#Teröristin etkisiz hale getirildi

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Niloya Çok Şeker Yedim Hd İzle 05:34

Niloya Çok Şeker Yedim Hd İzle

Bu sebeple dişleri ağrımaktadır. Ama dişçiye de gitmeyi istememektedir. Diş ağrısından konuşamaz hale gelene kadar bekler. Sonunda dişçiye gitmeyi kabul eder. İyi ki de etmiştir. Çünkü dişçiyi çok sevmiştir...

Merakla Beklenen Transformers 5'ten Fragman Yayınlandı 04:25

Merakla Beklenen Transformers 5'ten Fragman Yayınlandı

25 Haziran'da vizyona girecek Transformers serisinin yeni filminden fragman geldi. Transformers 5: Son Şövalye ismiyle yayınlanacak film için heyecan sürerken yayınlanan fragmanda dünyanın ne hale geldiğini görüyoruz. Ma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi 06:06

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletiş

Gaziantep Pkk'lıların Baz İstasyonuna Saldırısıyla 5 Mahallenin İletişimi Kesildi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, terör örgütü PKK'lıların özel GSM şirketine ait iki baz istasyonunu tahrip etmesinin ardından, bölgedek..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:14

Ateş Fırtınası Türkçe Dublaj Film İzle

Ateş Fırtınası filmi 13 Aralık 2013 tarihinde ilk kez Hong Kong sinemalarıyla buluşmuş bir Aksiyon, Gerilim ve Polisiye filmidir. Alan Yuen’in filmin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı Ateş Fırtınası filmin..

  • Film İzle tarafından
  • 11.663 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı 04:49

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı

Ulaştırma Bakanı Arslan'dan GSM Operatörlerine Çağrı Bu sektörün önemli bir altyapısı, fiber optik altyapısının olmazsa olmaz olduğunu öngörüyoruz ki 88 bin kilometrelik bir yapıdan, bugün 280 bin kilometrelik bir altya..

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı 01:05

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı

Rusya'da Yuzhno-Kamchatsky yaban hayatı koruma alanında Kambalny yanardağı, yaklaşık 250 yıldır ilk kez aktif hale geldi. Bölgeye patlamanın olasılığını belirten turuncu bir uyarı verildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Gerçek Olamaz! Saçının Üzerinde Durdu 00:48

Bu Gerçek Olamaz! Saçının Üzerinde Durdu

Her sabah 10 dakika egzersiz yaparak bu hale gelebilirsiniz. Spor, sağlıklı yaşamın ilk kaynağı....

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Canim Kardeşi̇m 84.Bölüm Hayvanlar Neden Konuşamıyor 10:49

Canim Kardeşi̇m 84.Bölüm Hayvanlar Neden Konuşamıyor

Galip ve Lale haftasonu çocukları alıp Lale’nin annesine gitmişlerdir. Mıncır evde yalnızdır. Tüm aile geri döner. Mıncır mamasını yemiş bitirmiş çok açtır. Ev halkı Mıncır’ın durmadan garip sesler çıkartmasına mana vere..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Günlük Hayatınızda İşinize Yarayacak 4 Pratik Bilgi 05:14

Günlük Hayatınızda İşinize Yarayacak 4 Pratik Bilgi

Mr.Hacker kanalı hazırladığı pratik videolar serisine bir yenisi daha ekledi. Olmazsa olmazımız akıllı telefonların günlük hayattaki yaşantımızı daha da kolay hale getirmesi için yapılan 4 pratik bilgi kanal tarafından d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülşen  Be Adam 1996 03:32

Gülşen Be Adam 1996

Gizleme benden, çekinme söyle Yollarıma çık, yürekli ol. Saklanma benden, derdini söyle Sen karşıma çık, yürekli ol. Kaçırma gözlerini Dinle kalp sesini Söyle, seviyorsan yürekli ol. İçine ata ata ne hale düştün..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle 13:42

Rafadan Tayfa 2.Bölüm İzle

Sevim ve Hale'nin yaşlılara yardım haftası nedeni ile Basri amcalarına yardım etmesini gören Tayfa yapılan işlerin küçümserler. Bunu fark eden Rüstem Tayfaya minik bir ders vermek ister. Bu sayede Tayfa kızların yaptıkla..

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989 03:48

Biz Ayrılamayız Yapım Yılı 1989

BAŞROL OYUNCULARI BÜLENT ERSOY-İSMET ÖZHAN OYUNCULARI NERİMAN KÖKSAL-EFKAN EFEKAN-GÜLBEN ERGEN-NEVİN AYPAR-DİLER SARAÇ-DEVRİM PARSCAN-NUBAR TERZİYAN-ORHAN ELMAS-HİKMET GÜL-AHMET CANSEVEN-NECDET TURKANTÖZ-HALE HAYKIRIR-E..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Milyarder Kartal Tibet 1986 03:06

Milyarder Kartal Tibet 1986

Ne milyarmış ama şu milyar, daha elimize geçmeden herkesin iç yüzü ortaya çıktı. Bir de cebimizde olduğunu düşünün, insan ŞEFFAF bir hale gelirdi, aynada bile göremezdik kendimizi!..

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı 00:52

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı

Tarık ve Bahar kendilerini şanslı hissetmeye başlayabilirler. Tarık yaptığı büyük jestin altında kalmak istemeyen Bahar güzel bir sürpriz hazırlamanın peşindedir.Hakan cephesinde iler biraz karmaşık hale geliyor. Hakan ..

İngiltere, Sokaktaki Yürüyen Ölüler ( Zombiler ) 10:25

İngiltere, Sokaktaki Yürüyen Ölüler ( Zombiler )

İngilterenin sokaklarında yürüyen ölülerin zombiler gibi duruyor.buda herkesi çok korkutuyor.Halüsinojenik ve oldukça bağımlılık yaratan bağımlı madde , İngiltere cezaevlerinde kaosa neden oluyor ve kullanıcılarını ülk..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Kimsin Sen Kara Murat 01:35

Kimsin Sen Kara Murat

Cüneyt Arkın & Hale Soygazi - Kara Murat..