#Terör örgütü tİkko üyesi md

İncirlik Hava Üssü'nde Savaş Uçağı Hareketliliği 00:41

İncirlik Hava Üssü'nde Savaş Uçağı Hareketliliği

Afrin'deki terör örgütü hedeflerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı devam ederken Adana'daki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda hava hareketliliği yaşandı...

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı 00:58

Tsk Destekli Öso Afrin'in Kuzey Batısında Böyle Çatıştı

TSK ve ÖSO, Afrin'in doğusundaki Azez'den öğle saatlerinde Burseya Dağı'na yönelik operasyon başlatmıştı. Stratejik önemdeki Burseya Dağı ele geçirildi. ÖSO'nun operasyon sırasında 2 PYD/PKK'lıyı esir aldığı öğrenildi. Ö..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Zeytin Dalı Harekat  Arkaplan 02:11

Zeytin Dalı Harekat Arkaplan

TSK, Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarına yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na başladı. Harekata giden süreç nasıl gelişti?..

Tsk, Azez'den Operasyon Başlattı 01:29

Tsk, Azez'den Operasyon Başlattı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile Zeytin Dalı Harekatında terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Afrin'e doğusundaki Azez'den operasyon başlattı...

Pkk'nın Sosyal Medya Yalanları 01:29

Pkk'nın Sosyal Medya Yalanları

Sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve TSK'nın Afrin'deki terör örgütü hedeflerine yönelik harekatı sırasında çekildiği iddia edilen 4 fotoğrafın, eski tarihli ve farklı olaylara ait olduğu ortaya çıktı...

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı 03:05

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı Adana merkezli İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) SGK yapılanmasını yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Ada..

Zeytin Dalı Harekatı  Pyd Pkk'nın Afrin'deki Mevzileri Ateş Altına Alındı 01:30

Zeytin Dalı Harekatı Pyd Pkk'nın Afrin'deki Mevzileri Ateş Altına Alı

Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki mevzilerine Türk Silahlı Kuvvetlerince, topçu atışı yapılıyor...

Afrin Şehidinin Ağabeyi Necip Özalkan  Koşarak Şehadet Şerbetini Içmeye Gitti 01:34

Afrin Şehidinin Ağabeyi Necip Özalkan Koşarak Şehadet Şerbetini Içmey

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın başkentin Sincan ilçesindeki babaevinde yas var...

Suriyeliler Afrin'de Savaşmak Için Askerlik Şubelerine Akın Etti 01:15

Suriyeliler Afrin'de Savaşmak Için Askerlik Şubelerine Akın Etti

Şanlıurfa'da bir grup Suriyeli, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için Şanlıurfa Askerlik Şubesi'ne başvuru yaptı. Ellerinde Türk bayraklarıyla şube önünde toplanan Suriyeliler, terör örgütü..

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi 01:32

Camiye Atılan Rokete Böyle Karşılık Verildi

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede 07:14

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede

Bilezikli Kadın Peşmergeler Cephede Musul operasyonu kapsamında kollarında oje ve makyajını ihmal etmeyen kolları altın bileziklerle sıralanmış kadın Peşmergeler Başika’da yürütülen operasyona katılıyor. Musul’un terö..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı 01:17

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in H

Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamında Görev Yapan 2 Uzman Çavuş, Işid'in Havan Topuyla Düzenlediği Saldırıda Yaralandı Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan 2 uzman çavuş, IŞİD'in havan topuyla düzenledi..

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon- 11 Kişi Gözaltında 00:54

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon-

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına Operasyon- 11 Kişi Gözaltında Son dakika gelişmesi... FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da bulunan polis okullarının imam ve abilerine yönelik operasyon kapsamında ..

Kilis'te Camiye Roket Atıldı  15 Yaralı 03:01

Kilis'te Camiye Roket Atıldı 15 Yaralı

Suriye'nin Afrin bölgesinden terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca ateşlenen roket Kilis merkezde Çalık Camii'nde namaz kılan cemaatin üzerine düştü. Bölgeden gelen ilk bilgilere 15 kişinin yaralandığı belirtildi. İşte olay..

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı 00:38

Tsk Bomba Yağdırdı Vatandaşlar Böyle Saydı

Kilis'te atılan roket sonrasında TSK saldırıya misli ile karşılık verdi. Camiye isabet eden ve 8 kişinin yaralandığı olay sonrasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Öncü Pınar Sınır kapısında bulunan birliğinden çok namlulu s..

Almanya'da Camilere Saldırılar Sürüyor 01:08

Almanya'da Camilere Saldırılar Sürüyor

Almanya’nın Hannover kentinde terör örgütü PYD/PKK yandaşları, camiye saldırı düzenledi...

Hain Saldırıdan Bir Gün Önce Şehit Olmak İstiyorum Demiş 02:05

Hain Saldırıdan Bir Gün Önce Şehit Olmak İstiyorum Demiş

Terör örgütü PYD/PKK mensuplarının saldırısı sonrası camide hayatını kaybeden iki kişiden 72 yaşındaki terzi Muzaffer Aydemir'in saldırıdan bir gün önce iş yerini ziyaret eden vali ve belediye başkanına, şehit olmak ist..

Roketin İsabet Ettiği Üç Asırlık Çalık Camisi 01:55

Roketin İsabet Ettiği Üç Asırlık Çalık Camisi

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca Kilis kent merkezini hedef alan roketli saldırı sonucu büyük oranda hasar gören Çalık Camisi, onarım çalışmaları tamamlanana kadar ibadete açılmayacak...

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

50 Yıldır Esed Bugün De Pyd Pkk Aynı Zulmü Yapıyor 01:44

50 Yıldır Esed Bugün De Pyd Pkk Aynı Zulmü Yapıyor

Suriye'nin Haseke ilinin Amuda ilçesinde 2013'te terör örgütü PYD/PKK tarafından gerçekleştirilen katliamdan kaçarak 11 çocuğu ile Türkiye'ye sığınan Süleyman Muhammed Ömeroğlu, Zeytin Dalı Harekatı'na gönülden destek ve..

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce