#Teröristin etkisiz hale getirildi

Otobüsün Üzerindeki Atatürk Silüetinin Tozunu Temizleyip İki Yanına da Kalp Çizen Güzel İnsan 00:37

Otobüsün Üzerindeki Atatürk Silüetinin Tozunu Temizleyip İki Yanına da

Dünyanın en güzel videosu olabilir! Bir jandarma otobüsün arkasında yer alan Atatürk silüetini görünür bir hale getirmek için elleriyle tozu temizledi! İki yanına da kalp çizdi...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suçsuz Yere Ceza Aldığını İleri Sürerek Abisinin Aracını Yakarak Protesto Eden Adam 01:35

Suçsuz Yere Ceza Aldığını İleri Sürerek Abisinin Aracını Yakarak Prote

Mersin'de suçsuz yere ceza aldığını ileri süren bir kişi, protesto için adliye önünde abisinin aracına ateşe verdi. Alevler içinde kalan otomobil, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi...

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kutlama Yapmak İsterken Stadı Yaktılar 00:36

Kutlama Yapmak İsterken Stadı Yaktılar

Wisla Krakow-Lech Poznan maçında ev sahibi takımın taraftarları meşalelerle kutlama yapmak istedi. O sırada tribünden açılan pankart bir anda alev aldı.Sahada dumandan göz gözü görmez hale gelirken çıkan yangını stada ge..

Life Sentence 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı 00:49

Life Sentence 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 25 Mayıs Cuma Günü Cw'de Life Sentence 1x10 Promo/Preview The Way We Work Life Sentence Season 1 Episode 10 Promo Life Sentence 1x10 Promo The Way We W..

Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Devlet Düşmanı Türkçe Dublaj Full Hd İzle 2:12:09

Devlet Düşmanı Türkçe Dublaj Full Hd İzle

Devlet Düşmanı – Enemy of the State filminin konusunda Güç mücadeleleri sebebiyle Amerikan Hükümetinde ortaya çıkmış olan bir Cinayet , durumla alakası olmayan kişileri bile çembere dahil ederek tehlikeyi ardına takar. C..

  • PengoTV tarafından
  • 7.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Life Sentence 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı 00:49

Life Sentence 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Haziran Cuma Günü CW'de Life Sentence 1x11 Promo/Preview Frisky Business Life Sentence Season 1 Episode 11 Promo Life Sentence 1x11 Promo Frisky Busi..

Life Sentence 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı 00:45

Life Sentence 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı

Life Sentence 1. Sezon 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Haziran Cuma Günü Cw'de Life Sentence 1x12 Promo/Preview Love Factually Life Sentence Season 1 Episode 12 Promo Life Sentence 1x12 Promo Love Factual..

Maestro Woofer İle Dans Eden Araba 01:00

Maestro Woofer İle Dans Eden Araba

El yapımı 2x46 cm woofer maestro sistemi kuran abimiz bir şovhw yapmak istemiş ve yapmışta arabanın camı bile dans eder hale gelmiş biz nasıl dans etmeyelim bu müzikte?..

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik Ayran Yapımı 01:06

Pratik Ayran Yapımı

Özellikle yalnız yaşayanlar ve mutfağında çok fazla eşyası olmayanlar için büyük kolaylık sağlayacak bir yöntem bu. Ekstra kap bulaştırmadan saniyeler içinde ayranınız içime hazır hale gelecektir..

Kurumuş Limon Nasıl Yumuşatılır 00:40

Kurumuş Limon Nasıl Yumuşatılır

Bu yöntemler buzdolabının bir köşesinde unutulup kafa yaracak kadar kurumuş limonlarınızı taze alınmış gibi yumuşacık hale getirebilir ve kolayca keserek kullanabilirsiniz. Aynı yöntemi taze limonlarınızın daha kolay sık..

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Cildine İyi Geldiği İddia Edip Köpeğinin İdrarını İçen Kadın 01:25

Cildine İyi Geldiği İddia Edip Köpeğinin İdrarını İçen Kadın

ABD'li kadın, cildini pürüzsüz hale getirdiğini ve depresyonu düzelltiğini iddia ederek köpeğinin idrarını içtiği videoyu internete koydu..

  • JET TV tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Maaş Alamayan Öğretmenlerine Sürpriz Yapan Öğrenciler 01:07

Maaş Alamayan Öğretmenlerine Sürpriz Yapan Öğrenciler

Brezilya'da bir okulda öğretmenlik yapan adam, uzun bir süredir maaşını alamadığı için hayatı oldukça zor bir hale gelmiş. Öğrenciler, öğretmeninin bu durumunu anladıklarında ise kendi aralarında para toplamışlar. Toplad..

  • JET TV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Dudak Dövmesi İşe Yarıyor Mu Kalıcı Desenli Ruj 09:26

Sebile Ölmez Dudak Dövmesi İşe Yarıyor Mu Kalıcı Desenli Ruj

Videoda sticker şeklinde yapışan, birbirinden eğlenceli desenlere sahip Lip Tattoo yani dudak dövmesi denedim. Makyajı bir tık eğlenceli hale getiriyor ama......

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:42

Eyvah Annem Dağıttı 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mükemmel annelik olgusuna karşı çıkarak, onlardan beklenen sorumluluk ve istekleri karşılamayan üç anne, kendi aileleri için güzel bir Noel düzenlemeye karar veririler. Aynı zamanda kendi annelerini de ağırlamak zorundad..

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır 01:29

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır

Susamlı Krokan Nasıl Yapılır? (Sadece 3 Malzeme ile) İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı susam 1 çay kaşığı tereyağı Hazırlanışı 1. Toz şekeri yapışmaz tavaya alalım, bir spatula ile karıştırarak şekerleri ..

FingerPow  Daha Küçük ve Daha 02:56

FingerPow Daha Küçük ve Daha "Taşınabilir" Bir Powerbank mi Arıyorsun

Günümüzde akıllı telefonlar günlük hayatın ayrılmaz bir parçasıdır. ve bataryaları hızlı tükenmektedir. (FingerPow ) Parmak Batarya sayesinde tüm şarj işlemini kolaylaştırır ve benzersiz taşınabilirlik sunar! Kickstarte..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir 08:17

Fatmanur Öztekin Sönük Saçlar Nasıl Hacimlendirilir

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizinle birlikte çok çabuk sönen saçları nasıl daha hacimli hale getirebiliriz paylaşmak istedim, umarım beğenerek ve severek izlersiniz :)..

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi 03:59

3 Malzemeli Pratik Brownie Tarifi

Çok pratik 3 ana malzeme ile 10 dakika içinde yemeye hazır hale gelen çok pratik brownie tarifi. Malzemeler: 1 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı kahvaltılık kakaolu fındık kreması, 3 tepeleme yemek kaşığı un, Dilerseniz ü..

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Burrito Nasıl Yapılır 06:25

Burrito Nasıl Yapılır

Burrito için Malzemeler: Uno Tam Buğday Lavaş 200 gram Tavuk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon Zeytinyağı 2 diş Sarımsak Taze Kişniş 1/4 bardak Meksika Fasulyesi 1/4 bardak Pilav 1/2 adet Misket Limonu 1 ade..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir 01:08

Kalça Kireçlenmesinin Belirtileri Nelerdir

Kalça kireçlenmesinin belirtisi özellikle yorgunlukla kasık bölgesinde ortaya çıkan ağrı şeklindedir. Yıllar geçtikçe bu ağrı yavaş yavaş dize doğru vurur, hatta sadece dizde de hissedilebilir. Ağrının şiddetinin artması..

  • NABIZ tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Koltuk Yüzünden Metrobüste Kavga Eden Kadınlar 01:17

Koltuk Yüzünden Metrobüste Kavga Eden Kadınlar

İstanbul'da toplu taşımaları kullanmak oldukça güçken bir de boş koltuk bulmak neredeyse imkansız hale geliyor. Boş koltuk bulunduğunda ise kavga dahi edilebiliyor. Buradaki kadınlar da buldukları boş koltuk için birbirl..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce