#Teröre karşı

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti 01:57

Usta sanatçı Hikmet Karagöz hayatını kaybetti

EN BÜYÜK ŞABAN'DA KEMAL SUNAL'A KÖPRÜYÜ SATAN DOLANDIRICI,,, BİZİMKİLER'İN ÇAYCI ABBAS IYDI... OYUNCU-RESSAM HİKMET KARAGÖZ BU SABAHA KARŞI HAYATA GÖZLERİNİ YUMDU. ACI HABERİ KIZI ZEYNEP KARAGÖZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ..

Fransız Bakan Türkiye'yi AB'ye Şikayet Etti 01:32

Fransız Bakan Türkiye'yi AB'ye Şikayet Etti

Fransa'nın dış ticaretten sorumlu devlet bakanı Franck Riester, Avrupa Birliği'ne çağrıda bulundu. Bir sonraki zirvesinde Türkiye'ye karşı adım atmak zorunda olduğunu belirtti...

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak 16:33

Ayasofya İbadete Açılacak Mı- Danıştay'ın Kararı Ne Olacak

İstanbul’un fethinden sonra Fatih tarafından camiye çevrilen Ayasofya, 500 yıl cami olarak hizmet vermişti. Fethin sembolü olarak görülen Ayasofya, 24 Kasım 1934 tarihinde çıkarılan bir kararname ile müzeye çevrilmişti. ..

Fransa'ya Öfke Dalga Dalga Yayılıyor 01:27

Fransa'ya Öfke Dalga Dalga Yayılıyor

Fransız yetkililerin İslam karşıtı açıklamalarına tepkiler giderek arttı. Birçok Müslüman ülke Fransa’ya karşı birleşti...

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı 04:32

Enkazdan çıkan dram- Ölen torununun elini 14 saat bırakmadı

İzmir’de meydana gelen 6,6’lık deprem sonrasında 4 bloğundan 3’ü yan yatan ve çökme tehlikesine karşı iş makineleriyle desteklenen Barış Sitesi enkazından bir aile dramı çıktı. Ölen 10 yaşındaki torununun elini kurtarılı..

Tavan vantilatörü sallanma sorunu ? 12:00

Tavan vantilatörü sallanma sorunu ?

Tavan vantilatörü doğru bir şekilde montaj yapılmazsa balans yapma ( sallanma ) ve ses çıkartma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. https://www.hunterfan.com.tr/ Bizi Sosyal Medyada Takip Edin! https://w..

Paraşüt Macerasında Ayılıp Bayılan Adam 00:14

Paraşüt Macerasında Ayılıp Bayılan Adam

Onlarca metre yükseklikten atladıktan sonra adrenaline karşı koyamayan adam havada defalarca bayıldı...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yerli Aşı İlk Kez İnsanda Denendi! 06:52

Yerli Aşı İlk Kez İnsanda Denendi!

Erciyes Üniversitesi'nde COVID-19'a karşı geliştirilen ERUCOV-VAC aşı adayının ilk dozu bir gönüllüye uygulandı...

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti 07:12

Sınav yolunda kaza geçirdi, hastane yerine YKS'ye gitti

Maltepe'de ablasını sınava yetiştirmek isteyen bir motosikletli kaza yaptı. Kazada yaralanan genç kıza ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen öğrenciyi sınava polis ekiple..

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Ambulansı sollarken gelen facia! 4 ölü, 3 yaralı 01:23

Ambulansı sollarken gelen facia! 4 ölü, 3 yaralı

Nevşehir’in Balcın köyü yakınlarında ambulansı sollamaya çalışan otomobil, karşı yönden gelen kamyonetle çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı...

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..

Meclis'te gergin oturum! 01:55

Meclis'te gergin oturum!

MECLİS'TE AK PARTİ İLE CHP'Lİ MİLLETVEKİLLERİ YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİ. BU KEZ TANSİYONU YÜKSELTEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KKTC'DEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI ÖNERİSİ OLDU...

Hanımlardan Halı Saha Maçına İzin Alma Yöntemi 00:29

Hanımlardan Halı Saha Maçına İzin Alma Yöntemi

Evli erkeklerin haftada bir yaptığı en büyük etkinlik olan halı sahaya izin vermeyen hanımlara karşı ilginç bir yöntem karşınızda..

  • PengoTV tarafından
  • 126 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti 04:29

Cansız Kovid-19 Virüs Enjekte Edilen Atlar 45 Gün Sonra Antikor Üretti

Adıyaman’da atlara enjekte edilen cansız Kovid-19 virüslerinden, atlar 45 gün sonra antikor üretti. Ülkemizde ve Dünya’da bir ilk olan bu çalışmada hayvan testleri aşamasına gelindi. ‘Covidsera’ ismi verilen antiserum ça..

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi 04:25

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi

İstanbul'da korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında başlayacak olan kısıtlama öncesi, son mesai saatinde trafik ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu. Metrobüse binecek olan vatandaşların sosyal mesafe kulları..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

İnternette kapora tuzağı! 01:46

İnternette kapora tuzağı!

YOZGAT POLİSİ KAPORA DOLANDIRICILARINA KARŞI HALKI UYARMAK İÇİN SOSYAL DENEY HAZIRLADI. İNTERNETE SATILIK OTOMOBİL İLANI VERDİ. O İLANA KANANLAR HEMEN TELEFONA SARILDI...

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza 01:37

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza

Sosyal medya devlerine Türkiye ikinci bir ceza kesti. Bu çerçevede Türkiye'de temsilci bulundurma şartını yerine getirmeyen Facebook, Twitter, Youtube, TikTok ve Instagram şirketlerine 30 milyon lira para cezası uyguland..

İlk Korona Aşısı 11 Aralık'ta Uygulanacak 02:12

İlk Korona Aşısı 11 Aralık'ta Uygulanacak

Koronavirüs salgınına karşı geliştirilen aşıda ilk uygulama tarihi belli oldu. İlk aşı 11 Aralık'ta uygulanacak. Aşıda öncelik sağlıkçılarda ve kronik hastalarda olacak. İşte detaylar.....

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı 02:18

İstanbul Yağmurla Nefes Aldı

Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya olan İstanbul beklediği yağmura kavuştu. Yağmur bir nebze olsun nefes aldırdı ama barajlarda durum hala kritik. Son 40 yılın en kurak sonbaharını geçiren Türkiye için susuzluk tehlikes..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Maske Takılıyken Sigara İçmenin Yolunu Bulan Yurdum İnsanı 00:03

Maske Takılıyken Sigara İçmenin Yolunu Bulan Yurdum İnsanı

Corona virüse karşı alınabilecek en etkili yöntemlerden biride maske takmak. Maske takmak en çok sigara tiryakilerini etkiliyor. Ancak bu amca işin çözümünü bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 4 yıl önce
56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, kurşun 15:34

Antalya’da denizin dibinden çıkanlar- Maske, eldiven, cep telefonu, ku

Koronavirüs salgınıyla beraber plastik ürünlerin, maske ve eldivenlerin kullanımı arttı. Bu ürünlerin kullanıldıktan sonra atık olarak doğru yerlerde toplanamaması durumunda da doğaya, çevreye, insan sağlığına zararları..