#Terlik yutan piton ameliyat edildi

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı 01:24

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı

Annesi eski hakim, babası savcı olan, 32 yılla yargılanan suç makinesi Sertaç Gökmen serbest 2018 yılında İstanbul'da kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sü..

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale 02:06

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müda

Yunanistan’a ve oradan da Avrupa'ya gitmek için Kastanies Sınır Kapısı’na gelen mültecilere, Yunan askerleri tarafından biber gazı ve ses bombaları ile müdahale edildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden Yunanistan’a oradan ..

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için farkındalığı 05:38

Karantinada: Avustralyalı Baba Bahçede Harika Jet Ski Binmek için fark

Avustralyalı baba Jacob Strickling, Corona Virüsü nedeniyle bu karantina sırasında iki çocuğu için süper eğlenceli (ve ıslak) bir jet ski yolculuğu yaptı. aracın motor yoktu ve bu yüzden de çok hafif olduğu için çok ucuz..

corona, Bu öğrenci bugün sınıfına gitmeden önce şu işlemleri yaptı ; 00:40

corona, Bu öğrenci bugün sınıfına gitmeden önce şu işlemleri yaptı ;

Bu öğrenci bugün sınıfına gitmeden önce şu işlemlerden geçti: - ayakkabısı dezenfekte edildi - maskesi çöpe atıldı - ellerini dezenfekte etti - kıyafetlerini dezenfekte etti - yapay zeka destekli robot ateşini ölçtü, boğ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İstanbul’da okullar LGS sınavı öncesi temizlendi 03:16

İstanbul’da okullar LGS sınavı öncesi temizlendi

İstanbul’da 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde Küçükçekmece'de sınav yapılacak okullar dezenfekte edildi. Dezenfekte edilen okullar sınava hazır hale getirildi...

Çorum'da Aslan Avı 01:25

Çorum'da Aslan Avı

Çorum'da merada otlayan 4 büyükbaş hayvan, yabani hayvan tarafından telef edildi. Yabani hayvanın aslan olduğu iddiası üzerine araştırma başlatıldı. Bayat ilçesine bağlı Aşağı Emirhalil köyünde merada otlayan 4 büyükbaş ..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış 02:51

Bayraktar TB2 Harp Başlıklı MAM-L Atış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin insansız hava aracı (İHA) ihtiyacının milli ve yerli imkanlarla karşılanmasına yönelik çabalarda yeni bir başarıya imza atıldı. Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar TB2 Taktik İHA'sı harp b..

  • PengoTV tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı 04:14

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı

Bursa'da tartıştığı eşini sırtından bıçaklayarak öldürdükten sonra Kütahya'da yakalanan zanlı, Bursa Emniyeti'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karısını öldürdükten sonra evdeki altın ve paraları alarak k..

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu 01:04

Yapay Zekaya Sahip Haber Sunucusu

3D modelleme ve yapay zeka teknolojilerini kullanan yeni nesil Sogou AI Mesleki Avatar teknolojisi haber sunumu için özel olarak kullanıldı. Burada en çok dikkat çeken detaylardan birisi de yüz görünümünün üç boyutlu ola..

Patlama sonucu 184 bölümde hasar tespiti yapıldı 08:40

Patlama sonucu 184 bölümde hasar tespiti yapıldı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde 7 kişinin öldüğü havai fişek fabrikasındaki patlama olayı ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünce bölgede 7 mahallede yapılan hasar tespit çalışmalarında 184 bölümde hasar tespit edild..

Kocasının Eşyalarını Balkonda Yaktı 01:45

Kocasının Eşyalarını Balkonda Yaktı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde boşanma sürecinde olan kadın, kocasının eşyalarını balkonda yakmaya kalktı. Ekiplere zor anlar yaşatan kadın, güçlükle ikna edildi...

İSKİ'den su fiyatlarına zam! 03:18

İSKİ'den su fiyatlarına zam!

İstanbul'da İSKİ tarafından istenen yüzde 35'lık su zammı yerine AK Parti ve MHP gruplarının teklif ettiği yüzde 12,6'lık zam kabul edildi...

Aydın dağları alevlere teslim oldu 01:59

Aydın dağları alevlere teslim oldu

Aydın'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan devam eden tüm çabalarına rağmen söndürülemedi. Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait tüm helikopterlerin su taşıdığı yangını köylüler endişeli gözler..

MHP'li Cemal Enginyurt'a İhraç Talebi 02:40

MHP'li Cemal Enginyurt'a İhraç Talebi

MHP’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Peki, MHP yönetimi neden böyle bir karar aldı? Cemal Enginyurt bu karara nasıl tepki gösterdi?..

Taksim'de vatandaşlar yaralanan Ebabil Kuşu için seferber oldu 03:52

Taksim'de vatandaşlar yaralanan Ebabil Kuşu için seferber oldu

Taksim'de bir binanın çatısından düşen Ebabil Kuşunu gören vatandaşlar yardımına koştu. Yaralı kuş, veterinere teslim edildi...

Korona virüsü 5 ayda yendi 03:55

Korona virüsü 5 ayda yendi

Korona virüsün Türkiye’de görülmeye başlandığı ilk günlerde öksürük şikayeti ile Çorlu Devlet Hastanesine başvuran kronik astım hastası Mustafa Sümek (47) 5 aylık yoğun bakım tedavisinin ardından taburcu edildi...

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü 11:06

Fabrikadan Sızan Gaz ve Koku Mahalleliyi Sokağa Döktü

Bursa'da bir fabrikadan sızdığı öne sürülen gaz ve koku nedeniyle mahalle sakinleri eylem yaptı. Eylem yapan vatandaşlar, Bu covid 19 nedeniyle evimizden çıkamıyoruz birde bu koku bizi tedirgin ediyor dedi. Yaklaşık 10..

Metrobüse kurşun isabet etti 00:51

Metrobüse kurşun isabet etti

Beylikdüzü-Avcılar seferini yapan metrobüse seyir halindeyken kurşun isabet etti. Durumu fark eden yolcular şoförü uyarırken, yolcular tahliye edildi...

10 günlük bebeği çöpe attılar 01:37

10 günlük bebeği çöpe attılar

YÜREK SIZLATAN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... İSTANBUL'DA 10 GÜNLÜK BİR BEBEK, ÇÖP KOYTEYNERİNİN ÖNÜNE BIRAKILIP ÖLÜME TERK EDİLDİ... ZAVALLI YAVRUCAĞI, AĞLAMA SESİNİ DUYUP YANINA KOŞAN BİR OTOPARK GÖREVLİSİ KURTARDI...

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı 01:59

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yara

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı Türkiye'nin hamlesi sonrası Yunanistan Ordusu alarma geçti, Miçotakis telefona sarıldı Akdeniz'de sismik arama yapmaya hazırlanan Oruç Reis gemisi..

Karısını boğazından bıçaklayan adamı vatandaşlar engelledi 01:42

Karısını boğazından bıçaklayan adamı vatandaşlar engelledi

Kayseri'de uzaklaştırması bulunan koca, takip ettiği karısını bir mağazada boğazından bıçakladı. Kendisini engelleyenlere biber gazı sıkan saldırgan koca, vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilerek polis ekiplerine ..

Tıka Basa Dolu Otobüse Binen Yolcu- “O Kadar Kalabalık Ki Koronaya Yer Kalmadı” 06:17

Tıka Basa Dolu Otobüse Binen Yolcu- “O Kadar Kalabalık Ki Koronaya Yer

Kadıköy'de toplu taşıma ve ticari araçlara korona virüs denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde durdurulan birçok otobüsün evrakları ile yolcu sayıları kontrol edildi. Denetim sırasında bir vatandaşın, O kadar kalabalık ..

Eyüpsultan'da çatı yangını 06:02

Eyüpsultan'da çatı yangını

Eyüp Sultan’da bir binanın çatı katında yangın çıktı, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi...

Ermenistan Ordusuna Ağır Darbe! Karabağ'da Çatışmalar 5. Gününde 01:09

Ermenistan Ordusuna Ağır Darbe! Karabağ'da Çatışmalar 5. Gününde

Ermenistan Ordusuna Ağır Darbe! Yaklaşık 200 Tank, Zırhlı Araç ve 1 S-300 Sistemi İmha Edildi..

Veterinere Giden İneklere Sonra Gelin Diyen Adam 00:34

Veterinere Giden İneklere Sonra Gelin Diyen Adam

Kars'ta iki inek veterinerin kapısına dayanınca çevrede bulunan bir vatandaş tarafından ikna edildi. Vatandaşın veterinerin yerinde olmadığını söylemesiyle ineklerin gittiği görüldü...

  • PengoTV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..