilk başta para verip elbise alan şahıs, iletişimini de sürdürdü. 14 yaşındaki bir çocuğun durumu mahalleli..

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten 08:06

Selma Çiçekdal Su Gibi Ama Kapatıcı Fondöten

Bu videoda size beğenerek kullandığım su gibi ama kapatıcı NYX Total Control Drop Foundation Fondöteninin ilk 14 renginin önizlemesini gösterdim, bu video sponsorlu değil nitekim 14 rengi de koleksiyon olsun diye iste..

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..

İstanbul'daki Organize Suç Örgütlerine Operasyon 01:46

İstanbul'daki Organize Suç Örgütlerine Operasyon

İstanbul'daki organize suç örgütlerine operasyon İstanbul'da iki ayrı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 25 kişiden 23'ü adliyeye sevk edildi...

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi 02:28

Sel Suları Aracı Böyle Sürükledi

Tanzanya'nın Darüsselam şehrinde meydana gelen sel felaketi sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Tanzanya'da, güney Darüsselam şehrinde şiddetlenen yağışlar sonrasında meydana gelen sel felaketinde 9 kişi hay..

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü 00:30

Dünyaca Ünlü Dj Avicii Öldü

İsveç doğumlu 28 yaşındaki DJ Avicii, Umman'ın başkenti Maskat'ya ölü bulundu. İki MTV, bir Billboard Müzik Ödülü'nün sahibi Avicii, 2 defa da Grammy'ye aday gösterilmişti. Asıl adı Tim Bergling olan ve Aviciii ismiyl..

  • BETA tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tofaş Acil İniş Sistemi 01:13

Tofaş Acil İniş Sistemi

Ümraniye'de alkollü sürücü refüje çarpan otomobilden düştü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Ümraniye Ihlamurkuyu Çanakkale Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Ferhat Ö., hızla 'u' dönüşü yapmak istedi..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi 01:58

Genç Kadına Şiddet Uygulayan Taksici Adliyeye Getirildi

Ümraniye’de tartıştığı genç kadını bacaklarından tutarak aracından dışarıya atan taksici adliyeye getirildi. ddiaya göre, 21 Mayıs 2018 tarihinde Ümraniye İstiklal Mahallesi’nde taksiciyle genç kadın arasında tartışma çı..

  • mızmız tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar 00:29

Parçaladıkları Cesetleri Böyle Taşıdılar

Başakşehir'de iki valiz içerisinde parçalara ayrılmış şekilde bulunan cesede ilişkin soruşturma sürerken, zanlıların bavulları taşıdığı ana ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Başakşehir'de dün gece iki valiz içerisinde par..

Kılıçdaroğlu’nun Yalanları Pahalıya Patladı 01:00

Kılıçdaroğlu’nun Yalanları Pahalıya Patladı

Başkan Erdoğan ve yakınlarına iftira atan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 359 bin lira tazminat ödeyecek. Kılıçdaroğlu, 2010'dan bu yana Başkan Erdoğan tarafından açılan tazminat davaları için 822 bin 500 TL cezaya mahkûm..

Mustafa Ceceli'ye Bir Şok Daha 02:32

Mustafa Ceceli'ye Bir Şok Daha

DHA'nın haberine göre, şarkıcı Mustafa Ceceli'nin, Konya'nın Seydişehir ilçesinde düzenlenecek şölende vereceği konser, şarkıcıyla ilgili basında çıkan son haberler nedeniyle belediye tarafından iptal edildi...

  • BETA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya'da Orman Yangını 01:23

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Kurşunlu mevkinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale etmek üzere Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 uçak, 7 heli..

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Angelina Jolie Kate Middleton'a Her Şeyi Bir Bir Anlattı Olay Iddia 02:53

Angelina Jolie Kate Middleton'a Her Şeyi Bir Bir Anlattı Olay Iddia

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, bir süre önce Brad Pitt'ten boşanmıştı. Ortaya atılan bir iddia ise herkesi şaşırttı. Angelina Jolie'nin, İngiliz Düşes Kate Middleton ile yakın arkadaş olduğu ve Kate Middleton'a..

  • BETA tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyor 00:28

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyo

İsrail polisi tarafından 11 Haziran'da 'keyfi' şekilde gözaltına alınan Türk vatandaşı Ebru Özkan'ın babası Canip Özkan yetkililerden yardım bekliyor. İsrail kural tanımaz uygulamalarına devam ediyor. 8 haziran 2018 tari..