#Terör örgütü tİkko üyesi md

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı 01:23

Duruşmaya Getirilen Fetö'cüleri Halk Böyle Karşıladı

Siirt'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle, dönemin 3'üncü Komando Tugay Komutanı Ahmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu 110'u tutuklu 320 askerin yargılan..

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı 01:06

Deaş'ın Hücre Evinde Fetö Kitapları Çıktı

Güvenlik güçleri Gaziantep'de terör örgütü DEAŞ ve PKK'ya yönelik operasyonlar gerçekleştirdi. DEAŞ hücre evlerine yapılan baskında FETÖ'nün yayın organları tarafından çıkartılan kitaplar ele geçirildi. 5 DEAŞ'lı...

Fetö Lideri Gülen’den Darbecilere Övgü 00:33

Fetö Lideri Gülen’den Darbecilere Övgü

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen, örgüt militanlarına seslendiği konuşmasında, “Ne 27 Mayıs'ta, ne 12 Mart'ta darbe yapanlar yiyeceğimizi veriyorlardı. Bir tokat vurmadılar, bir saygısızlık göstermedi..

Operasyona Gitmek İsteyen Koca Yürekli Çocuk (Asker Ağabey Ben de Geleyim) 00:15

Operasyona Gitmek İsteyen Koca Yürekli Çocuk (Asker Ağabey Ben de Gele

Doğuda terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar kapsamında operasyona giden Mehmetçik, yolunu kesen çocuklarla vakit geçirmiş. Çocuklardan birinin Mehmetçiğe, Asker ağabey ben de geleyim demesi izleyenleri duygulandırm..

  • JET TV tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk 01:00

İyi ki Vardın Yiğit Çocuk

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında dün bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün memleketinde hüzün var. İlçe kırsalında evden erzak çalma olayı ve bunun terö..

Ünlü İsimlerden Eren Bülbüle Duygulandıran Paylaşımlar 16:07

Ünlü İsimlerden Eren Bülbüle Duygulandıran Paylaşımlar

Trabzon Maçkada terör örgütü mensuplarının askere ihbar eden 15 yaşındaki şehit Eren Bülbül için yapılan duygusal paylaşımlar....

  • ANKA tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Aranan Fetö Sanığı Antalya'da Yakalandı 00:36

Aranan Fetö Sanığı Antalya'da Yakalandı

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü sırasında Ankara'da telsizle mavi ışıklı araçlara ateş edin talimatı verdiği belirtilen ve hakkında yakalama kararı bulunan sanık eski yarbay Antalya'da yakalandı..

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı 04:38

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı

CHP'nin sözde adalet yürüyüşüne verdiği destekle bilinen terör örgütü PKK, Erdoğan'a karşı ittifak oluşturmak üzere CHP'yi de kendi bloğuna davet etti. CHP, HDP, Sözde MHP'li muhalifler, FETÖ ve PKK'nın nasıl aynı çizgiy..

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu 01:01

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu

Türk Yıldızları, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik anısına gösteri uçuşu yaptı...

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı 00:44

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Savunma Bakanı James Mattis'i kabulünde, ABD'nin terör örgütü YPG/PYD'ye desteğinden duyulan rahatsızlığı bir kez daha anlattı...

Irak Ordusu Telafer'i Işid'ten Geri Aldı 00:47

Irak Ordusu Telafer'i Işid'ten Geri Aldı

Irak hükümeti Telafer ilçe merkezine bağlı tüm semtlerin terör örgütü IŞİD’ten kurtarıldığı açıkladı. Operasyonları yöneten General Abdulamir Yarallah’ın yaptığı açıklamada, “terörle mücadele birimlerinin Telafer kentin..

Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine  Tekbir  Çalındı 00:42

Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine Tekbir Çalındı

Şırnak’ta 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammed Meriç Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Jandarma Ge..

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı 00:51

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı

Yunanistan'ın Rodos adasına gitmeye çalışan C.B, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü..

Süleyman Soylu'dan Chp’li Tanrıkulu’na Sert Tepki 01:41

Süleyman Soylu'dan Chp’li Tanrıkulu’na Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'yla mücadelede etkin rol üstlenen silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) eleştiren CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki gösterdi...

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi 03:20

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi

Şırnak'ın adı yıllarca terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla anılan, devlet eliyle ihya çalışmaları sayesinde büyük bir dönüşüm yaşanan Cizre ilçesi için tanıtım filmi hazırlandı...

Abd'nin Pkk_Pyd'ye Askeri Yardımı Sürüyor 02:03

Abd'nin Pkk_Pyd'ye Askeri Yardımı Sürüyor

DEAŞ'la mücadeleyi gerekçe gösteren ABD'nin, Suriye'de terör örgütü PKK/PYD'ye askeri yardımları devam ediyor. Önceki gün 70 tır yardım, Rakka'nın kuzeyindeki örgüt unsurlarına gönderildi...

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Fetö Operasyonu  35 Gözaltı 02:24

Fetö Operasyonu 35 Gözaltı

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.fet..

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı 01:51

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı

Terör örgütü PKK'dan kaçarak Diyarbakır'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin itirafları güvenlik güçlerince yürütülen müşterek operasyonlarla teröre göz açtırılmadığını gözler önüne serdi...

Mardin’de MİT ve Emniyet’ten Ortak DEAŞ Operasyonu 00:46

Mardin’de MİT ve Emniyet’ten Ortak DEAŞ Operasyonu

Mardin’de Emniyet Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığınca, terör örgütü DEAŞ’ın “Yalnız Kurt” olarak adlandırılan uyuyan iki ayrı hücre evine düzenlenen operasyonda, 4 şahıs gözaltına alındı, çok sayıda dijital malzeme ve d..

Vali Atik Operasyon Bölgesinde 03:21

Vali Atik Operasyon Bölgesinde

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütü PKK’nın Akmeşe grubu olarak bilinen 12 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu...

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı 01:18

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı

Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı...