#Ters yöne gidişiyle vatandaşı gülme krizine sokan sürücü

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu 01:42

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu

Afrika Eco rallisinde cuma günü, 11. etap koşuldu. Motosiklet sınıfından Honda ile yarışan İtalyan sürücü Paulo Ceci, yarışı önde tamamlayan sporcu oldu. Geçen yılın şampiyonu Norveçli sporcu Pal Anders Ullevalseter, ya..

Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi 00:21

Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi

İngiltere’nin başkenti Londra’daki saldırıyı İngiliz vatandaşı Khalid Massood’un gerçekleştirdiği belirlendi. Londra’da 4 kişinin hayatını kaybettiği parlamento binası yakınındaki saldırıyı yapan teröristin kimliği beli..

Gol Sevincinden Sonra Fenalaşan Taraftarı Polis Dövdü 00:29

Gol Sevincinden Sonra Fenalaşan Taraftarı Polis Dövdü

Beşiktaş maçında gol sevincini yaşarken fenalaşan vatandaşı taraftar elden ele dolmuş ücreti gibi uzatarak tribünün aşağısına ulaştırmaya çalıştı ve başardı. Fakat polis memurları vatandaşı kucaklarına alır almaz kung fu..

  • JET TV tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnce'nin Selfie Fobisi Devam Ediyor: Partiliyi Elinin Tersiyle İtti 00:24

İnce'nin Selfie Fobisi Devam Ediyor: Partiliyi Elinin Tersiyle İtti

Geçtiğimiz günlerde seçim otobüsünden inerken vatandaşı iten, korumalarının sahnede selfie çektikten sonra vatandaşı fırlatan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adıyaman mitinginde de çok tartışılacak bir olaya imza attı..

Beyaz'ın Reyting Sürprizi Çok Güldürdü 01:00

Beyaz'ın Reyting Sürprizi Çok Güldürdü

Beyaz Reyting Butonu na bastı, Reytingleri yükseltmek için bakın kim geldi? Beyaz Show'un 26 Mayıs 2017 Cuma'da yayınlanan bölümünde konuk olan Hakan Altun, Atiye ve Azra Akın'a uyguladığı Reyting Butonu nu 26 Mayıs y..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show- Beyazın Reyting Sürprizi Çok Güldürdü! 01:09

Beyaz Show- Beyazın Reyting Sürprizi Çok Güldürdü!

Beyaz Reyting Butonu na bastı, Reytingleri yükseltmek için bakın kim geldi? Beyaz, 19 Mayıs yayınında konuk olan Hakan Altun, Atiye ve Azra Akın'a uyguladığı Reyting Butonu nu 26 Mayıs yayınında da kullandı! Reytingler..

  • ANKA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beni Yap Diyen Hülya Avşar'a Ercan Akışık'tan Seni Bi Yaparım 01:50

Beni Yap Diyen Hülya Avşar'a Ercan Akışık'tan Seni Bi Yaparım

90 lı yılların en güzel kadını Hülya Avşar'ın programında Hülya Avşar'a seni bir yaparım diyerek seyirciyi gülme krizine sokan Ercan Akışık izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun Yol Şoförünün Komik Anısı 01:37

Uzun Yol Şoförünün Komik Anısı

İzleyicileri Gülme Krizine Sokan Şoför..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülmekten Haber Sunamayan Rus Spiker 01:46

Gülmekten Haber Sunamayan Rus Spiker

Rus televizyonunda bayan spiker çok ciddi bir haberde ekrana verilen İsveçli politikacı Kent Ekeroth'un fotoğrafını görünce kahkahalara boğulmuş. Gülme krizine giren spiker ekrandan fotoğrafın kaldırılmasını istemiş..

  • JET TV tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD) 04:05

Model - Sen Ona Aşıksın (Official - HD)

Demek bugün yeni bir hikayeye başlıyorsun Dilerim bunun sonu bizimkinden mutlu olsun Çok şey unutturması gerekiyor şimdi sana İşi de biraz benden sonra aslında Şarkınız falan olacak, yeni bir diziye başlanacak Tatiller p..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu 00:32

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu

Şanlıurfa'da sürücüsünün park etmek istediği otomobil evin çatısına uçtu. Kazada sürücü yaralandı. Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen bir sürücü 06 AC 8953 plakalı otomobilini park etm..

Alkollü Sürücüyü Durdurup Anahtarını Atan Adam 00:23

Alkollü Sürücüyü Durdurup Anahtarını Atan Adam

Rusya’da alkollü olduğu iddia edilen ve ters şeride giren sürücü trafiği birbirine kattı. Bir sürücü de duruma seyirci kalmadı. Duyarlı sürücü, kontaktan çıkardığı anahtarı yol kenarına atarak, olası bir kazayı da önledi..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası 05:18

Bol Ciyaklamalı Polis Kovalamacası

Şehir merkezinde durumundan şüphelenilen araç yaklaşık 20 kilometre boyunca süren kovalamaca sonrası yakalandı. Havaya uyarı atışının yapıldığı kovalamacada sürücünün Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Ersoy Bulvarında uyg..

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video) 04:39

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video)

Hengame'nin, Fono Müzik etiketiyle yayımlanan Yok ki Bir Çaresi isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Burak Özkeskin Yönetmen: Mustafa Özen Grup Üyeleri Gitar, Vokal: Burak Özkeskin Bas Gita..

  • PengoTV tarafından
  • 485 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Trafikte Tehlikeli Drift Şov 00:33

Trafikte Tehlikeli Drift Şov

Kadıköy Suadiye sahil yolunda bir sürücü, keskin virajda tehlikeli driftle hem kendi canını hem de başkalarının canını tehlikeye soktu. Yaptığı tehlikeli şovu hem aracına koyduğu kamerada kaydeden hem de arkadaşına görün..

  • PITIRCIK tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trilece Tarifi 11:21

Trilece Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 7 adet yumurta sarilarini ve beyazlarini ayiriyoruz 8 yemek kasigi seker 7 yemek kasigi un 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Sütlü serbeti icin gerekenler 800 ml süt 2 kutu krem..

İncirlik Üssü'nde Abd Uçağını Düşürmeyi Planlayan Deaş'lı Yakalandı 01:32

İncirlik Üssü'nde Abd Uçağını Düşürmeyi Planlayan Deaş'lı Yakalandı

Adana’da İncirlik Hava Üssü’nde ABD’ye ait bir uçağı drone ile düşürmeyi ve daha sonra Alevi derneğine bombalı eylem yapmayı planlayan Rusya vatandaşı DEAŞ'lı polisin yaptığı operasyonla keşif yaparken yakalandı....

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın 04:18

Atatürk Havaalanı'nı Birbirine Katan Deli Rus Kadın

Rus vatandaşı Malika Abo Basha elindeki bez ile Atatürk Havalimanı'nda kontuarları temizlemeye kalkınca gözaltına alınarak, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Eline aldığı bir bez ile Atatürk Hava..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca 00:58

Almanya'da Terör Sevicilerin Standına Girip Hesap Sorunca

Almanya'da PKK propagandası yapan terör yandaşlarına tepki gösteren Türk vatandaşı, polisler tarafından yere yatırılıp kelepçelendi. Skandal uygulamaya maruz kalan Türk vatandaşı Yusuf Ünsal'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ..

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket 00:51

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir ..

Ankara'da DEAŞ operasyonu- 5 gözaltı 01:07

Ankara'da DEAŞ operasyonu- 5 gözaltı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın çatışma bölgelerindeki mensuplarına maddi yardım sağladıkları tespit edilen 3'ü Türk vatandaşı 5 şüp..

Sürücüler Çılgına Döndü 00:59

Sürücüler Çılgına Döndü

İstanbul Avcılar'da tek yönlü caddeye ters yönde giren sürücü, viraja yaklaştığı sırada başka bir sürücünün kendisine yol vermemesi üzerine kontak anahtarını alıp araçtan inince trafik 15 dakika kilitlendi...

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce