#Teröre karşı

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Mutlu Bir İstanbul Günü 01:13

Mutlu Bir İstanbul Günü

Cambaz Kızın Aşkı. Bir cambaz kızla, ailesinin evlenmelerine karşı çıktığı bir zengin çocuğun aşk öyküsü...

Kısmetse Olur - Gamze Enesi Reddetti! 04:25

Kısmetse Olur - Gamze Enesi Reddetti!

Kısmetse Olur 21 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Gamze'nin soğuk tavırları nedeniyle ilişkilerine isim koyamayan Enes ondan net bir cevap almak isterken beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. Gamze, Enes'..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğunu Bitiren Kavga! 05:13

Kısmetse Olur - Adnan ve Emre Dostluğunu Bitiren Kavga!

Kısmetse Olur 21 Nisan 2017'de yayınlanan son bölümde, Emre ve Adnan arasında tartışma çıkıyor. Adnan'ın son zamanlarda Emre'ye karşı tavırlı davranışları gündeme geliyor ve iki eski dost arasında ipler gerilince, dostlu..

  • ANKA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı

Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) ..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi 02:38

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi

Fetö Şüphelisi 45 Rütbeli Asker Adliyeye Sevk Edildi KONYA'da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'na düzenlenen 3'üncü dalga operasyonund..

Rusya'da Askeri Hareketlilik 01:15

Rusya'da Askeri Hareketlilik

Amerika Birleşik Devletleri ile Kuzey Kore arasındaki gerilim sürerken Rusya, muhtemel savaşa karşı harekete geçti. Rusya'nın sınır bölgelerine binlerce asker sevk ettiği ortaya çıktı....

Kara Murat'tan Efsane Atlayışlar 00:22

Kara Murat'tan Efsane Atlayışlar

Kara Murat Kara Şövalyeye Karşı. Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı başrollerinde Cüneyt arkın, Burçin doğu, Mualla Omay'ın oynadığı Türkiye sinemasının en çok izlenen Kara Murat serisinin filmi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Adana Demirspor Oyuncusu Bezerra'nın Santradan Golü 00:09

Adana Demirspor Oyuncusu Bezerra'nın Santradan Golü

Göztepe'ye karşı Adana Demirsporun Attığı Müthiş Gol..

Kadın Ve Erkek Alışveriş Farkını Temsilen! 00:46

Kadın Ve Erkek Alışveriş Farkını Temsilen!

Bunu çok sevdim ama 5 dükkana daha bakalım diyen kadınlara karşı sar abi şunu! diyen erkeklerin alışveriş mantığını özetleyen bir av hikayesi.....

  • PengoTV tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sharapova ve Nadal Finalde 01:20

Sharapova ve Nadal Finalde

Madrid Açık Tenis Turnuvası'nda Sharapova, Halep ile Nadal ise Nishikori ile finalde karşı karşıya gelecekler...

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Piton İle Timsah Karşılaşırsa 01:47

Piton İle Timsah Karşılaşırsa

Hayvanlar aleminden kesitler sunduğumuz Belgesel Haber Kuşağı'nda bugün dev piton ile timsah arasındaki amansız mücadeleye yer verildi. Ortak yaşam alanları nehirler olan bu iki canlı kimi zaman karşı karşıya gelebiliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayvanların Bakıcılarına Olan  Sevgisi 01:51

Hayvanların Bakıcılarına Olan Sevgisi

En Vahşi Hayvanlar Bile Bakıcılarına Karşı Merhametli Ve Sevgili..

  • JET TV tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Tuğçe ve Emre Tartışmasında İpler Kopma Noktasına Geldi! 04:58

Kısmetse Olur - Tuğçe ve Emre Tartışmasında İpler Kopma Noktasına Geld

Kısmetse Olur 25 Nisan Salı yayınlanan yeni bölümde, Emre ve Tuğçe arasında çıkan tartışmada tansiyon yükseldi. Tuğçe'nin Akın hakkında konuşmalarından rahatsız olan Emre, bunu dile getirirken Tuğçe'den beklemediği bir t..

  • ANKA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi 02:48

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi

Irak'ta Korkulan Oldu! Haşdi Şabi 2 Camiyi İnfilak Ettirdi Irak'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi, Enbar vilayetine bağlı Rutba ilçesinde 2 camiyi infilak ettirdi ve ilçe sakinlerinden 23 genci alıkoydu. Irak'ta Şii milis ..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Atletico Madrid 0-1 Villarreal Maç Özeti İzle 03:36

Atletico Madrid 0-1 Villarreal Maç Özeti İzle

Atletico Madrid 0-1 Villarreal (Maç Özeti - 25 Nisan 2017) Atletico sahasında Villarreal'e karşı şok bir yenilgi aldı...

Ermeni Diasporasına Türk Engeli 01:23

Ermeni Diasporasına Türk Engeli

Tarihi gerçekleri çarpıtıp Türklerin barış söylemlerine kin ve nefretle cevap veren Ermeni diasporası, bir kez daha Türklerle karşı karşıya geldi. 24 Nisan'da ABD'nin başkenti Washington'da Ermeni diasporasının düzenledi..

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..

Iron Men 3 Film İzle 2:11:18

Iron Men 3 Film İzle

Marvel'ın Iron Man 3 şaşkın-etkileyici sanayici Tony Stark / Iron Man'i sınırları bilmeyen bir düşmana karşı çukurlar. Stark, kendi kişisel dünyasını düşmanın elinde bulduğunda, sorumlu olanları bulmak için uğursuz bir..

İzmir'de Birbirine Sarılan Çifti Tehdit Eden Adam 00:53

İzmir'de Birbirine Sarılan Çifti Tehdit Eden Adam

Sarılan liseli çifti sizi videoya çekip teşhir edicem dedikten sonra videoya alınıp teşhir edilen adam. Mekan İzmir İzmir izbanda kolkola liseli iki sevgiliyi videoya alıp yaymakla tehdit eden şahıs ve karşı çıkan izmir ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Drama Köprüsü Bre Hasan 05:01

Drama Köprüsü Bre Hasan

Drama köprüsü bre hasan dardır geçilmez Soğuktur suları hasan bir tas içilmez Anadan geçilir bre hasan yardan geçilmez At martini de bre hasan dağlar inlesin Drama mahpusunda bre hasan dostlar dinlesin Mezar taşlarını br..