#Teröre karşı

İddia Uğruna Suya Düşen Adam 00:41

İddia Uğruna Suya Düşen Adam

Ormanlık alanda akan küçük akarsudan karşı tarafa geçeceğini iddia eden adam kızı ile iddiaya girmiş. Adam hem iddiayı kaybetmiş hem ıslanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı 03:28

Şehit ailesinden Kılıçdaroğlu'na tokat gibi yanıt - İhlas Haber Ajansı

Şehit polis memuru Vedat Kaya’nın annesi Emine Kaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun telefonla görüşme isteğine karşı Kılıçdaroğlu bizi hangi yüzle arıyor dedi...

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar 04:23

Sinyal Yakalayabilmek İçin 500 Metre Yol Yürüyorlar

Sivas’ın Altınyayla ilçesi Kızılhüyük köyünde yaşayan vatandaşlar, evlerinde telefonları çekmeyince köyün zirve noktasına çıkarak Kayseri’den gelen sinyallerle telefon görüşmesi yapmaya çalışıyor Sivas’ın Altınyayla ilçe..

Tehlikeyle kol kola... 01:11

Tehlikeyle kol kola...

ONLAR İÇİN EKMEK ASLANIN DEĞİL DEĞİL ADETA RÜZGARIN KOLLARINDA... HER AN TEHLİKEYLE KARŞI KARŞIYALAR.. İŞTE İPLE ERİŞİM TEKNİSYENLERİNİN METRELERCE YÜKSEKTE ZORLU MESAİSİ.....

Baklava mı, sütlaç mı? 02:50

Baklava mı, sütlaç mı?

ÜNLÜ GURME VEDAT MİLOR TATLI BİR REKABETİN DAHA YOLUNU AÇTI. TATLI SEVERLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ. BAKLAVA MI SÜTLAÇ MI SORUSUNA BAKIN KİM NE CEVAP VERDİ?..

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe 03:31

Erzurum’da Şiddete Dikkat Çeken Büfe

Erzurum’da bir esnaf şiddete dikkat çekmek için iş yerinin dışını sosyal mesajlarla kaplattı. Meşhur tostlarıyla vatandaşların karnını doyurduğu büfe ayrıca şiddete karşı farkındalık oluşturuyor. Erzurum’un Yakutiye ilçe..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Rusya'da kaza yapan araç ortadan ikiye bölündü 00:21

Rusya'da kaza yapan araç ortadan ikiye bölündü

Rusya’nın Krasnodar bölgesindeki Gelencik kasabasında karşı yönden gelen bir araç ile çarpışan otomobil ortadan ikiye bölündü...

Kız İstemeye Hazırlıklı Giden Damat 00:03

Kız İstemeye Hazırlıklı Giden Damat

Kız isteme merasiminin değişilmezi olan tuzlu kahveye karşı hazırlıklı gelen damat karşınızda... Damat uyanık çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video) 03:05

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video)

CARPE DIEM (ANI YAŞA) Biliyor Biliyor biliyor O beni iyi biliyor Kararım Galiba bu sefer Sahiden bitiyor Sıkı sıkı tutamadı elimi Sürekli yere düşüyor Aramızı bulamadık İnsan yanında Yalnız geziyor Bir dakika ..

Hırsıza sahte altın tuzağı 02:06

Hırsıza sahte altın tuzağı

HIRSIZA KARŞI ALARMLA, ÇELİK KASAYLA TEDBİR ALANLAR ÇOK... AMA EVE SAHTE ALTIN YERLEŞTİRİP, TUZAK KURANI HİÇ DUYMAMIŞTIK... İSTANBUL'DA BİR KADIN BUNU YAPTI... HIRSIZI GAFİL AVLADI.....

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayrete düşürdü 03:55

İstanbul’da binaya 'örümcek adam' gibi tırmanan hırsız vatandaşı hayre

Beyoğlu’nda bir hırsız, güpegündüz vatandaşların gözü önünde bir binaya adeta “örümcek adam” gibi tırmandı. Camlarını kırarak girdiği iki daireden dizüstü bilgisayar çalan hırsız, karşı binadaki dairelerin de musluk, bat..

İstanbul'a da 'kırmızı fatura' 02:15

İstanbul'a da 'kırmızı fatura'

BİZE KIRMIZI PEK DE YAKIŞMIYOR DOĞRUSU...1.5 AYDA YÜKSEK RİSKLİ ŞEHİRLER ARASINA GİREN İSTANBUL DA TEDBİRSİZLİĞİN BEDELİNİ DAHA FAZLA KISITLAMAYLA ÖDEYECEK... BİR KEZ DAHA DEĞİŞEN KURALLAR TARTIŞMA YARATTI... DESTEKLEYEN..

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi! 01:57

''Kovid-19 test kiti'' tehlikesi!

BİR YANDAN KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE SÜRÜYOR BİR YANDAN DA FIRSATÇILAR İŞ PEŞİNDE... BU KEZ KOVİD-19 TEST KİTLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKARDILAR. SAĞLIK BAKANLIĞI O BÜYÜK TEHLİKEYE KARŞI HERKESİ UYARIYOR...

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Brezilya’da tırın çarptığı otobüs alev aldı- 1 ölü 00:30

Brezilya’da tırın çarptığı otobüs alev aldı- 1 ölü

Brezilya’da katran yüklü tır, kavşaktan kontrolsüz şekilde geçiş yapan aracı biçmesinin ardından karşı yönden gelen otobüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile otobüs alev alırken, kazada araç sürücüsü hayatını kaybetti...

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı! 02:10

Sosyal medya fenomenleri partide basıldı!

İSTANBUL'DA SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN KAR MASKELİ, KOSTÜMLÜ PARTİSİ VARDI. SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNİN VİLLADAKİ PARTİSİNİ, SABAHA KARŞI POLİS BASTI... 25 KİŞİYE CEZA KESİLDİ.....

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Tavan Vantilatörü Montajı Nasıl Yapılır ? 05:44

Tavan Vantilatörü Montajı Nasıl Yapılır ?

Tavan vantilatörü doğru bir şekilde montaj yapılmazsa balans yapma ( sallanma ) ve ses çıkartma gibi problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Yetkili tavan vantilatörü teknik servislerinden destek alarak tavan vantil..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

Restoranda Komik Maskesiyle Sipariş Veren Kız 00:33

Restoranda Komik Maskesiyle Sipariş Veren Kız

Corona virüse karşı alınacak en önemli önlem olan maske takmak bu kız için espri konusu olmuş. Kız taktığı komik maske ile bir restorana gitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 3 yıl önce
38 günde 100 ton deniz salyası toplandı 02:56

38 günde 100 ton deniz salyası toplandı

İzmit Körfezi’nde balıkçıların korkulu rüyası haline gelen deniz salyasına karşı mücadele sürüyor. 38 gündür süren temizlik çalışmaları kapsamında balıkçıların avlanmalarını durduran 100 ton deniz salyası toplandı...

Biyokütle enerji santrali yangınında alevler 60 dönümlük alanı etkiledi 03:24

Biyokütle enerji santrali yangınında alevler 60 dönümlük alanı etkiled

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesindeki biyokütle enerji santralinde 15 gün sonra çıkan ikinci yangın 60 dönümlük alanı etkilerken yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Bölgede ayrıca sabotaj ihtimaline karşı cumhuriyet..

Üsküdar’da defineciler tarihi köşkü talan etti 04:36

Üsküdar’da defineciler tarihi köşkü talan etti

Üsküdar, Kandilli’de bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Kandilli Köşkü, altın bulma hayaliyle kaçak kazı yapan definecilerin hedefi haline geldi. Defineciler tarafından talan edilerek h..

25 Haziran'da beraberiz... 00:05

25 Haziran'da beraberiz...

Teknolojide tekelleşmiş yabancı uygulamalara karşı yerli uygulamaların tanıtımını yapacağımız kanalımız 25 Haziran'da yayına başlıyor.....

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..