#Teröre karşı

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet 02:54

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet

4. Haftada Sivasspor ile Kayserispor'u karşı karşıya getiren maçı deplasman temsilcisi 2-0 kazanamayı başardı... Kayserispor Sivasspor'a oranla daha iyi bir futbol sahaya yansıtırken, galibiyete de her iki yarı da attığ..

Bisiklet Asansör 00:41

Bisiklet Asansör

Elena Larriba ve Jon Garcia, bisiklet kullanma deneyimine asansör işlevi ekleyerek Vycle adlı dikey çalışan bisiklet konseptini yarattı. Vycle sıradan bir bisiklet gibi çalışıyor. Kullanıcı seleye oturuyor ve üst katlara..

Sinan Engin'in Canlı Yayında Küfür Etmesi 00:43

Sinan Engin'in Canlı Yayında Küfür Etmesi

Küfüre karşı olduğunu söyleyen engelli bir taraftarın yanında ''amacı olmayan grup ne a..k..'' diyen Sinan Engin'in güldüren videosunu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Trans Dünya Güzellik Yarışması İsrail 01:56

Trans Dünya Güzellik Yarışması İsrail

Evet aşklarım; aşk aşktır. Homofobi ve Transfobiye DUR demek için LGBT birey olmak gerekmiyor. Bu insanlık suçuna karşı AYAĞA KALK...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Mor İlk Maçında Büyük Alkış Aldı 01:45

Emre Mor İlk Maçında Büyük Alkış Aldı

İspanya La Liga'nın 3. haftasında Celta Vigo sahasında Alaves'e karşı 1-0 galip geldi. Emre Mor yedek başladığı mücadelede, 87. dakikada Pione Sisto'nun yerine oyuna girdi. Celta taraftarları, yeni takımıyla ilk resmi ma..

Çok Yaşlı Bir Ağaç Kesilmeye Çalışılırsa 00:29

Çok Yaşlı Bir Ağaç Kesilmeye Çalışılırsa

Doğa galiba katledilmeye karşı insanlara cevap vermeye başladı artık...

  • JET TV tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüya 9. Bölüm Fragmanı 01:01

Rüya 9. Bölüm Fragmanı

Rüya 9.Bölüm Fragmanı Yayınlandı. engin bir ailenin veliahtı olan Bulut annesinin cemiyet hayatından çocukluk arkadaşı Şahika ile evlenmesini istemesine rağmen Elif'le evlenmekte kararlıdır. İki aşığın zorlukları aşmasın..

Jon Snow'un Savaşı Mı Yoksa Mumbai'de Trene Binmek Mi Daha Zor 02:51

Jon Snow'un Savaşı Mı Yoksa Mumbai'de Trene Binmek Mi Daha Zor

Game of Thrones dizisindeki Jon Snow'un savaşı ve Hindistan'ın Maharaştra eyaletinin başkenti Mumbai'de bir trene binmenin zorlukları bir youtuber tarafından karşı karşıya getirilmiş. Şahsımca video izlediğimde ikisinind..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barcelona İkinci Yarıya Hızlı Başladı  2-0 01:07

Barcelona İkinci Yarıya Hızlı Başladı 2-0

Barcelona Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la karşı karşıya geldi. İkinci yarıya hızlı başlayan evsahibi takım Rakitic'in 56. dakikadaki golüyle durumu 2-0 yaptı...

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası! 00:49

Sakaryaspor - Elaziz Belediyespor Maçında Arda Turan Vakası!

Sakarya'da Arda Turan vakası! Sakaryaspor maçında ceza sahasında yerde kalan Elaziz Belediyesporlu Okan Sarı, penaltı verilmeyince kramponunu çıkarıp hakem Gökmen Karataş'a doğru fırlatınca kırmızı kart gördü. Spor Toto ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Messi'den Juventus'a Müthiş Gol 01:24

Messi'den Juventus'a Müthiş Gol

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yla Juventus karşı karşıya geldi. Maçta şov yapan Messi 69. dakikada Juventus filelerini havalandırarak farkı 3'e çıkardı...

Porto 1-3 Beşiktaş  UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 03:45

Porto 1-3 Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Kalesinde gol görmeyerek muhteşem galibiyet serisini sürdüren Porto'ya karşı temsilcimiz Beşiktaş, devler liginde harika bir zafer elde ediyor...

  • OFSAYT tarafından
  • 2.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nereye Aramıyorsun 01:00

Nereye Aramıyorsun

Dışarı karşı taşfırın erkeği gözükmeye çalışsanda hanım köylü olduğun her yerden belli olur...

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar 00:58

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, 'Dünya Güzellerim' adlı şov için gittiği Vietnam'da Kiem Gölü'ne karşı poz verdi.. Kiem Gölü kıyısındaki antik bölgede konaklayan sunucu, fırsat buldukça otelin terasında güneşlenerek key..

  • ANKA tarafından
  • 1.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY KITCHEN RULES 00:54

Valerie Doesn't Want To Talk About The Godfather - Season 1 Ep. 8 - MY

Avustralya'da beş yıl çalışan 1 numaralı gösteri FOX'a geliyor. Yazılı olmayan pişirme serisi, Hollywood evlerinde birbirlerinin yemeklerini pişirip eleştirirken ünlü ikilileri birbirlerine karşı çakacak. Takımlar rakip ..

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

El Frenini Çekmeyi Unutunca 00:28

El Frenini Çekmeyi Unutunca

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde el freni çekilmeyen otomobil, kendi kendine hareket ederek yoğun trafikte hiçbir araca çarpmadan karşı şeride geçti. Olay, çevredeki iş yerlerinin kamerasına saniye saniye yansıdı...

Aboubakar'dan Şok Hareket, Porto'lular Çıldırdı 00:17

Aboubakar'dan Şok Hareket, Porto'lular Çıldırdı

Beşiktaş'ın 3-1'lik Porto galibiyeti sonrasında Vincent Aboubakar, siyah-beyazlıların soyunma odasına girdi. Cezası sebebiyle Beşiktaş'a karşı oynayamayan Vincent Aboubakar, temsilcimizin galibiyetini siyah beyazlı futbo..

Yarmolenko'dan Muhteşem Gol 00:59

Yarmolenko'dan Muhteşem Gol

Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda Tottenham ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Maçın 11. dakikasında sahneye çıkan Andriy Yarmolenko muhteşem bir gol attı...

PSG'de Metehan Güçlü Rüzgarı! 00:32

PSG'de Metehan Güçlü Rüzgarı!

Paris Saint Germain genç takımında forma giyen 18 yaşındaki Türk futbolcu Metehan Güçlü UEFA Gençlik Ligi'nde golünde gol attı. Celtic 'e karşı oynanan mücadeleyi PSG 3-2 kazandı...

Yakın Doğu Üniversitesi  60 - USK Prag 58 08:02

Yakın Doğu Üniversitesi 60 - USK Prag 58

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası'nda Yakın Doğu Üniversitesi ile USK Prag karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yakın Doğu Üniversitesi son saniye basketiyle 60-58’lik skorla kazandı...