#Teröristin etkisiz hale getirildi

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu 04:04

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu

AK Parti'nin Yeni Reklamı Gözyaşlarına Boğdu AK Parti Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik'in 1 Kasım seçimlerine yönelik hazırladığı 'PKK'nın Türk-Kürt ayrımı yapmadan öldürdüğünü' anlatan ve 'kardeşlik vurgusu' yapan kl..

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık 03:49

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık

Tüyleri diken diken edecek bir fotoğraf! İngiliz The Guardian gazetesi korkunç bir skandala imza attı. PKK'lı teröristin yer aldığı bir fotoğrafı Yılın fotoğrafı adayları arasında gösterdi. Ayrıca fotoğrafın altında da..

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına 03:40

Kahraman Polis Fethi Sekin Anısına

Kahraman polis Fethi Sekin'e özel hazırlanan klip izleyenleri duygulandırdı. Trafik polisi olan Fethi Sekin'in terör karşısında geri durmayarak en önde atıldığı ve hainlerin üzerine kahramanca gidişi dile anlatıldı. Çocu..

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı 05:28

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı

İngiliz Gazeteci Tony Gosling 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin ABD'ye güvenmediğini söylemesi üzerine saldırıların başladığını dile getirdi. Reina saldırısını yapan teröristin mutlaka Batılı ülkelerle bağlantılı olduğunu ..

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda 01:12

Alman Gazeteci Lejuene- PKK, Almanya'da Derin Devlet Konumunda

Almanya’nın nasıl terör örgütlerinin himayesi altına girdiğini A Haber'de yayınlanan Diplomasi programına konuk olan Alman Gazeteci Martin Lejuene anlattı. Lejuene, Almanya'da 14 bin PKK'lı teröristin etkin bir şekilde g..

Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi 00:21

Londra Saldırganının Kimliği Belirlendi

İngiltere’nin başkenti Londra’daki saldırıyı İngiliz vatandaşı Khalid Massood’un gerçekleştirdiği belirlendi. Londra’da 4 kişinin hayatını kaybettiği parlamento binası yakınındaki saldırıyı yapan teröristin kimliği beli..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
PKK'lıların Teslim Olduğu An 01:40

PKK'lıların Teslim Olduğu An

Terör örgütü çözülüyor, yok oluyor. Geçen hafta Tunceli'de, dev bir operasyon vardı. Bugün o operasyon anlarına dair, yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir teröristin teslim olduğu an, ve o sırada yaşanan diyaloglar, asker k..

3 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyon Kamerada 01:06

3 PKK'lının Öldürüldüğü Operasyon Kamerada

Van'da 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğü operasyona ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Öldürülen PKK'lıların bir güvenlik korucusunun şehit olduğu ve AK Parti Muradiye ilçe başkanının konvoyuna saldırı gerçekleştiren teröri..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri 00:25

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri

Görüntülerde, kıyafetlerinin kolunda elebaşı Öcalan'ın resmi olan iki teröristin, iki erkek sivili, elleri ve ayaklarından bağlayarak yere yatırdığı görülüyor. Yaklaşık bir ay önce çekilen görüntüde teröristler, DEAŞ üy..

Teslim Olan Terörist, Öldürülen PKK'lıların Cesetlerine Böyle Baktı 01:43

Teslim Olan Terörist, Öldürülen PKK'lıların Cesetlerine Böyle Baktı

Güvenlik güçlerine teslim olan teröristin öldürülen arkadaşlarının cesetlerine korkuyla baktığı an objektiflere yansıdı...

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı 00:50

Mısır'da polis kontrol noktasına saldırı

Mısır’ın Sina Yarımadası’ndaki El Ariş kentindeki bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda yedisi polis en az sekiz kişi hayatını kaybetti. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı s..

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı 04:07

Cerablus’ta 2 Terörist Bomba Yüklü Araçla Birlikte Yakalandı

Fırat Kalkanı Harekatı’nı icra eden unsurlar, Cerablus’ta faaliyet gösteren Türk askeri konvoyunu hedef alan bomba yüklü aracı ele geçirdi. Aracı kullanan şoför ve bombayı patlatmayı planlayan terörist sağ olarak yakalan..

Hatay'da Çatışma  1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı 00:32

Hatay'da Çatışma 1 Terörist Ölü, 3 Terörist Sağ Yakalandı

Alınan bilgiye göre şüphe üzerine takibe alınan bir araca polis saat 12.15 sularında Hatay-İskenderun yolu Topboğazı mevkiinde dur ihtarı bulundu. Dur ihtarına uymayan ve ateşle karşılık veren teröristler ile polisler ar..

Vali Atik Operasyon Bölgesinde 03:21

Vali Atik Operasyon Bölgesinde

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütü PKK’nın Akmeşe grubu olarak bilinen 12 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu...

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Geçmişin Sırları Mccanick Film İzle 1:36:11

Geçmişin Sırları Mccanick Film İzle

Geçmişin Sırları hd izle, Aktörlükle yönetmenliği bir arada götüren Robert Redford 1980′de başladığı yönetmenlik kariyerinin 9.filmine imzasını attı. “The Company You Keep” adını verdiği filminde “Lions for Lambs”ten son..

  • Tv Series tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Yakalandı 03:25

Mersin'de Polis Servis Aracına Yönelik Bombalı Saldırının Zanlıları Ya

Mersin'de 17 Ekim tarihinde meydana gelen ve 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan polis servis aracına yönelik bombalı saldırının failleri yakalandı. Gözaltına alınan PKK/KCK üyesi 21 kişiden 16'sı tutuklanırken, bombalı..

İşte ÖSO'nun Canlı Ele Geçirdiği YPG-PYD'li Teröristler 00:44

İşte ÖSO'nun Canlı Ele Geçirdiği YPG-PYD'li Teröristler

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında ÖSO'nun canlı olarak ele geçirdiği iki teröristin getirilme anları böyle kaydedildi...

Teröristin hain İstanbul planı 01:58

Teröristin hain İstanbul planı

MARDİN'DE POLİS SURİYE SINIRINDAN KOLU ALÇIDA BİR ŞEKİLDE GEÇEN KİŞİDEN ŞÜPHELENDİ. O ŞÜPHENİN NE KADAR HAKLI OLDUĞU ALÇI KESİLİNCE ORTAYA ÇIKTI. PKK'LI TERÖRİSTİN KOLUNDAKİ ALÇIDA VE SIRTINDAKİ ÖZEL YAPIM ÇANTADA İSTANB..

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi! 01:37

Mehmetçik Pkk'nın Inlerine Böyle Girdi!

Zeytin Dalı Harekatında teröristlerden temizlenen alanlardaki PYD/PKK mensuplarınca oluşturulan betonarme ve çukur mevziler görüntülendi. Afrin bölgesinde ilerleyen komandolar, teröristlere ait bazı mevzileri de kontrol ..

Söz | 22.Bölüm 2:18:00

Söz | 22.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 22'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı 03:26

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama ve çıkan çatışmada 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme çalışması tamamlandı. Vatandaşlar, çevredeki iş yerlerine ve balkonlara Tü..

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz 02:35

Bakan Çavuşoğlu Bugün Terörün Her Türlüsüyle Mücadele Eden Bir Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınır dışında devam eden terör operasyonlarıyla ilgili olarak, “Biz bu mücadeleyi teröristin olduğu yerde, Suriye'nin içinde, Irak'ın kuzeyinde temizlemezsek, kendi topraklarımızda bu m..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..