#Teröristin etkisiz hale getirildi

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi 03:59

Anne ve babasını rehin aldı, oturdukları evi ateşe verdi

Adana’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi annesini ve babasının bıçak zoruyla rehin aldıktan sonra oturdukları evi ateşe verdi. Yanan ev çevredeki vatandaşlar tarafından söndürülürken polis evin kapısını kırar..

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar 02:21

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar

ESKİ KIZ ARKADAŞININ HEMŞİRE KARDEŞİNİ HASTANEDE REHİN ALMIŞ, BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ... BUGÜN,,, YARIM SAAT SÜREN O KABUSUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... NİSA HEMŞİRENİN KURTARILMA AN..

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü! 01:38

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı Gabar Bölgesinde sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve Terörden Arananlar Listesinde 1 milyon TL'ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan, Diljin Mariya Dersim kod adlı Saniye Toprak'ın etkisiz hal..

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vurularak öldürüldü 04:25

İstanbul’da korkunç cinayet kamerada- 22 yaşındaki genç kalbinden vuru

Kağıthane'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 22 yaşındaki bir genç kalbinden vurularak öldürüldü. Cinayet anları kameralara yansırken, olaya müdahale etmek isteyen bekçilere de ateş ed..

Ustura Dönüyor Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:47:32

Ustura Dönüyor Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Ustura Dönüyor Machete Kills Türkçe Dublaj Hd Film İzle Ustura Dönüyor – Machete Kills filminin konusunda ABD hükümeti tarafından görev verilen eski ajan Machete Cortez , yeni bir görev için Meksikaya seyahet etmek zorun..

  • PengoTV tarafından
  • 14.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 470. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ekip, intikam almak için Suriye'den İstanbul'a gelen Vecdi'nin peşinde! Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Rıza Baba, Seli..

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş 03:12

Jandarmadan Afrin Operasyonuna Yeni Marş

Jandarma Genel Komutanlığı, Aslan Mehmetçik şiirini Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi. Jandarma Genel Komutanlığı, Afrin bölgesinde terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz h..

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 27.Bölüm 2:22:40

Söz | 27.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 27’inci bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 74.Bölüm 2:19:07

Söz | 74.Bölüm

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz’un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek…nBaşkonsolos ’un kaçırı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 83.Bölüm 2:17:55

Söz | 83.Bölüm

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.nnErdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yara..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı 01:21

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına saldırı

Türkiye'nin Varşova Büyükelçilik binasına molotofkokteylli saldırı düzenlenirken saldırıyı gerçekleştiren şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Türkiye'nin Varşova Büyükelçiliği binasına molotof kokteyli ile saldırı ..

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi 01:38

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı. HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurb..

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor 01:47

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, sevkiyata hazır hale getirildi..

Türkiye'nin En Doğusundaki Köyler Asfaltla Buluşuyor 01:54

Türkiye'nin En Doğusundaki Köyler Asfaltla Buluşuyor

Türkiye'nin en doğusunda bulunan Iğdır'daki köy yollarının yüzde 80'i asfalt ve parke taşı ile kaplanıp iyileştirilerek Avrupa standartlarına uygun hale getirildi...

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi 01:23

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, 3 kış sığınağı kullanılamaz hale getirildi, 14 kilogram amonyum nitrat, 100 gram C-4 patlayıcı madde, 3 ruhsatsız av tüfeği, 550 kilogram esrar ele geçiri..

İstanbul’da okullar LGS sınavı öncesi temizlendi 03:16

İstanbul’da okullar LGS sınavı öncesi temizlendi

İstanbul’da 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde Küçükçekmece'de sınav yapılacak okullar dezenfekte edildi. Dezenfekte edilen okullar sınava hazır hale getirildi...

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor 02:37

Yerli ve Milli Kamikaze Dronu Kargu Burada Üretiliyor

Yaklaşık bir yıldır silahlı kuvvetlerde kullanılan Kamikaze Drone olarak bilinen vurucu insansız hava araçları sürü halinde görev yapabilir hale getirildi. Üç ülkeye ihracı için çalışmaların sürdüğü insansız yeni nesil..

İstanbullular Maskesiz Adım Atamayacak 01:28

İstanbullular Maskesiz Adım Atamayacak

Yetkililer her gün uyarsa da bir türlü alışkanlık haline getirilmeyen maske kullanımı 3 büyükşehirde daha zorunlu hale getirildi. İstanbul, Ankara ve Bursa’da açık alanlarda maske takmayanlara adli işlem uygulanacak...

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı 02:45

Sinop ve Kastamonu'da sel tehlikesi! 3 köy boşaltıldı

Geçen yıl sel felaketinin yaşandığı Sinop’ta Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği uyarının ardından Ayancık ilçesinde 3 köy tedbir amaçlı boşaltıldı. Ayancık Stadı da helikopterler için hazır hale getirildi. Öte yanda..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan:63 ülke koalisyon güçleri olarak biz, 10 bin DEAŞ'lıyı halledemiyoruz, bunun için PYD'ye YPG'ye diyoruz ki 'Gel, siz de terörist olsanız da bize yardım..

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi 02:07

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçir

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi ANKARA Eryaman'da güvenlik güçleri canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen bir teröristin bulunduğu binaya operasyon düzenledi. Operasyon s..

Musul'a Hava Saldırısı 00:46

Musul'a Hava Saldırısı

Musul'a Hava Saldırısı Irak Savunma Bakanlığı, Musul çevresine yönelik hava saldırısının görüntülerini yayınladı. Irak Savunma Bakanlığı, Musul çevresinde bulunan DEAŞ noktalarına hava saldırısı düzenledi. Operasyon k..

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..