#Teröristin etkisiz hale getirildi

İnsanlar Her Zaman Vahşi Olmak Zorunda mı 00:33

İnsanlar Her Zaman Vahşi Olmak Zorunda mı

Metroya Giren Yılanı Beklenmedik Bir Şekilde Etkisiz Hale Getiren Adamı İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kangallar Domuzu Böyle Parçaladı 00:36

Kangallar Domuzu Böyle Parçaladı

Sivas'ta Kangal ırkı koruma köpeklerinin yerleşim yerine dadanan domuzu etkisiz hale getirmeleri cep telefonu ile kaydedildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytin Dalı Harekatı Için Fetih Suresi Okundu 02:09

Zeytin Dalı Harekatı Için Fetih Suresi Okundu

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı nın zaferle sonuçlanması için sabah namazında Fetih Suresi okun..

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor 00:49

Afrin'deki Taarruz Yerli Silahlarla Yapılıyor

Türkiye tarafından hudutlarda, bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ üyesi teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zul..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar 02:37

Bakan Soylu'dan Flaş Açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'daki alçak saldırının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu. Bir üzücü haber vereceğim, biraz önce Şanlıurfa'da çok uzun zamandır memlekette patlama, çatlama olmuyor, dersler..

Türk Askerinin Başarısı Için Dua Ettiler 01:55

Türk Askerinin Başarısı Için Dua Ettiler

Prizren Sinan Paşa Camisi'nde Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı için dua edildi...

Çatışma Anında Mehmetçiğin Gülümseten Benzetme 01:17

Çatışma Anında Mehmetçiğin Gülümseten Benzetme

Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatında köyler sıcak çatışmaların ardından birbir ele geçiriliyor. Mehmetçiğin, Teröristlerin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.225 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e Girdik Giriyoruz 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e Girdik Giriyoruz

İyilik Ödülleri Programı'nda konuşan Erdoğan, Şu an itibarıyla 3400 teröristi etkisiz hale getirdik. Ne yaptık? Afrin'e girdik, giriyoruz çok fazla bir şey kalmadı. dedi...

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var' 01:20

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Siirt'te partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Afrin'le ilgili son durumu da belirttiği konuşmasında Erdoğan, Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 17 oldu. Kuzey I..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

İstanbul’da Gasp Makineleri Kıskıvrak Yakalandı 03:20

İstanbul’da Gasp Makineleri Kıskıvrak Yakalandı

Sultangazi’de önceki gün silahla bir markete girerek çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra yaklaşık 9 bin lira gasp eden şüpheliler, Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından 24 saat geçmeden kıskıvrak yakalandı...

Polise Kafa Atıp Bayıltan Timsah 01:00

Polise Kafa Atıp Bayıltan Timsah

ABD'nin Florida eyaletinde yerleşim yerine gelen bir timsah yetkililer tarafından yakalandı. Bağlanarak etkisiz hale getirilen timsah kamyonete yüklenmesi sırasında ani bir hareketle kafasını geriye doğru attı. Onu arac..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz 01:00

Başbakan Yıldırım: Terör Nereye Kaçarsa Ensesindeyiz

Başbakan Yıldırım, FETÖ, PKK, DEAŞ örgütlerine göz açtırmadık, açtırmayacağız. Şimdi terörü mahallinde bitirmek için Münbiç'teyiz, Fırat Kalkanı'ndayız, Afrin'deyiz. Terör nereye kaçarsa ensesindeyiz, orada etkisiz hale..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.234 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekiller Hakkında Soruşturma 00:35

Terörist Cenazesine Katılan Hdp'li Vekiller Hakkında Soruşturma

Terörist cenazesine katılan HDP'li vekiller hakkında soruşturma HDP Batman milletvekilleri Feleknas Uca ve Mehmet Rüştü Tiryaki hakkında Hakkari'de etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Simko Kerboran kod adlı Devran ..

Şehir Merkezini Birbirine Katan Kaçak Angus 01:16

Şehir Merkezini Birbirine Katan Kaçak Angus

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Güney Amerika'dan ithal edilen angus cinsi büyükbaş hayvanlardan biri, limandan kaçarak kent merkezine girdi. Uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirilen angus bazı araçlara da zarar verdi...

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale 00:55

Polise Bıçakla Saldıran Gence Tazyikli Suyla Müdahale

Adana'da kız meselesi yüzünden kendine bıçakla zarar verip, olay yerine gelen polise de bıçakla saldıran genci, önce itfaiye ekipleri tazyikli su ile ardından polis biber gazıyla müdahale edip etkisiz hale getirdi...

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor 01:32

Şırnak'ta Operasyonlar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Mehmetçik, Şırnak İncebel Dağları'nda 28 gündür zor arazi ve hava şartlarında sürdürdüğü operasyonda, bölücü terör örgütü üyelerince kullanılan 48 mağarada, 450 muhtelif tipte silah, 258 bin 956 muhtelif mühimmat, 5 ton ..

Cehennemi Yaşamak Film İzle 1:36:05

Cehennemi Yaşamak Film İzle

Avrupa üzerinde faaliyet gösteren suç şebekelerini etkisiz hale getirmek için Avrupa ülkeleri ortak özel bir tim kurmustur. Samuel Axel'de (Steven Seagal) ise bu birim de görev yapan bir özel ajandır. Costel (Darren Shah..

  • Tv Series tarafından
  • 7.635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Non-Stop Film İzle 1:46:37

Non-Stop Film İzle

Yönetmenliğini Jaume Collet Serra’nın üstlendiği aksiyon dolu bu harika film de başrollerde Liam Neeson yer alıyor. Filmimizin adı isminden de anlaşılacağı gibi Non-stop, durmak bilmeyen heyecan, aksiyon ve macera dolu f..

  • Tv Series tarafından
  • 8.677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaylı Pkklı 00:59

Uzaylı Pkklı

Silahlı İHA ve insanlı keşif uçaklarının akınları PKK’yı bunalttı. Teröristler termal kameralardan kaçabilmek için alüminyum folyoya sarınmaya başladı. TSK’nın son dönemde terörle mücadelede özellikle SİHA’lar (Silahlı İ..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Teröristler Korkudan Telsizle Bile Konuşamıyorlar 01:48

Teröristler Korkudan Telsizle Bile Konuşamıyorlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü FETÖ'nün etkisiz hale getirilmesiyle terör örgütü PKK'nın da belinin kırıldığını söyledi. Soylu, terör örgütü PKK'nın artık telsizle bile konuşmaya korktuğunu vurguladı...

Karısını boğazından bıçaklayan adamı vatandaşlar engelledi 01:42

Karısını boğazından bıçaklayan adamı vatandaşlar engelledi

Kayseri'de uzaklaştırması bulunan koca, takip ettiği karısını bir mağazada boğazından bıçakladı. Kendisini engelleyenlere biber gazı sıkan saldırgan koca, vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilerek polis ekiplerine ..

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim! 02:46

Azerbaycan-Ermenistan Sınırında Gerilim!

Ermenistan ve Azerbaycan, Dağlık Karabağ'daki çatışmaları sonlandıracak görüşmelere başlamayı reddetti. Sabah saatlerinde Reuters'ın son dakika haberinde, Ermenistan Başbakanı Paşinyan, bölgeye barış gücü askeri gönder..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..