#Teröre karşı

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şi..

  • Dizi TV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Altında 'taklit' modası! 02:51

Altında 'taklit' modası!

ALTIN ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN: ELE GÜNE KARŞI BAŞINIZI ÖNE EĞDİRMEYECEK ALTERNATİF DÜĞÜN TAKILARI VAR ARTIK....YANİ BİR ZAYTUNG HABERİ DAHA GERÇEK OLDU..ÇEYREK, GRAM, GRAMIN YARIMI DERKEN,,, İMİSTASYON ALTIN DA İLGİ GÖRMEY..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Kim bu müfettişler 02:46

Kim bu müfettişler

İSTANBULLULARIN YENİ DERDİ FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ... BİRÇOK SÜRÜCÜ, FOTOĞRAFI, BELGESİ OLMADAN BİNLERCE LİRALIK CEZALARLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR... PEKİ BU FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ KİM, İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ KAFALARINA ..

Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..

Error Veren Lada 00:32

Error Veren Lada

Çift şeritli yolda sollama yapan Lada sürücü karşı şeritten gelen araba yüzünden panik yapmış, Lada yola tutunamayınca kaza yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gaz pedalı takılı kalan TIR dehşet saçtı; 1 ölü 04:32

Gaz pedalı takılı kalan TIR dehşet saçtı; 1 ölü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada gaz pedalı takılı kalan TIR’ın dorsesinde yüklü 3 ton ağırlığındaki çelik saç makarası,karşı yönden gelen otomobilin üzerine düştü. Otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti. G..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna Saat Düzenlemesi Geldi 27:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Korona Tedbirlerini Açıkladı! Hafta Sonuna

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Erdoğan, Maraş'ta gerçekleştirdiğimiz program, bölgenin bundan sonra hızla canlanmasını sağlayacak adımlar konusundaki kararlılığımızın ifadesidir. dedi. (Kapalı..

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD 1:38:38

Ezel - Ezel 16.Bölüm | Dönüş Yolu - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 16. Bölüm ÖzetnnEzel öyle bir koz geçirdi ki eline, artık Ezel için değil, Ömer için umut var. Ama oyun bitmedi. İntikam planında açık kalan tek uç kapatılmalı, Serda..

  • Dizi TV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Z kuşağı araba istemiyor! 01:55

Z kuşağı araba istemiyor!

OTOMOTİV SEKTÖRÜ, MÜLKİYETE KARŞI ÇIKAN Z KUŞAĞINI, KENDİLERİNİ ZORLAYAN PAZAR OLARAK GÖRMEYE BAŞLADI. ZİRA HEM FİYATLARIN YÜKSEKLİĞİ HEM DE YAŞAM TARZI NEDENİYLE Z KUŞAĞI ARABA SAHİBİ OLMAK İSTEMİYOR...

Çocuğunun gözü önünde 02:31

Çocuğunun gözü önünde

FELÇ KALMA RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA..

Onlar uyurken eve hırsız girdi 02:08

Onlar uyurken eve hırsız girdi

ANNE, BABA VE ÇOCUK... SABAHA KARŞI DERİN UYKUDAYKEN, İKİ HIRSIZ EVE GİRDİ... BAŞUÇLARINDAKİ TELEFONLAR BİLE ÇALINDI AMA ÜÇÜNÜN DE RUHU DUYMADI... YAŞADIKLARI KABUSUN FARKINA UYANINCA VARDILAR.....

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşılanmalı' 04:18

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, 6 Eylül’de açılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi Covid-19 salgını ve diğer varyantlara karşı okullarda alınması gereken ..

“Bizi aynı duruma tekrar sokmayın” 02:42

“Bizi aynı duruma tekrar sokmayın”

Taliban dünyaya karşı ılımlı bir imaj çizmeye çalışıyor. Ancak hafızalardaki acılar unutulacak gibi değil. Özellikle de kadınlar için. O nedenle de en sert tepkiler kadınlardan geliyor...

“Ölmek değil nefes almak istiyorum” 02:59

“Ölmek değil nefes almak istiyorum”

Eşinin zulmüne karşı durdu ölüme giderken son anda kurtuldu...

Parktan maymun kaçtı! 01:39

Parktan maymun kaçtı!

ANKARA'NIN ORTA YERİNDE AÇILAN HAYVANAT BAHÇESİNDEKİ ASLANLAR , PARK SAHİBİYLE KOMŞULARI KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞ, HABERİNİ YAPMIŞTIK.O PARK BUGÜN DE BİR FİRARLA GÜNDEME GELDİ. BAKIN VAHŞİ HAYVANLARIN DA BULUNDUĞU PARKTAN..

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm 1:47:25

Kuzey Güney 1. Bölüm - Full Bölüm

Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Turgay Kantürk, Çağdaş Onur Öztürk, Hazar Ergüçlü, Gökşen Ateş ve Zerrin Tekindor ve ..

  • Dizi TV tarafından
  • 169 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm 1:39:43

Kuzey Güney 2. Bölüm - Full Bölüm

Özgürlüğüne kavuşsa da, bir daha asla kaldığı yerden hayatına devam edemeyeceğini anlayan Kuzey’i, öfkesi, her şeyin başladığı yere, Cemre’nin evinin önüne götürmüştür. Burada Güney ile Cemre’yi bir arada görmek, Kuzey’i..

  • Dizi TV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzeniyle evlenmek istemediği için öldürdüler! 01:30

Kuzeniyle evlenmek istemediği için öldürdüler!

Irak'ın başkenti Bağdat'ta yaşayan 30 yaşındaki Nourzan Al-Shammari isimli kadını ailesi kuzeni evlendirmek istedi. Daha önce evlenip boşanmış olan Nourzan, bu evliliğe karşı çıkınca iş çıkışı, üç kişinin bıçaklı saldırı..

Haşemayla havuza almadılar! 01:38

Haşemayla havuza almadılar!

İZMİR'DE YAZLIK VİLLANIN HAVUZUNA, HAŞEMA İLE GİRMEK İSTEYEN BİR KADIN, İDDİAYA GÖRE SİTE YÖNETİMİ TARAFINDAN ENGELLENDİ, EŞİ HAŞEMAYLA HAVUZA NEDEN GİRELEMEYECEĞİNİ SORDU, KARŞI GELENLERLE TARTIŞTI, TANSİYON YÜKSELDİ...

Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm 1:33:36

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne..

  • Dizi TV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm 2:04:51

Kuzey Güney 7. Bölüm - Full Bölüm

Banu, Cemre’yi Güney’den uzaklaştırmanın planları yapıyor ve bu planları da işe yarıyor.nnEn büyük düşmanıyla babasını yan yana gören Kuzey’in şaşkınlıkla, büyüyen öfkesinin önündeki tek engel yine kendisi olur. Kuzey iy..

  • Dizi TV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranları neden farklı- 08:29

Çin aşısı Coronavac- Türkiye, Brezilya ve Endonezya'da etkinlik oranla

Çinli Sinovac şirketinin geliştirdiği Coronavac'ın Covid-19'a karşı ne kadar etkili olduğuyla ilgili Türkiye, Endonezya ve Brezilya'da açıklanan veriler arasında büyük farklar var. Aşının özellikle Brezilya'daki sonuç..

Su kanalında can pazarı 02:57

Su kanalında can pazarı

Erzincan’da kanala düşen otomobildeki iki genci kurtarmak için köylüler seferber oldu. Gençler, Günebakan köyü yolunda düzenlenecek olan modifiye araçların gösterisini izlemeye gidiyordu. Kanala aracın düştüğünü gören kö..

Partiyi Sabote Eden Adam 00:43

Partiyi Sabote Eden Adam

Rusya'da karşı kıyıda düzenlenen partide eğlenenleri kıskanan adam, mekana elektrik sağlayan panodaki şalteri indirmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Taksim Camii’nin motorcu imamı 01:52

Taksim Camii’nin motorcu imamı

Taksim Camii’nin imamı Abdullah Özkan... Motosiklet tutkunu. Hem cemaati şaşırtıyor hem de imamlık mesleğini yapanlara karşı oluşan ön yargıları kırmaya gayret ediyor...

Kombiyi açmayan komşuya dava 02:21

Kombiyi açmayan komşuya dava

Komşuların birbirlerine karşı ısınma konusunda yasal yükümlülükleri var. Siz yakıyorsanız komşunuz da kombisini yakmak durumunda...