#Ters üçgen

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır 07:08

Ayva Reçeli Nasıl Yapılır

4 Tane büyük ayva Yaklaşık 2 litre su 1 Kg. Şeker Yarım çay kaşığı limontuzu Hazırlanışı : Ayvaları soyun minik minik doğrayın, limonlu suya atin. Ayvalar bu sayede kararmaz. Benim ayvalarım soyup doğrayınca tarttım ta..

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu 12:19

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, konser çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 1.20 olduğuma bakmayın diyen şarkıcı, kiloyla alakalı problemim yok sesimle herkesi döverim diyerek meslektaşlarına meydan okudu. Dünyanın..

  • BETA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam Ölçü Kakaolu Kek 00:51

Tam Ölçü Kakaolu Kek

Malzemeler 3 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 küçük paket kakao 1 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına toz şeker ve yu..

Obsesyon Nedir 03:06

Obsesyon Nedir

Obsesif kompulsif bozukluk, kısaca okb, kaygı bozukluğu, saplantı, takıntı. Beynindeki cızırtı, içindeki bağırtı, ruhunun derinliklerinden gelen fısıltı. Obsesif aklından atamadığın takıntılı fikirlere, kompulsifse bu ta..

Yürüyen Merdivenden Yaka Paça İndirilen Adam 00:20

Yürüyen Merdivenden Yaka Paça İndirilen Adam

Bir club da arıza çıkarttığı için yaka paça çıkartılan adam ters yürüyen merdivenlerden komik bir şekilde indirildi. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emre Yıldırım - Gelmesen de Beklerim 03:12

Emre Yıldırım - Gelmesen de Beklerim

Dursun geceler aaah olmasın sabahlar Gözlerim senle açılmıyorsa… Yansın yeryüzü, ters dönsün gökyüzü Umrumda değil bu gece Belki az sevdik belki yalandı Belki de bu bitirdi bizi aaaahh Yalaaanmış, değiiilmiş Ne farkede..

Sürpriz Sonlu Yol Verme Kavgası 00:38

Sürpriz Sonlu Yol Verme Kavgası

Olay Chicago'da yaşanıyor. Bisikleti ile ters yönde giden adam, gri aracın kapısı açılınca sinirlenip saldırmaya başlıyor. Aracın sahibi önce hatalı olduğunu söylese de bisikletli resmen kaşınıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çok Sevilen Muzlu Kek Tarifi 01:17

Çok Sevilen Muzlu Kek Tarifi

Malzemeler 3 adet yumurta 1.5 su bardağı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt Yarım çay bardağı yoğurt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un 3 adet muz Hazırlanışı 1.Karıştırma kabına yumurta v..

Nişastalı Kek Tarifi 00:54

Nişastalı Kek Tarifi

Nişastalı Pamuk Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı nişasta ( istediğiniz herhangi bir nişasta ) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Üzeri İçin; Pudra şeker..

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı 01:53

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Yapımı

Kek Kalıbında Haşhaşlı Çörek Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağından çok az eksik sıvı yağ 1 yumurta 1 paket instant maya (yaş maya da olabilir) 1 yemek kaşığı şeker tuz un Arası için:..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Kontrollü Yıkımda Hesabı Yanlış Yapınca 01:10

Kontrollü Yıkımda Hesabı Yanlış Yapınca

Danimarka'nın Vordingborg şehrinde 173 metre uzunluğunda bir silo kontrollü bir şekilde yıkılmak istendi. Hesaplar yanlış yapınca, dev silo ters tarafa yıkıldı. Yıkımda silonun yakınında bulunan bir kütüphane zarar gördü..

ATAK Helikopterimiz Ağızları Açık Bıraktı 02:02

ATAK Helikopterimiz Ağızları Açık Bıraktı

T-129 ATAK helikopterimiz, Eurasia Airshow Antalya'da efsane bir gösteriye imza atarak ters takla attı...

Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu 03:26

Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu

İzmir'de ters yöne giren otomobildeki şahısları uyaran gençler, bir süre sonra aynı kişilerin tekmeli yumruklu saldırısına uğradı. Sandalyelerin havada uçuştuğu büyük kavgada 2 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kamera..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Feci Kaza Kamerada: Hafriyat TIR'ları Kafa Kafaya Böyle Çarpıştı 01:10

Feci Kaza Kamerada: Hafriyat TIR'ları Kafa Kafaya Böyle Çarpıştı

Gaziantep'te ters istikametlerden gelen hafriyat TIR'ları kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki TIR şoförü de hayatını kaybetti...

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi 04:41

Porsiyonluk Kadayıf Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kadayıf 200 gr. eritilmiş tereyağı 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz ya da fındık fıstık. Evde hangisi varsa onunla yapın. Şerbeti için gerekenler 2 buçuk su bardağı seker 2 buçuk su bardağı su İ..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Kayanın Arasına Sıkışan Atı Kurtaran Güzel İnsan 01:05

Kayanın Arasına Sıkışan Atı Kurtaran Güzel İnsan

Dünya dönüyorsa böyle insanların hatırına dönüyor! Ters bir şekilde sıkıştığı kayanın arasında acı çeken atı kurtaran güzel insanı izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Taksicinin Neden Yol Verdin Kavgası 01:10

Taksicinin Neden Yol Verdin Kavgası

Yolda giderken yan yoldaki araçlara yol veren bir vatandaşın önünü ters şeride girerek kesen ve trafiğin içerisinde taksisini durdurarak aracından inip terör estiren klasik bir taksiciyi izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

Krep Nasıl Yapılır 01:34

Krep Nasıl Yapılır

Krep İçin Gerekli Malzemeler; 2 yumurta 2 su bardağı süt 1 çay kaşığı tuz 2 su bardağından biraz az un sıvıyağ Hazırlanışı; 1.2 su bardağından biraz az un ve 2 su bardağı sütü derince bir kapta çırpalım. 2.Daha sonra ..

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar 01:24

Ağızda Dağılan Cevizli Rulolar

Cevizli Tarçınlı Rulo kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamur için : 250 gram tereyağ ve margarin 1 su bardağı pudra şekeri 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı ılık su Aldığı kadar un 1 paket vanily..

Patatesli Muhteşem Gün Salatası 01:29

Patatesli Muhteşem Gün Salatası

Patatesli Muhteşem Gün Salatası Tarifi İçin Malzemeler 5 adet haşlanmış patates 1 çay bardağı bezelye 1 çay bardağı mısır 1 su bardağı doğranmış karışık turşu 1,5 su bardağı çırpılmış yoğurt 2-3 yemek kaşığı mayonez Tuz ..

Evde Konserve Nasıl Yapılır 00:49

Evde Konserve Nasıl Yapılır

İstediğiniz reçel,domates, fasulye,menemen veya bezelye istediğiniz herşeyin konservesini evde yapabilirsiniz ve vakumladığınız tüm sebze ve reçelleriniz uzun süre boyunca tazeliğini korur. Yani konserve domates, veya ko..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Bıldırcın Yavrusuna Korumalık Yapan Kedi 00:35

Bıldırcın Yavrusuna Korumalık Yapan Kedi

Ekolojiye ters hareketler sergileyen güzel yürekli kediyi hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Trileçe Tarifi 02:47

Trileçe Tarifi

Trileçe Tarifi (Tam Kıvamında) İçin Malzemeler 5 adet yumurta 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker 1,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Sütlü sosu için; 3,5 su bardağı süt 3 yemek kaşığı toz şeker 20..

Tereyağlı Poğaça Tarifi 05:57

Tereyağlı Poğaça Tarifi

Bol susamli pogaca tarifi bu ölcüden tam 23 tane pogaca cikiyor. malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 150 gram eritilmiş tereyağı(Tereyağını eritelim bir su bardağına koyalim.Geriye kalan kisminid..