#Teröre karşı

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:18:49

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the Apes filminde izleyici Caesar’ı ve onun maymunlarını, acımasız bir albayın liderliğini yaptığı ..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı 00:49

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı

Tutsak 5. Bölüm Fragmanı yayında! Sadullah'ın merak edilen katili Bahadır mı? Kenan'ın Elif'e güvenmesinde beklediği bir çıkarı var mı? Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesi..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:20:09

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Maymunlar Cehennemi 3 Savaş - War for the Planet of the Apes Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle Maymunlar Cehennemi 3: Savaş filmi Blockbuster’ın gişe rekorları kıran filmler serisinin üçüncüsü. War for the Planet of the..

Assassin’s Creed Origins  Gamescom  Cinematic Trailer  Ubisoft 2017 03:09

Assassin’s Creed Origins Gamescom Cinematic Trailer Ubisoft 2017

ABOUT Assassin's Creed Origins : Journey into Ancient Egypt, the most mysterious place in history, during a crucial period that will shape the world. Discover the secrets behind the Great Pyramids, forgotten myths, the l..

  • BETA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malkoçoğlu ve Cem Sultan  Cüneyt Arkın Film İzle 1:16:55

Malkoçoğlu ve Cem Sultan Cüneyt Arkın Film İzle

Malkoçoğlu ve Cem Sultan - 1970 Beyazıt tahta otururken kendisine karşı koyan kardeşi Cem Sultan yenik düşüp kaçmak zorunda kalmıştır. Beyazıt’ten emir alan Malkoçoğlu Cem’in peşine düşmüştür. Kaçmakta olan Cem bir çoban..

  • PengoTV tarafından
  • 4.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor 01:16

Katalan Liderler Geri Adım Atmıyor

Katalan liderler, Madrid’in özerk yönetim hükümetini feshetme ve erken yerel seçime gitme kararını kabul etmeyecekleri tehdidinde bulundu. Özerk Yönetim Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont, bir televizyon kanalına yaptığ..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile zorla evlenen Aslı, ağabeyi Cem'in durumunu anlamasını istiyor; Namık Emirhan ile Ferhat karşı karşıya geliyor! Tehditlere boyun eğmek zorunda kalan Aslı, zorla Ferha..

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle 1:26:08

Tatar Ramazan Sürgünde (1992) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan Sürgünde 1992 Full Tek Parça Sansürsüz - Kadir İnanır, Hayati Hamzaoğlu - Yeşilçam Türk Filmi Filmde, kaldığı hapishanedeki haksızlıklara karşı çıkan bir mahkûmun yaşadıkları anlatılır. Tatar Ramazan bulun..

  • KAPALI SET tarafından
  • 16.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armored Warfare Pve Trailer PS4 01:41

Armored Warfare Pve Trailer PS4

Enter the merciless mercenary world of the 2040s in more than 30 highly diverse PvE missions of Armored Warfare. Preventing terrorists from getting chemical weapons? Guarding a satellite-carrying rocket until its spectac..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Need For Speed Payback Launch Trailer PS4 01:00

Need For Speed Payback Launch Trailer PS4

Set in the underworld of Fortune Valley, you and your crew are reunited by a search for vengeance against The House, a nefarious cartel that rules the city’s casinos, criminals, and cops. In this corrupt gambler’s paradi..

  • BETA tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle 2:12:59

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve Tekfur Ares’in gönderdiği adamları alt eden Ertuğrul obasına dönmüş, obaya büyük bir sevinç hakim olmuştu. Ertuğrul henüz bu sevinci doya doya yaşayamadan Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satmak üzere olduğu..

  • PengoTV tarafından
  • 9.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de Üst Üste Dört Gündür Yok Ediyor 00:36

Rus Tu-22M3 Stratejik Bombardıman Uçakları, Deaş hedeflerini Suriye'de

Rusya, Tu-22M3 Uzun Menzilli Bombardıman Uçaklarını İlk Kez Suriye'de Teröristlere Karşı KullandıRus Havacılık ve Uzay Kuvvetleri, doğu Suriye'de ISIS karşı olan Süriye'ye hava desteği sağlamaya devam ediyor. 23 Kasım'd..

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı 00:37

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı

Meryem 18. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Güçlü, Burcu'nun aralarındaki duvarları kaldırmasını istiyor; kilit vurmuş kalbini açmaya çalışıyor! Her seferinde Burcu'ya duygularını açıklayan Güçlü istediği karşılığı bir türlü a..

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı 00:59

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir gün birini sevmeye kalkarsan, sevme! Çünkü sen severken de öldürürsün...'' Namık Emirhan'ın düşmanı Şahin Cigal'ın tuzağından kurtulmayı başaran Aslı ile Ferhat, bu olayd..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti 00:30

BM Genel Kurulu Kudüs Tasarısını Kabul Etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını geri çekmesi talebini içeren Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na sunulan “Kudüs tasarısı” kabul edildi. Oylamaya katılan 172 ülkenin 128’i kabul oyu kullanırken 9 ret, 35 çekims..