#Teröre karşı

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı 04:10

Kenan Doğulu - Aklım Karıştı

Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi ? Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir göz yaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıy..

  • ANKA tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle 26:01

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle

Belgeselin 11. bölümünde; Atatürk’ün Veliaht Vahdettin ile birlikte Almanya’ya gitmesi, Karlsbad anıları, Vahdettin ile İstanbul'da yaptığı görüşmeler, 18 Ağustos 1918’de Halep’e 7. Ordu Komutanı olarak dönmesi, İngilizl..

Welcome Miss Evcilik Oyunu 02:16

Welcome Miss Evcilik Oyunu

Aslında doğuştan beşik-kertmesi nişanlı olan; ama birbirlerini hiç tanımayan iki gencin öyküsü. Nazlı (Gülşen Bubikoğlu) zengin işadamı Mümtaz’ın (Hulusi Kentmen) kızıdır. Adnan (Tarık Akan) ise Mümtaz’ın eski arkadaşı R..

Süleyman Demirel'in İhtilal Çağrılarına Yanıtı izle 00:58

Süleyman Demirel'in İhtilal Çağrılarına Yanıtı izle

Süleyman Demirel'in ihtilal çağrısı yapanlara karşı verdiği yanıt..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.443 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fox Broadcastıng  Fragmanı 00:30

Fox Broadcastıng Fragmanı

Altı ay önce Yemen'de, Çavuş ERIC CARTER (Corey Hawkins, Düz Outta Compton ) liderliğindeki seçkin bir Amerikan Ordu Rangers birliği terörist lideri Şeyh İbrahim Bin Halid'i öldürdü. Bundan sonra, Bin-Halid'in takipçile..

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı 02:35

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı

Kılıçdaroğlu’ndan ’El Nusra’ Gafı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı’nın, ABD’nin YPG’ye desteğini eleştirdiği konuşmasında sarf ettiği, “Eğer DEAŞ’a karşı olanlar terör örgütü değilse o zaman El Nusra’ya niy..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi 01:27

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi

Gümüşhane'de Gündüz Vakti Köye Ayı İndi Gümüşhane’nin Kelkit ilçesindeki Yeşilova köyüne gündüz vakti ayı indi. Ayıyı köyden uzaklaştıramayan vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. İlginç olay bugün akşam saatlerind..

Andy Murray, Tenis Maçında Top Toplayıcıya Atış Yaptırdı! 00:24

Andy Murray, Tenis Maçında Top Toplayıcıya Atış Yaptırdı!

İskoç tenisçi Andy Murray maç sırasında top toplayıcı çocuğa yerini alması için maça davet etti. Maça giren çocuk Federer'e karşı atışını gerçekleştirdi. O renkli anlar ise kameralara böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1988 Ferdinand Marcos İzle 32:36

32. Gün-1988 Ferdinand Marcos İzle

Mehmet Ali Briand’ın sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; Ferdinand Marcos yönetiminin çöküşü, yönetime karşı çıkan ayaklanmalar, darbe girişimleri ve Maria Corazon Aquino'nun yönetimi konu edilmektedir. Programd..

Turgay Demir- Takımın Çıkmasını Beklediler! 05:12

Turgay Demir- Takımın Çıkmasını Beklediler!

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programına telefonla bağlanan A Spor yorumcusu Turgay Demir, Fransa'da yaşanan saha olaylarını anlattı. Demir, Fransız polisinin Beşiktaş taraftarına karşı uyguladığı şiddeti dile getirdi...

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı 01:22

Kadir İnanır Kadınına Böyle Sahip Çıktı

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Düğün Dönüşü Facia  2 Ölü 4 Yaralı 03:41

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı

Düğün Dönüşü Facia 2 Ölü 4 Yaralı Orhangazi-İznik Karayolu, Üreğil Mahallesi kavşağında meydana gelen trafik kazasında kavşaktan dönüş yapmak isteyen ve sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen bir kamyonet ile otomob..

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu 01:24

Kadir İnanır ve Perihan Savaş'ın Hazin Sonu

Cemal (Kadir İnanır), işlediği bir suçtan gözetim cezası almıştır. Sevimli bir sahil kasabası olan Hoşköy'de balıkçılık yapmaktadır. Kurallar gereği de hergün karakola gidip imza vermektedir. Bir gün Cemal şehre iner, ge..

Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması 00:48

Kadir İnanır & Filiz Akın Kavuşması

Almanyalı Yarim. Murat (Kadir İnanır) sanat enstitüsünü bitirdikten sonra çalışmak için Almanya'ya gider. Orada Maria (Filiz Akın) adlı bir kızla tanışır ve birbirlerini severler. Maria, II. Dünya Savaşı'nın ünlü komutan..

Japonlar, Voleybol Antrenmanlarında Robot Kullanıyorlar! 00:30

Japonlar, Voleybol Antrenmanlarında Robot Kullanıyorlar!

Sporcularını daha iyi hazırlamak isteyen Japonya, milli takım antrenmanlarında robot kullanıyor. Karşı takımın savunmasını taklit eden robotlar saniyede yaklaşık 4 metre hızla dolaşabiliyor. Hareket sensörleriyle de geli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur -  Adnan ve Emre Dostluğu Bozuluyor mu? 05:29

Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğu Bozuluyor mu?

Kısmetse Olur 13 Nisan Perşembe yayınlanan yeni bölümde, önceki gün Tuğçe ve Didem arasında yaşanan tatsızlık Emre ve Adnan'ı da karşı karşıya getirdi, ikili arasındaki dostluk zarar gördü! Didem, Tuğçe'nin özrünü kabul ..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi 03:31

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edil

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Eskişehirspor’u konuk eden Göztepe, 90. dakikada skoru 2-1 yapan golü kaydetti bu sırada bir pozisyona sinirlenen r..

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm 23:10

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ahmet'in evdeki yaramazlıklarına karşı anne ve babasının verdiği tepkiler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirme..

Cevap Neden Geç Geliyor :) Buyrun İzleyelim 00:54

Cevap Neden Geç Geliyor :) Buyrun İzleyelim

mesajlaşmada neden karşı tarafa geç yollanıyor mesajlar buyrun izleyelim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

 He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj 21:05

He-Man 10. Bölüm - Türkçe Dublaj

İhtiyaç İçin Bir Dost - He-Man 10. Bölüm Güçsüzlüğünden umutsuzluğa düşen Teela'nın kendine güvenen bir dostu olan Ileena, Eternia'nın Transmutatör'üne el koymaya çalışmak için kendisini bağımlılık yaratan bir iksir kul..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hafız Yusuf Efendi 01:28

Hafız Yusuf Efendi

Ahmet Özhan paşa kızına karşı geliyor..

Dani Alves Cam Nou'yu Görünce Çimleri Öptü 00:47

Dani Alves Cam Nou'yu Görünce Çimleri Öptü

Barcelona'dan Juventus'a transfer olan yıldız isim Dani Alves, Şampiyonlar Ligi'nde eski takımı Barça'ya karşı oynamak için geldiği Camp Nou'yu görünce yere yattı ve çimleri öptü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar'ın Uğruna Gözyaşı Döktüğü Larasu Özsoydan Sürpriz Ziyaret! 15:57

Bahar'ın Uğruna Gözyaşı Döktüğü Larasu Özsoydan Sürpriz Ziyaret!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Kemal Doğulu, Bahar Candan'ın günlerdir uğruna göz yaşı döktüğü en yakın arkadaşı Lara Su Özsoy'u podyuma davet edince Bahar çok mutlu oldu..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce