#Terör yuvalarına büyük harekat İzle

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı  4 Ölü 00:38

Terör Operasyonunda Çatışma Çıktı 4 Ölü

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te güvenlik güçlerinin düzenlediği terör operasyonunda çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 özel harekat polisi ile 3 örgüt üyesi öldü. Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in Isani bölgesindeki Gabriel ..

Terör Yuvaları Füzelerle Böyle Vuruldu 00:28

Terör Yuvaları Füzelerle Böyle Vuruldu

Irak'ın kuzeyindeki terör yuvalarına yönelik düzenlenen Pençe Harekâtı devam ediyor. İşte Hakurk'taki terör hedeflerinin füzelerle imha edildiği o anlar...

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' 01:34

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor''

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Belediyenin görevi halka hizmet vermektir, belediyeyi terör örgütünün şubesi haline getirmek değildir...

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade Etmeyiz 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade E

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade Etmeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musul'un ne DEAŞ terör örgütüne, ne de başka terör örgütlerine verilmesine müsade etmeyiz...

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu 02:01

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu Tunceli'nin Ovacık ilçesine gece saatlerinde sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı, bölgede operasyon devam ediyor...

İstanbul’da Terör Örgütü ‘Daeş’ Operasyonu 02:36

İstanbul’da Terör Örgütü ‘Daeş’ Operasyonu

İstanbul’da Terör Örgütü ‘Daeş’ Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü DAEŞ’e yönelik Başakşehir’de bulunan lüks bir siteye operasyon düzenledi...

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı 01:04

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı

Tel Madik Köyü Terör Örgütü Deaş'ten Kurtarıldı Fırat Kalkanı harekatı kapsamında Azez, Cerablus Mari hattında terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyon düzenlenleyen ÖSO, Mari ilçesinin güneydoğusundaki Tel Madik köyünü t..

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. 00:45

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektr

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. Birleşmiş Milletler (BM), terör örgütü IŞİD militanlarının, işbirliğini kabul etmedikleri ve Irak güvenlik güçlerine a..

CHP'li Selin Sayek Böke PYD'ye Terör Örgütü Diyemedi 00:28

CHP'li Selin Sayek Böke PYD'ye Terör Örgütü Diyemedi

CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Habertürk ekranlarında katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Böke'ye Suriye'de PYDyapılanmasını terör örgütü olarak mı yoksa Kürtlerin temsilcisi olarak mı görü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz İzle..

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor 01:59

Terör Örgütü Ypg Pkk'nın İnleri Didik Didik Aranıyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de patlayıcı temizleme çalışmalarına devam eden Bornova Jandarma Komando ve polis özel harekat unsurları, terör örgütü YPG/PKK'nın sığınak olarak kullandığı mağara ve tünelleri didik..

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı 01:56

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'deki Halep kentinin kuzeyindeki Maarrat Umm Hawsh bölgesine dün düzenlediği hava harekatında PYD/YPG terör örgütüne ait topla..

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım 01:46

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması L

Başbakan Yıldırım- Irak'ın Terör Örgütlerini Zapturapt Altına Alması Lazım Başbakan Yıldırım, Irak'ın her şeyden önce orada barınan ve Türkiye'nin başını ağrıtan bu terör örgütlerini zapturapt altına alması lazım. ded..

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir Set Gibidir 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir Set Gibidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, terör örgütleriyle dünyanın geri kalan bölümü arasında adeta bir set gibidir. Eğer bu set yıkılırsa terö..

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası 03:31

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası

Terör örgütü DEAŞ hain saldırılarla Türkiye'yi hedef alıyor. Batılı ülkeler de terör paniği yaşıyor. Peki Türkiye ve Avrupa Birliği'nin terörle mücadelede nasıl bir tavır alması gerekiyor? Saldırıların önüne geçmek için ..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar! 01:36

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar!

Terör Örgütüyle El Ele Olanlar Bizimle İttifak Halinde Olamazlar! İzle..

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu 00:46

Terör Örgütü PKK'ya Ait İki Tünel Bulundu

Siirt'te terör örgütü PKK'ya ait iki tünel bulundu.Valilikten yapılan açıklamada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM) terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen başarılı çalışmalar sonucunda faaliyetleri durma noktasına ..