#Terör örgütü tİkko üyesi md

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Suriye'de Olsak Pyd Çocuklarımızı Elimizden Alır 02:17

Suriye'de Olsak Pyd Çocuklarımızı Elimizden Alır

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli Kürtler, terör örgütü PYD/PKK'nın tehdit ve baskıları nedeniyle ülkelerine dönemiyor...

Abd'deki Türk Vergi Mükelleflerinden Pyd Pkk Tepkisi 01:57

Abd'deki Türk Vergi Mükelleflerinden Pyd Pkk Tepkisi

ABD'de yaşayan Türk toplumu, ödedikleri vergilerle terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'ye yardım yapılmasına tepki göstermek amacıyla Kongre binası önünde basın toplantısı düzenleyerek tepkilerini dile getirdi...

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 00:32

Şehit Recep Çetin'e Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Zeytindalı Harekatı kapsamında Afrin'in Bilal Köy mevkinde bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile girilen çatışmada Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kahraman Uzman Çavu..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Salih Müslüm Nereye Giderse Gitsin Peşini Bırakmayacağız 01:08

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Salih Müslüm Nereye Giderse Gitsin Peşini

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslüm'ün iadesine ilişkin, Bu çabalarımız sadece Çekya ya da Almanya ile sınırlı değildir. Salih Müslüm nereye giderse gitsin peşini bırakmayac..

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı 00:54

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı

Ankara merkezli 81 ildeki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli'de gözaltına alınan 17 zanlıdan 15'i tutuklandı.'Mahrem imamlara' yönelik soruşturma kapsamı..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı 00:34

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı

Elazığ merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 eski polisten 7'si tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturm..

Afrin'in Cinderes Beldesini Havadan Görüntülendi 01:03

Afrin'in Cinderes Beldesini Havadan Görüntülendi

Afrin'de terör örgütü PYD/PKK'nın kontrolündeki Cinderes beldesi havadan görüntülendi...

Afrin'de PKK'nın Şeker Karaborsası Ele Geçirildi 01:21

Afrin'de PKK'nın Şeker Karaborsası Ele Geçirildi

Firas PAŞA Komutasındaki Türkmen Muntasır Billah Tümeni Dunballı Köyünde Terör Örgütü PKK'nın şeker karaborsa deposunu ele geçirdi...

Dhkp-c Bağlantılı Derginin Merkezinde Sürgülü 7 Çelik Kapı 01:01

Dhkp-c Bağlantılı Derginin Merkezinde Sürgülü 7 Çelik Kapı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüce terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı yayın organına düzenlenen operasyondan çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. 1 kişinin gözaltına alındığı baskınlarda karşılaşıldığı belirtilen ark..

Ypg Pkk Mayını Sivilleri Hedef Aldı 01:05

Ypg Pkk Mayını Sivilleri Hedef Aldı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan temizlenen Şaran köyünde, teröristlerce evinin bahçesine tuzaklanan mayına basan kişi hayatını kaybetti...

Afrin'de Teröristlerin Sivilleri Katlettiği Tuzaklama Anları Görüntülendi 02:31

Afrin'de Teröristlerin Sivilleri Katlettiği Tuzaklama Anları Görüntüle

Terör örgütü PYD/PKK, Afrin'in Kurayriyah köyünde sivillerin çıkışına engel olmak için yollarını bombalarla tuzakladı...

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü 00:46

Cinderes'e Gazeteci Olarak Sızmaya Çalışan Teröristler Böyle Öldürüldü

TSK ve ÖSO tarafından 2 gün önce terör örgütü PKK/PYD'den temizlenen Kefer Safra Köyü'ne Cumartesi gecesi sızan 5 teröristten 2'sinin gazeteci kimliği taşıyan kadın olduğu ortaya çıktı. Teröristler, daha sonra çıkan çatı..

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Uzaylı Pkklı 00:59

Uzaylı Pkklı

Silahlı İHA ve insanlı keşif uçaklarının akınları PKK’yı bunalttı. Teröristler termal kameralardan kaçabilmek için alüminyum folyoya sarınmaya başladı. TSK’nın son dönemde terörle mücadelede özellikle SİHA’lar (Silahlı İ..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..

YPG-PKK'nın Sözde Özel Kuvvetleri ÖSO'ya Direnemedi 01:30

YPG-PKK'nın Sözde Özel Kuvvetleri ÖSO'ya Direnemedi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezine ilerleyen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), terör örgütü YPG/PKK'nin sözde özel kuvvetlerine ait üssü kısa bir çatışmadan sonra ele geçirdi...

Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi 00:58

Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi

Lübnan ordusu, ülkenin doğusundaki dağlık bölgede IŞİD’e karşı başlattığı operasyonda, örgüte ait 11 noktanın imha edildiğini duyurdu. IŞİD’in kontrolündeki alanın yaklaşık üçte birinde teröristlerin püskürtüldüğü belir..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Afrin'den Çıkmak Isteyen Sivilleri Tehditle Durdurdular 01:13

Afrin'den Çıkmak Isteyen Sivilleri Tehditle Durdurdular

Afrin'de terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerin kendilerini sivil kalkan olarak kullandırmak istemeyen ve bölgeden çıkmaya çalışan halkı silahlarıyla tehdit ederek durdurma anı TSK'ya ait insansız hava araçlarınca görüntü..

Mardin'de Ele Geçirilen 1 Ton Patlayıcı Böyle İmha Edildi 01:51

Mardin'de Ele Geçirilen 1 Ton Patlayıcı Böyle İmha Edildi

Mardin'in Nusaybin ve Artuklu ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda bin ton 20 kilogram patlayıcı ele geçirildi. Ele geçirilen patlayıcıların imha edilmesi kameraya yansıdı...

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı 02:52

Şok Görüntüler: PKK Afrin'den Çıkmak İsteyen Sivillere Ateş Açtı

Terör örgütü YPG/PKK, Afrin ilçe merkezinde kontrolü kaybediyor. Sivil kalkan olarak kullanılmak istemeyen halk, Afrin merkezinden çıkmak için araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu. Teröristler, merkezden uzaklaşmak istey..