#Teröre karşı

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

Böyle kaza görülmedi! 01:39

Böyle kaza görülmedi!

KARŞI YÖNDEN GELEN SÜRÜCÜ BİR ANDA BURNUNUN DİBİNDE BİTTİ... KENDİ YOLUNDA GİDEN KAMYONETE ÖNDEN ÇARPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE, KAMYONDAKİ 5 KİŞİ DE YARALANDI... GÖREN, 'BU NASIL KAZA?' DEMEKTEN KENDİNİ ALAMADI.....

Koronavirüse karşı hamsi! 02:22

Koronavirüse karşı hamsi!

HAFTADA 3 GÜN HAMSİ TÜKETMEK, KORONAVİRÜSE KARŞI DİRENCİ ARTTIRIYOR... NASIL DERSENİZ, KORONAVİRÜSLE SAVAŞTA ÖNEMLİ YER TUTAN D VİTAMİNİNİ, GÜNEŞİ NADİR GÖRDÜĞÜMÜZ BU KIŞ AYLARINDA EN ÇOK HAMSİDEN ALABİLİYORUZ... AMA PİŞ..

Ceza yememek için güvenlik kameralı önlem! 02:00

Ceza yememek için güvenlik kameralı önlem!

POLİS BASKININA KARŞI KAPIYA 4 GÜVENLİK KAMERASI YERLEŞTİRDİLER... ELLERİNE DE AMATÖR TELSİZLERİ ALDILAR... GÜYA EKİPLER GELİNCE BİRBİRLERİNE HABER VERECEKLERDİ... AMA UYANIKLARIN NUMARASI POLİSE SÖKMEDİ...

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Bir garip kuş kavgası! 02:55

Bir garip kuş kavgası!

YAŞLI BİR ÇİFT, PENCERELERİNİN ÖNÜNE DIŞARIDAKİ KUŞLAR İÇİN BİR KAP SU, BİR KAP YEM KOYUYORLARDI... BAŞLARINA GELMEYEN KALMADI... GELEN KUŞLAR YÜZÜNDEN CAMININ KİRLEDİĞİNİ ÖNE SÜREN KARŞI KOMŞU, YAŞLI ÇİFTİ TEHDİT ETTİ, ..

Koronanın uğramadığı 2 adres... 01:29

Koronanın uğramadığı 2 adres...

KİMSE KİMSEYE DARILIP GÜCENMEDİ; KOMŞU, AKRABA ZİYARETLERİNE ARA VERİLDİ. KURALLARDAN ASLA VAZGEÇİLMEDİ. VE İKİ ADRES KORONAYA KARŞI ZAFERİNİ İLAN ETTİ...

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır 04:07

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesi Bahçelievler’de hazırlıklar tamamlandı. Karın aniden bastırması ihtimaline karşı çok sayıda personel ve iş makineleri cadde ve sokaklarda yerlerini aldı...

Eski manken Ebru Şimşek’ten Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalar 03:41

Eski manken Ebru Şimşek’ten Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalar

Eski manken Ebru Şimşek, Adnan Oktar'a karşı yıllarca tek başına mücadele verdiğini anlatıp, Oktar’a verilen 1075 yıllık hapis cezası sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz 05:02

Prof. Dr. Faruk Aydın- Birinci dalganın ikinci pikindeyiz

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Aydın, Trabzon’un yanı sıra özellikle ilçelerde koronavirüs vaka sayıların artış eğiliminde old..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor! 02:25

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor!

ACI BİBER TÜKETMEK, ERKEN ÖLÜM RİSKİNİ AZALTIYOR! AMERİKA'DA ÜNLÜ BİR KLİNİK, YENİ BİR ARAŞTIRMANIN ÇARPICI SONUÇLARINI AÇIKLADI... 570 BİN KİŞİ ÜZERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMAYA GÖRE, ACI BİBER KANSERE, DİYABETE, OBEZİTEYE K..

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak 01:27

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak

Avrupa'da seyahatler için getirilmesi düşünülen aşı sertifikası programı bir süreliğine ertelendi. Bir araya gelen AB üye ülkeleri mutant virüsün hızlı artışına karşı daha sert ve caydırıcı kararlar alacaklarını açıkladı..

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler 01:30

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler

Bursa'da görev yapan Op. Dr. Ahmet Ümit Sabancı, bir grup öğretim üyesi ile birlikte yeni tip koronavirüse karşı etkili nanoteknolojik solüsyonlar geliştirdi. Burun ve ağız spreyi olarak kullanıma sunulan solüsyonlar kor..

Alarm sistemine folyolu önlem! 01:47

Alarm sistemine folyolu önlem!

ÇALDIĞI KIYAFETLER MAĞAZA ÇIKIŞINDA ÖTMESİN DİYE, ALARM SİSTEMİNE KARŞI FOLYO HAZIRLADI... KIYAFETLERİ SIRT ÇANTASININ İÇİNDE MAĞAZADAN ÇIKACARACAKTI AMA ÇALIŞANLARIN KABİNDEKİ ASKILARI SAYDIĞINI HESABA KATAMADI.....

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Bu Mahalle Her Gün 16 Santimetre Kayıyor 01:52

Bu Mahalle Her Gün 16 Santimetre Kayıyor

Isparta’da bir mahalle heyelan tehlikesiyle karşı karşıya. Her gün 16 santim kaydığı belirlenen mahallenin acilen boşaltılması gerekiyor. Ancak vatandaşlar buna pek sıcak bakmıyor...

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor 02:34

Gıdada Fahiş Fiyata Yeni Tedbirler Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışa kalıcı çözüm bulunmasına yönelik talimat verdi. İşte bu kapsamda vatandaşın cebine göz diken, sebepsiz yere etiketleri şişiren fırsatçılara karşı yeni tedbir..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Mutasyonlu Virüs Kabusu Başladı 01:58

Mutasyonlu Virüs Kabusu Başladı

Kısıtlamalarda esnemeye gidilmesi beklenirken, bu kez mutasyonlu virüs kabusu başladı. Türkiye'de mutasyonlu virüse yakalananların sayısı arttı 128 oldu. Uzmanlar uyarıyor, hızlı yayılan mutasyonlu virüse karşı tedbirler..

Türkiye WhatsApp'tan Bilgi ve Belge İstedi 02:05

Türkiye WhatsApp'tan Bilgi ve Belge İstedi

Haberleşme programı WhatsApp güncelleme adı altında Türkiye'deki kullanıcıların bilgilerini paylaşmak istiyor. Bu dayatmaya karşı kişisel verileri koruma kurulu harekete geçti. WhatsApp hakkında inceleme başlatan kurul, ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Yeni Anayasa- Açıklaması 03:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan -Yeni Anayasa- Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Yeni bir anayasayı tartışmanın zamanı geldi dedi. Cumhurbaşkanı, gıda fiyatlarındaki artışa karşı da devreye gireceklerini s..

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu! 05:45

İzmir'i sağanak sonrası sel vurdu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kıyı Ege'de turuncu uyarıda bulunmuş ve İzmir ve Aydın çevrelerini çok kuvvetli sağanak yağışa karşı uyarmıştı. Dün gece saatlerinde İzmir'de başlayan sağanak yağış kenti adeta felç etti. Bir..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Yıkımda hesap hatası 01:27

Yıkımda hesap hatası

İSTANBUL BAĞCILAR'DA 3 KATLI BİR BİNA DEPREMDE BÜYÜK HASAR GÖRME RİSKİNE KARŞI YIKILDI... ANCAK YIKIM ESNASINDA İŞİN UCU YAN BİNAYA DA UZANDI. KISITLAMADA MAHALLELİ EVDE ÖYLE SIKILMIŞTI Kİ, TEHLİKEYE RAĞMEN OLAN BİTENİ Y..

İşte fenomenlerin virüslü partisi! 01:46

İşte fenomenlerin virüslü partisi!

KORONAVİRÜSE KARŞI ÖNLEMLER ARTTIRILDIKÇA ARTTIRILIYOR, AMA BİR YANDAN DA KENDİNİ BİLMEZLERHEP İŞ BAŞINDA. AVCILARDA BİR GRUP YOL KENARINDA GÖBEK ATTI, HALAY ÇEKTİ.. SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İSE YASAKLARI HİÇE SAYIP PART..

Pentagon'un S-400 İnadı 01:03

Pentagon'un S-400 İnadı

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Kirby, S-400'lere karşı pozisyonlarının değişmediğini vurgulayarak Türkiye'ye S-400 sistemlerinden vazgeçmesi çağrısında bulunuyoruz. dedi...

Merkel Kısıtlamaları Savundu 01:42

Merkel Kısıtlamaları Savundu

Almanya koronavirüs mücadelesinde kısıtlamaların süresini uzatma kararı aldı. Tepkilere karşı tedbirler yasal dedi. Öte yandan İngiltere koronayla mücadelenin 10 yıl süreceğini açıkladı...