#Ters yöne gidişiyle vatandaşı gülme krizine sokan sürücü

Feci Kaza! Kafa Kafaya Böyle Çarpıştılar Videosu 00:27

Feci Kaza! Kafa Kafaya Böyle Çarpıştılar Videosu

Rusya’da ehliyetsiz birinin kullandığı araç kontrolden çıkarak ters şeride girdi ve kendi şeridinde seyreden otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki otomobil de adeta hurdaya döndü. Feci kazada ters şe..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Sancak - Korkma Söyle 03:52

Sancak - Korkma Söyle

Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şeyler var. Sen ağla ben silerim yaşını. Hem de nered..

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece !!!Paranormal Olay

zmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Dilim Ekmek Tarifi 09:09

Dilim Ekmek Tarifi

DILIM EKMEK TARIFI Malzemeler Su bardagi ölcüm 250ml... 2 su bardagi ilik su Yarim paket yas maya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 tatli kasigi tuz 1 tatli kasigi seker 1 su bardagi beyaz un 3 su bardagi bugd..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

Çilekli Tart Kek Tarifi 06:26

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerindeki kreması için gerekenler : Yarım litre süt 2 tane yumurta sarısı 2 yemek k..

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman 01:53

Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn Fragman

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, dolandırıcı bir adam olan Gürbüz’ün bir mafya babası ile ters düştükten sonra başına gelenleri konu ediyor. İstanbul'un Balat ilçesinde yaşayan Gürbüz üç kâğıtçı ve dolandırıcılığı ile..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup 04:22

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup

Kurdish Mashup şarkı sözleri ile Her webu Her we bu her wa ne bu Desmala car gose bu Gose u gose zede bu Ser mile canamin bu Dayka te li mal ne bu Babe te sixul he bu Keyf keyfa min u te bu Oyleydi oyle degildi Mendil..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

Orangutan'ın ATV Kullanması 00:07

Orangutan'ın ATV Kullanması

Profesyonel bir sürücü gibi ATV kullanan Orangutanın kemaralara yansıyan eğlenceli görüntülerini izliyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ehliyet Yenileyecekler Dikkat 03:33

Ehliyet Yenileyecekler Dikkat

Sürücü belgesinin yenilenmesi için istenen sağlık raporunun son günlere bırakılmaması istendi...

Viraja Hızlı Giren Kamyonun Dehşet Saçması 00:52

Viraja Hızlı Giren Kamyonun Dehşet Saçması

Tayland'da kontrolden çıkan araç devrilirken az daha karşı yönden gelen motosikleti de altına alıyordu. Kamyon motosikleti de devirirken, sürücü bu korkunç kazadan yaralı olarak kurtuldu. Kamyonsa bir süre yolda sürüklen..

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza 01:28

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza

Arka Koltukta Emniyet Kemeri Takmayana 92 Lira Ceza İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere gönderilen genelgeyle ticari taksiler dahil, otomobillerde arka koltuklarda oturanların da emniyet kemeri takma zorunluluğuhatırlat..

Bursa'da Özel Halk Otobüsünde Pes Dedirten Görüntüler! 00:58

Bursa'da Özel Halk Otobüsünde Pes Dedirten Görüntüler!

Kendini kilitleyen sürücü vatandaşların uyarılarına rağmen otobüsle kaçtı. Sürücünün alkollü olmadığı ortaya…..

  • JET TV tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafik Magandasının E5'te Makas Atması 00:52

Trafik Magandasının E5'te Makas Atması

Sürücü İstanbul'da trafiğin en işlek olduğu D100 karayolunda (E5) tehlikeli zigzaglar çizerek yoluna devam etmiş. Kayıt süresince büyük şans eseri kazaya bulaşmayan sürücü belli bir süre sonra kaydı durdurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadın Sürücünün Dehşet Saçması 00:29

Kadın Sürücünün Dehşet Saçması

Amerika Birleşik Devletleri’nde kadın bir sürücü, aracıyla geri geri gitmek isterken bir anda gaza yüklenen kadın, önce yolda yürüyen 2 kişiyi altına almış, ardından ise kaldırımda bekleyen adama çarpmış...

  • JET TV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı 00:24

Otoyolda Tırla Kamyonun Arasında Kaldı

ABD’de yol çalışmasını geç fark eden sürücü, ölümden döndü. Şahsın otomobili, bir tır ile yol çalışması yapan ekibin kamyonu arasında sıkıştı. Araç bir diğer kamyona çarparak durabilirken, kazada yolda çalışan 3 işçi ve ..

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı 04:22

Hamile Kadını Yaralayan Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı

Bağcılar'da, alkollü olduğu iddia edilen sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle önce önündeki araca çarptı, ardından çevredeki bir dükkanın içine daldı. Otomobil içerisindeki hamile kadının yaralandığı ka..

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı 02:17

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı

İngiltere'de aracı için yer bulan genç kadın sürücü, aracını park etmekte oldukça zorlanınca çevredekiler yardımına koştu...

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı 14:31

Kadın Sürücünün Parkla İmtihanı

İngiltere'de aracı için yer bulan genç kadın sürücü, aracını park etmekte oldukça zorlanınca çevredekiler yardımına koşmuş...

  • JET TV tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 7 yıl önce